FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bajic i Amir u Turskoj vrlo brzo...za Baju dobre pare za Amira smjesne...bit cemo dobri za obojcu oko milion i po markica 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
- Kontakt:
ps. bajicev odlazak OK, ali odlazak amira = katastrofa, treba momku dati 10 hiljada platu ako treba, ne bi ga pustio ni za 5 miliona kako je dobar !!!Prije 30 min na fb stranici #3za1921
Upravo smo dobili sjajne informacije iz fan shopa.
U marketingu našeg kluba su vrijedno, tiho i užurbano radili da odgovore na zahtjeve naših navijača.
Dresovi uskoro stižu u fan shop. Na carini su u BiH i uskoro će se naći u prodaji.
U fan shopu ćete moći kupiti majice posebno izrađene za utakmicu protiv Standarda, a u pripremi su i šalovi prijateljstva (pola Željo, pola Standard).
Svi na Koševo!
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 03 avg 2015, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- corleone87
- Kontakt:
Ma nista toMerhaba je napisao/la:Bajic i Amir u Turskoj vrlo brzo...za Baju dobre pare za Amira smjesne...bit cemo dobri za obojcu oko milion i po markica
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Ne lazi!
fedeltafrotta je napisao/la:ps. bajicev odlazak OK, ali odlazak amira = katastrofa, treba momku dati 10 hiljada platu ako treba, ne bi ga pustio ni za 5 miliona kako je dobar !!!Prije 30 min na fb stranici #3za1921
U marketingu našeg kluba su vrijedno, tiho i užurbano radili da odgovore na zahtjeve naših navijača.
Dresovi uskoro stižu u fan shop. Na carini su u BiH i uskoro će se naći u prodaji.
U fan shopu ćete moći kupiti majice posebno izrađene za utakmicu protiv Standarda, a u pripremi su i šalovi prijateljstva (pola Željo, pola Standard).
Svi na Koševo!
...bilo bi extra da ostane, fakat

Zivi bili pa vidjeli 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- corleone87
- Kontakt:
Ma živi bili pa ne vidjeli..ako dozvole to oni slobodno mogu zaboraviti na neki napredak u karijeri,odlazak u Tursku nikom nista nije donio dobro..Merhaba je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli
Za Bajića se znalo da ce ici, pare koje cemo do njega dobiti su odlične za naše BH uslove, ali ako ode i Amir onda je to veliki minus za sve u klubu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
U ovom trenutku Amira ne treba dati ni za kakve pare, momak je dragulj pravi. A Bajic bi trebao ici mislim da je pravi trenutak za prodaju da se ne bi desio novi Svraka.corleone87 je napisao/la:Ma živi bili pa ne vidjeli..ako dozvole to oni slobodno mogu zaboraviti na neki napredak u karijeri,odlazak u Tursku nikom nista nije donio dobro..Merhaba je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli
Ma samo mahala Amir mali nece nigdjepirlo10 je napisao/la:U ovom trenutku Amira ne treba dati ni za kakve pare, momak je dragulj pravi. A Bajic bi trebao ici mislim da je pravi trenutak za prodaju da se ne bi desio novi Svraka.corleone87 je napisao/la:Ma živi bili pa ne vidjeli..ako dozvole to oni slobodno mogu zaboraviti na neki napredak u karijeri,odlazak u Tursku nikom nista nije donio dobro..Merhaba je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pustite se supljaka 

Pa kud u Tursku yebem ti svaki Turski klub 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Željezničar, ale 

Ne volim da vrijeđam, ali baš da vidim koja će to budala Amira prodati za bilo koji novac.
-
- Kontakt:
ma brate ja bi ga dao za 5 godina i to cijena neka bude izgradnja novog stadionaZaZelju je napisao/la:Ne volim da vrijeđam, ali baš da vidim koja će to budala Amira prodati za bilo koji novac.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Prije 30 min na fb stranici #3za1921
Svi na Koševo!
Svi na Koševo!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Evo sad ce ljudi poceti pisat da su ljudi u klubu retardi jer je neki merhaba nesta lupio...
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa dobro za pet godina će mu biti vakat da ode, a sad nipošto.fedeltafrotta je napisao/la:ma brate ja bi ga dao za 5 godina i to cijena neka bude izgradnja novog stadionaZaZelju je napisao/la:Ne volim da vrijeđam, ali baš da vidim koja će to budala Amira prodati za bilo koji novac.![]()
Trenutno korisnika/ca: b00t, CentarsutNaClanak921, Levin i 47 gostiju.