RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Cekaj,ti navijas za FK Sarajevo?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
Pa sudeci po informacijama s kojim raspolaze lik je ocito iz Mostara,mada jos nije nacisto za koga navija,ono sto mu se nemoze poreci je to da mu ih ima vala na mjestu sto jeste jeste
- tepsija
- Kontakt:
On jeste iz Mostara i lik navija za Sarajevo.Ima on pokoju na mjestu,ali nista novo,sto vec nismo znali.Mi imamo svoj forum i tamo komuniciramo o tom.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
Znam druze salim se,samo vidim da ove rasprave vode u nedogled, u principu svima nam je cilj isti,a to je vidjeti Velez kao nekada,frurstrirana je raja ovom melanhonijom pa zanaju pasti teski komentari jbg.tepsija je napisao/la:Ma kakva paljba.Samo molba da se ne spominje covjek koji je spasio na hiljade zivota.Nista drugo.Nije tema ni mjesto.

- NeverGiveUp
- Kontakt:
Osim što je totalno izgubio kompas i ne zna koji mu je klub u srcu, možda on misli da se bez problema može voljeti i navijati istom silinom za njih 3, 5, 10... On je još i prvoklasna hinjska nacionalista, ništa bolji od onog s fortice 92-e i huma 93-e.
Još će biti super ako svojim fašističkim komentarima uspije posvađati ovo malo normalne raje.
Počet' ću da prijavljujem ove postove, lik krene o sportu i završi znamo već gdje... Plus, miješa se u TUĐI klub.
Još će biti super ako svojim fašističkim komentarima uspije posvađati ovo malo normalne raje.
Počet' ću da prijavljujem ove postove, lik krene o sportu i završi znamo već gdje... Plus, miješa se u TUĐI klub.

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Nacionalist žešći. Zato ovdje radi ovakvih i ne pisem mnogo. Bog dao zdravlja Deni i nasem rodjeni forumuNeverGiveUp je napisao/la:Osim što je totalno izgubio kompas i ne zna koji mu je klub u srcu, možda on misli da se bez problema može voljeti i navijati istom silinom za njih 3, 5, 10... On je još i prvoklasna hinjska nacionalista, ništa bolji od onog s fortice 92-e i huma 93-e.
DŽELO ODLAZI
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Prijavljen je post i svaki idući ću tako.
Neka se moderacija bavi ovakvim uljezima.
Hvala Bogu da imamo Dentera!
Neka se moderacija bavi ovakvim uljezima.
Hvala Bogu da imamo Dentera!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
zato sam ga i spomenuo, jer je heroj!!tepsija je napisao/la:Ma kakva paljba.Samo molba da se ne spominje covjek koji je spasio na hiljade zivota.Nista drugo.Nije tema ni mjesto.
- tepsija
- Kontakt:
Staragarda,sta snjuhas ovuda?Vidim te.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
@keno sto puta ti je napisano da ima i tvoje i nije nista sto se nezna ali brate mili nije za foruma. Bujrum u rasprave jeli Čadikovski šlapa,jeli bolje pišat ispod tribine ili pare umjesto wc-a ulozit u jedan reflektor. Beze se zamarat tim pricama. Ulaziš u dubioze koje su se velikim egzodusima brnjoza uvukle u sve sredine,svaki grad. Ono hajmo o temi koja je predviđena za to jer sumnjam da se ikad sa foruma riješio neki problem. Koliko ih ima to je samo jedna kugla u bubnju Suzane Mančić koju bi i sad karno bez pardona 

DŽELO ODLAZI
@keno u pravu 100%.A ovi sto od naseg kluba prave privatnu prciju,iskoristio bih priliku da im se sjetim zenskih clanova porodice!
lezVe do bagro
Znam da citate zabari,usljivci kojima je cilj da sto vise srozaju klub i zapamtite jedno: Velez nikad bio klub par ljudi.I jos nesto:MOZETE KAKO HOCETE, ALI NE I DOKLE HOCETE.
lezVe do bagro
Ja se i dalje potpuno slažem s Kenom, osim ove shizofrenije oko navijanja za Sarajevo.
Iako, mišljenja sam da ovolika količina iskrenosti i pominjanja detalja nije za foruma. Sjedi na pivu, okupi ekipu i opleti.
Iako, mišljenja sam da ovolika količina iskrenosti i pominjanja detalja nije za foruma. Sjedi na pivu, okupi ekipu i opleti.
ok postujem, idemo na temu, nadam se konacno jednoj gostujucoj pobjedi nakon dugo vremena i da se dovede onaj trener iz Bjeljine umjesto Dzele, da covjek uvede mako reda i discipline, i da se ove godine ponovo zapjeva ona cuvena bijela lala.Tifoz je napisao/la:@keno sto puta ti je napisano da ima i tvoje i nije nista sto se nezna ali brate mili nije za foruma. Bujrum u rasprave jeli Čadikovski šlapa,jeli bolje pišat ispod tribine ili pare umjesto wc-a ulozit u jedan reflektor. Beze se zamarat tim pricama. Ulaziš u dubioze koje su se velikim egzodusima brnjoza uvukle u sve sredine,svaki grad. Ono hajmo o temi koja je predviđena za to jer sumnjam da se ikad sa foruma riješio neki problem. Koliko ih ima to je samo jedna kugla u bubnju Suzane Mančić koju bi i sad karno bez pardona
Meni samo nije jasno sto sviju istina zulja ? jel vam pika gura petaka dnevno j...ebo vam on majke !?
Pazi Rijeke, 2 kiksa I citav strucni stab leti, kod nas ce se dzelo trpit do 10 kola kada budemo imali nekih 8 bodova I onda ce se nesto dignut, dovest 2 igraca I kupnjom prve pobjede u gostima osigurat opstanak. Dobro neki momak rece, gori ste vi od ikakvih politicara sa onim najavama skupstina I drugih pm a pomaka ni na vidiku, samo nazadak jer smo slabiji po sastavu za 20 bodova nego lani. zivi bili pa vidili. Puno mi srce cijelo ljeto, gledaj ovo, Velež mi se budi. poserem vam se ba u usta, ko god je na 50 km od Mostara, piskara po forumu a ne ode na tekmu. ja sam protiv Borca maksuz preputovo cijelu drzavu da bi nas trojica sjedila samo na kopletnom sektoru tribune !!!!!
E jeste mi navijaci, znate srat na tipkovnici I aminat bice bolje.
Za dusebriznike, ovo je moj zadnji post I necu se petljat, eto vam pike I ostale kompanije blago receno sumnjive ekipe koja se vrti oko Veleža.
Forca do groba, I opet u Kakanj ako treba samo da se vise nogiraju sva **** koja su zauzela svoje pozicije pa makar se sa Sokolom I Lokomotivom tukli u kantonalnoj !
Pazi Rijeke, 2 kiksa I citav strucni stab leti, kod nas ce se dzelo trpit do 10 kola kada budemo imali nekih 8 bodova I onda ce se nesto dignut, dovest 2 igraca I kupnjom prve pobjede u gostima osigurat opstanak. Dobro neki momak rece, gori ste vi od ikakvih politicara sa onim najavama skupstina I drugih pm a pomaka ni na vidiku, samo nazadak jer smo slabiji po sastavu za 20 bodova nego lani. zivi bili pa vidili. Puno mi srce cijelo ljeto, gledaj ovo, Velež mi se budi. poserem vam se ba u usta, ko god je na 50 km od Mostara, piskara po forumu a ne ode na tekmu. ja sam protiv Borca maksuz preputovo cijelu drzavu da bi nas trojica sjedila samo na kopletnom sektoru tribune !!!!!
Za dusebriznike, ovo je moj zadnji post I necu se petljat, eto vam pike I ostale kompanije blago receno sumnjive ekipe koja se vrti oko Veleža.
Forca do groba, I opet u Kakanj ako treba samo da se vise nogiraju sva **** koja su zauzela svoje pozicije pa makar se sa Sokolom I Lokomotivom tukli u kantonalnoj !
rekao sam da necu vise na ovu temu, ali sve sti si rekao je za aferima. to je to..pravnik87 je napisao/la:Meni samo nije jasno sto sviju istina zulja ? jel vam pika gura petaka dnevno j...ebo vam on majke !?
Dokle ce ova administracija dozvoljavati da nam seru po temi razni trolovi.
Idite svi redom u PM
Idite svi redom u PM
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ja sam jos jutros prijavio post od onog dzilkosa sto vrijedja i evo cijeli dan niko ne reaguje, odvratno do bola .Ovaj drugi se deklarise kao navijac drugog kluba i evo danima smara na temi, odvratno mi uci na nasu temu ,prijavljivao @tito ,evo i ja i opet administracija ne reaguje.Koga bola' boli qrac sta drugi misle o mom klubu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Nije uvreda i za ban kad se psuje majka ali jeste kad napises na temi sloboda da Anes Haurdic ima ugovor do 2016 s Veležom. Nemoj da te cudi drug nistarodjenisa je napisao/la:Ja sam jos jutros prijavio post od onog dzilkosa sto vrijedja i evo cijeli dan niko ne reaguje, odvratno do bola .Ovaj drugi se deklarise kao navijac drugog kluba i evo danima smara na temi, odvratno mi uci na nasu temu ,prijavljivao @tito ,evo i ja i opet administracija ne reaguje.Koga bola' boli qrac sta drugi misle o mom klubu
DŽELO ODLAZI

lezVe do bagro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.