FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako prođemo Standarda dobit cemo 140.000 € ![/quote]
Samo 140.00?? Do sad se uzimalo vise pa mi sad ovo malo čudno.[/quote]
prvo predkolo 120.000 €
drugo 130.000 €
trece 140.000 €
cetvrto (play off) 150.000 €
ulazak u grupe 1.500.000 €[/quote]
Prijatelju ovo ti je staro, uvedene su nove nagrade.
Samo 140.00?? Do sad se uzimalo vise pa mi sad ovo malo čudno.[/quote]
prvo predkolo 120.000 €
drugo 130.000 €
trece 140.000 €
cetvrto (play off) 150.000 €
ulazak u grupe 1.500.000 €[/quote]
Prijatelju ovo ti je staro, uvedene su nove nagrade.
Što se tiče naqrčenih likova i kriminalaca, jučer, rangujući po tom, jug nikad nije bio čistiji u posljednjih godinu dana, ali džaba kad kod nas raja hoće da mu neko plati, da ga moli i za rukav vuče. Nek se ta ista naša braća što ne htjedoše dati podršku jučer Želji qrca napušeZZtop10 je napisao/la:Ljudima je dosta sumnjivih likova koji se kurce na utakmicama i onih belaja na svakoj drugoj utakmici i vecina ih se povukla iz kopa i to je to.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- themaniaks
- Kontakt:
Druze ne dira me niko,jednostavno se ne osjecam vise prijatno na tom djelu,nova furka se fura novi su likovi tu,prije gdje god se okrenes poznate face bili smo jedna velika familija i tad smo bili sto smo bili,uostalom prica se zna cijeli grad zna sve tako da nadati se boljim vremenima a Zeljo nikad nece biti bez podrske protiv Ferencvarosa kad je Jug sutio Istok je grmio.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- corleone87
- Kontakt:
Idemo svi zajedno
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Istok je bio nevjerovatan protiv Ferencvarosa stvarno mene su odusevili, nadam se da ce i protiv Standarda biti isto i da ce Zapad po obicaju podrzati i napraviti pritisak kad treba.
- corleone87
- Kontakt:
Kad je vec ovako stanje sa navijacima,daj makar da neko drugi stane na ogradu umjesto onog krestavca.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- ultrassa1921
- Kontakt:
I nema veze sto je sve bezveze 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
Tad je Željo bio truba u svakom smislu, a navijači su bili drugovi prije svega. Sad je Željo dobar, a na jugu više nema drugarstva.
DRUG NEBI TI PUNCA
A jest vala, bude likova koji te mrko gledaju kao da ne navijaš za isti klub, na derbiju, stajao sam ispod dvojice koja su se pobila, sreća nije izbio veći belaj, ovaj je pametniji bio i samo napustio. Ti seljaci što dođu, budu nadrkani i misle da su face i neki fakinčići očito ne shvataju da je bit doći, podržati voljeni klub, ostaviti srce, glas, sve što može i onda se radovati pa čak i tugovati.Ali šta bi, valjda se tome stane u kraj..shzna je napisao/la:Što se tiče naqrčenih likova i kriminalaca, jučer, rangujući po tom, jug nikad nije bio čistiji u posljednjih godinu dana, ali džaba kad kod nas raja hoće da mu neko plati, da ga moli i za rukav vuče. Nek se ta ista naša braća što ne htjedoše dati podršku jučer Želji qrca napušeZZtop10 je napisao/la:Ljudima je dosta sumnjivih likova koji se kurce na utakmicama i onih belaja na svakoj drugoj utakmici i vecina ih se povukla iz kopa i to je to.
Ja se nadam da će bez obzira na ovo jug biti pun, ali i istok i zapad.MOMCIMA TREBA PODRŠKA.

-
- Kontakt:
Ma bit će raje ne sekirajte se. Barem frtalj onih što će doći pojma nemaju da je počela liga, a kamoli da je Željo izgubio od Radnika. Već su me takvi zvali da im kupim karte jer niti znaju gdje se kupuju niti kad se kupuju, a brinu se da ne nestane.
-
- Kontakt:
Nisam previse optimistican,mi smo losi kad ganjamo rezultat,zato bi nam drugi gol znacio mnogo,ali sta je tu je...Ali opet me euforija drma,ovi nasi si nepredvidivi..Mogu glat zijanit od viteza,a dobit belgijance 

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma bit će raje ne sekirajte se. Barem frtalj onih što će doći pojma nemaju da je počela liga, a kamoli da je Željo izgubio od Radnika. Već su me takvi zvali da im kupim karte jer niti znaju gdje se kupuju niti kad se kupuju, a brinu se da ne nestane.
hahahaha preceraga ti vala. svake sedmice te drugaciji zovu....hehehe
-
- Kontakt:
Bas tako kako se nekad slavio gol, znaci grlis, ljubis, ne znas vise ni koga, ludilo bude, a sad Bogami.... Da nam je ona atmosfera iz prvog pol protiv Ferencvarosa extra bi bilo
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- corleone87
- Kontakt:

1705/2000 challenge status.
-
- Kontakt:
Mozemo ih procicorleone87 je napisao/la:
1705/2000 challenge status.

- kenan_tm87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I to prvi rođak. Reko šta ti bi čovječe. Kaže "prošlo se ne prošlo pričat će se o ovome kao i o Videotonu na kojem nisam bio"Yoyo je napisao/la:rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma bit će raje ne sekirajte se. Barem frtalj onih što će doći pojma nemaju da je počela liga, a kamoli da je Željo izgubio od Radnika. Već su me takvi zvali da im kupim karte jer niti znaju gdje se kupuju niti kad se kupuju, a brinu se da ne nestane.
hahahaha preceraga ti vala. svake sedmice te drugaciji zovu....hehehe
On hoće da i dijete povede i to je glavni fol.
Zbog djece koja su neki sitni osnovci počele i babe ići koje nisu decenijama bili na tekmi.
-
- Kontakt:
Pa dobro ljudi da li vi shvatate da su te navijacke radikalne grupe odavno izasle iz mode po Evropi. Pa toga vise nigdje nema sem po Balkanu i nekim istocnim zemljama. Pogledajte navijace u najjacim ligama od Rala, Mancestera, Dortmunda... Cijeli stadion ima salove, svi pjevaju i navijaju. Nma isticanje nekih sjevera, juga itd.. Nma tamo vise Horda zla , Manijaka..Nema bacanja novcica i baklji. Udj3s na teren i slijedi zatvor i suspnzija sa utakmica. A da ne govorim da navijaci ne ucjenjuju uprave itd...I u moje vrijeme navijali su svi..Ovo isticanje "najzasluznijih" navijaca je smijsno. Vc grupe klinaca organizujus u čopore, nko sa ograd im narđuj sta da pjevaju i kada, kada da polome stolice ili koga da vrijeđaju...Prij 20-25 goduna najvijalo se bolje i nije bilo sranja. Kobajagi, ako nema Zljinig juga . nma navijaca, ili Zvezdinog sjvera ili Bed blu bojsa itd...MA ne, to su najcesce samo radan snaga par krimosa koji imaju tal sa upravama, pa koriste djecicu da pokazu snagu. Kladim se da Zeljo ima mnogo vjernijih navijaca na drugim dijelovim gledalista. Mnogo se ovdje kuka za tim grupama..
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- corleone87
- Kontakt: