FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 03 avg 2015, 22:12

Ma neda brat ado-hz svog, vjerujem ti od sad sve. Više sam šaljivo ono napisao nego kao znak nepovjerenja prema tebi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 03 avg 2015, 22:13

jurisicduska je napisao/la:Nisu oni mene zajebali za Ikandea @Zip, nego su počeli svi igrači koji moraju igrati i što prije shvatite da moraju inače je rasulo u ekipi lakše će vam pasti.

Tatomirović, Puzigaća, Stojčev, Okić i Velkoski su morali danas početi utakmicu, ne pišem napamet. Ikande je bio stavljen čak i napisan. Al onda revolt đe će igrat on a veliki mag ne. Šta misliš što Benko nije zaganjao nikog danas, što je igrao preko kurca, što je Radovac zavaljen sam na zadnjem veznom, što Velkoski šeta kad izlazi ko da vodimo? Što Oštrakoviću svaka lopta ispadne. Ovo nije slučajno ništa, vi ne morate vjerovati, ne treba unositi nemir, ali svaki put kad taktiku skroje ovi gore navedeni vako ćemo proći. Tatomirović nema mjesta u Sarajevu ni na tribini, što je igrao, ona dva momka su spremna i to du potvrdili. Što je Stojčev igrao, mešu nije smio ostaviti na klupi jer bi mu se navijači krvi napili. I ako neko kaže da je Ikande nespreman za mene je glup, najspremniji u ligi, kreće se ko tenk, ruši sve pred sobom, strašan igrač, da je počeo dobili bi. Ova utakmica je zavaljena prije nego je počela a i biće još ovakvih.

Dženan je spreman da napravi respektabilnu akademijsku selekciju to je njegov krajnji domet, jer tu ovakav čovjek treba, on s prvim timom i ekipom koja igra ima veze koliko i ja što ovo pišem, taktika koju on gaji je "izađite igrajte lopte".. Ne može više, hvala ti vozdra.

I ovi naslovi odmah poslije poraza, mogli su i sinoć objaviti ali mažu nam oči ne NASJEDATE na to, koga levatite, vidimo svi da ne štima.

A kouadio je očajan igrač, najsmiješnije krilo lige, nego je naš bek isto tako smiješan pa ova izgleda dobro, krenuo je jednom na Stepanova pa dobi po pičci i nije primio loptu 25 minuta od tad. Za slavlje ga kazniti 29% mu uzet, Sarajevo te dovelo dalo ti azil, ganjao bi se s gepardom sad, ne smiješ go da slaviš protiv svog kluba koji ti daje platu. Nek nam ga je zabio to mi je drago al slavlje, previjanje je bijedno. Naučiti se ponašati hitno.
Nemožeš od ponekih forumaša,ala @alpašinac napisati oštriju kritiku a kamoli kuditi.Dženi hvala za učinjeno al dok je on prvi trener nema nama naprijed.On je max. pomoćnik nekog kvalitetnog (kak se kaže) trenera
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 avg 2015, 22:15

ado-hz je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Matej sutra do ponoci dolazi...nemoj da me neko pita kako znam...samo cu reci da jedan covjek ce da potvrdi da znam 100% a to je @head...eto jedna briga manje. Ako ovo ne bude istina nikad vise ne pisem na forumu. ;)
Samo da se citiram sta sam bio napisao.
Pozzz za @head
@duska vjeruj nekad malo vise
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 avg 2015, 22:15

Ko unaprijed bude branio Ostrakovica, prijavljujem odmah post. Hvala.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 avg 2015, 22:18

MCMXLVI je napisao/la:Ko unaprijed bude branio Ostrakovica, prijavljujem odmah post. Hvala.
Sad ga hvala Allahu neće više ni imati braniti ni za šta, jer se nadam da inšallah neće ni prismrditi našem golu s obzirom da je opet tu naša ljudina, Matej.

Nego, jel' ti poznato nešto ovo? :)

slika
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 avg 2015, 22:19

MCMXLVI je napisao/la:Ko unaprijed bude branio Ostrakovica, prijavljujem odmah post. Hvala.
ma dobar je Ostrak nemoj tako :lol: :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 avg 2015, 22:20

Ja sam imao nakav **** osjećaj od početka tekme... Al' kad Oštri čeka onu loptu u petercu u naručje... i pada lopta dva dana... igrač pored njega on ni da skoči da je uhvati nego hladno čeka u krilo... tu da smo pirmili gol možda bi se i uhavizali...

LETARGIJA LETARGIJA LETARGIJA... Dženo polahko počinje da troši strpljenje kod nas koji nekako haman igramo advokata u njegovo ime... Al' **** ti to Ancelloti donese Realu desetu titulu nakon toliko strašnih stratega, pa odmah slijedeću sezonu kad neosvojiše ništa i poče da forsira neke igrače koji nisu u formi dobi nogu.

Daleko od toga da nas poistovjetujem sa Real-om nego navodim da mnogo veći tako funkcionišu, a haman i mi moramo.

Demantuj nas Dženo i pokaži šta strateški znaš i da ti haveri nemaju po svaku cijenu zagarantovano mjestu u prvih 11, samo to!
Samo Saraj'vo.

Harmony25
Kontakt:

Post Postao/la Harmony25 » 03 avg 2015, 22:25

esprit24 je napisao/la:Ovaj Harmony je najbolji poslijeratni igrac u FKS
Hvala :urnebes:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 avg 2015, 22:26

najace danas kad ostrog zamalo da preskoci lopta kao bandovica protiv borusije ono on je jedva ufati a navijaci odahnuse ali ono na glas,a on onako kao fol samouvjereno stoji kad je ufatio a vidi se umrlo gvno u njemu.
A jedino danas sto je dobro je sto smo vidjeli da smo dobili ponovo igraca na sredini terena kalibra Jajala.
Samo Sarajevo

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 avg 2015, 22:27

BSV, hahah jeste kako da ne, ali brate nemoj mi Dzene dirati. Daleko je on jos od tog avatara, kada bude pravo vrijeme onda cu ja staviti i poceti svoju anti kompanju, isto kao sto sam i Kodri u pravo vrijeme. Ovo je haj da kazem prvi poraz Dzene u 23 utakmice. Nije to mala stvar. Moralo se desiti kad tad. Dzeni treba podrska kao i svim igracima, osim Ostrakvica.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 avg 2015, 22:30

kanarinac je napisao/la:najace danas kad ostrog zamalo da preskoci lopta kao bandovica protiv borusije ono on je jedva ufati a navijaci odahnuse ali ono na glas,a on onako kao fol samouvjereno stoji kad je ufatio a vidi se umrlo gvno u njemu.
A jedino danas sto je dobro je sto smo vidjeli da smo dobili ponovo igraca na sredini terena kalibra Jajala.
P.S
Ovo danas dodje kao poraz na domacem terenu cijelu utakmicu su momci navijali za pohvalu a oni onako vratili
Samo Sarajevo

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 03 avg 2015, 22:35

Mirza Varešanović

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 avg 2015, 22:38

Evo čitam sad ovo u vezi Ikandea, vraćamo se na onu našu stalnu boljku. Momak je odigrao 20 i nešto minuta i u tim minutama je pokazao mnogo više nego neki za dvije utakmice. Međutim, da ga ne ureknemo kao mnoge do sad. Sačekajmo kontinuitet, da ne bude nakon prve loše utakmice drvlje i kamenje na njega.

Što se tiče njegove igre danas, ako što rekoh pokazao je mnogo više od ostalih a igrao samo 20 i nešto minuta, vidjela se ogromna želja, prije svega za igrom a onda i za dokazivanjem. Dobar je, solidan. Ja se nadam da će i u narednim utakmicama dobijati minutažu, jer po meni on još nije za svih 90. Ali s obzirom na okolnosti koje nam predstoje a tiče se Cimirota, ja bih ga u narednom kolu stavio u prvih 11, s tim da ga Rustemović zamjeni sredinom drugog poluvremena. Znači lagano.

A našem vječitom dječaku Cimirotu obavezno oproštajni trans napraviti, zadužio nas je momak kao rijetko ko do sad. Teško će biti bez njega jer neće biti one male 25/59 zujalice na sredini terena.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 avg 2015, 22:38

Nemožeš od ponekih forumaša,ala @alpašinac napisati oštriju kritiku a kamoli kuditi.Dženi hvala za učinjeno al dok je on prvi trener nema nama naprijed.On je max. pomoćnik nekog kvalitetnog (kak se kaže) trenera[/quote]

Dzeno je najvise naucio o trenerskom poslu na ona dva treninga kojima je prisustvovao kao pomocnik Ljupku Petrovicu i dok se toga drzao igra je licila na nesto igralo se lijepo dopadljivo i dosao je i neki rezultat i u Kupu i u Europi. Titula je uzeta znamo kako,prvo bojkot Mehe pa onda igra za Dzenu da se dokaze da je Meho i bio za otkaza i opet jedva nekako
Eh sada (nazalost) stvari dolaze na svoje mjesto i sve ce se pokazati.
Ja sam rekao da ce se nakon prva 4 kola moci donijeti sud o ovoj ekipi i o Dzeni kao treneru i rekao sam ako nakon 4. kola imadnemo 10 bodova dobro,a sada se bojim da cemo imati 4,ne bi da baksuziram i da sam sebe citiram nakon 4. kola,ali imam nekakvu opasnu šuhvu.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 03 avg 2015, 22:41

vi ste akupina nezahvalih debila.
Dzeno je doktor

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 avg 2015, 22:43

macahz je napisao/la:vi ste akupina nezahvalih debila.
Dzeno je doktor

+1.
Sabrine mi moje!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 avg 2015, 22:43

BosnianKingdom je napisao/la:
Dzeno je doktor

+1.
+2

spartan91
Kontakt:

Post Postao/la spartan91 » 03 avg 2015, 22:43

obiteljskicovjek je napisao/la: Razumijem tvoju isfrustriranost ali ipak previse pljujes obzirom da si sve svoje postove na ovom forumu napisao upravo danas nakon utakmice :thumbdown:
Brate moj, od ranije sam ja na ovom forumu i ovoj temi, samo sto imam tu nesrecu da kad god spomenem 'nekoga' pa cak i na temi namjenjenoj za to, 'neki' admin kao da jedva doceka i banuje te.... A padobranaca na ovoj temi bude kao snijega u sibiru, al dzaba haman, dok ti zivce ne popiju i dok se i taj 'neki' admin valjda ne ismije ne miče ga sa ove teme.. valjda mi ne opuca sad ponovo ban :roll:

Inace ranije si moje postove mogao citati pod nickom @francescototti.. pozz
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 03 avg 2015, 22:48

BosnianKingdom je napisao/la:
Dzeno je doktor

+1.
Čega bolan nebio doktor. Pa i mutav vidi da je Ikande bolji i spremniji od svih njih zajedno !!!!
U novi boj ...

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 03 avg 2015, 22:50

Prosto je nevjerovatno da neko ovdje može za bilo šta kriviti Ibrakovića !!!Razumijem tetke i strine po mahalama al' da ljudi koji se imalo razumiju u dešavanja u FK Sarajevo mogu kriviti čovjeka koji doveo sve što smo htjeli i više od toga :thumbdown: :crazy: :puke:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Fudo, Hajdeee, Lecler i 30 gostiju.