FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi, ne znam sta dzabe polemisete, Uscuplic je im'o moju podrsku do danas, od danas mi ga je pun ****... On je kriv za ovaj poraz, ekipa koja je najmanje 50x bolja od Travnika, ne uspije napraviti 3 100% sanse u utakmici...paa sve ozbiljnije Evropske ekipe ne igraju bez zadnjeg veznog on nas'o pametovat s 3 kreativca, a na klupi 2 zadnja vezna sjede...Daj Boze da pobjedimo ove ubice i Zrinjski...
P.s. Gojku sve najbolje u nastavku karijere gdje god da ode !!!
P.s. Gojku sve najbolje u nastavku karijere gdje god da ode !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Takodjer, pridruzujem se, Dzeno je do danas imao moju podrsku, vise ne. Taman da zareda 27 pobjeda sad zaredom, on je svoje 'kvalitete' pokazao.
Alispahic i ona prevara od igraca zajedno u prvu
A onakva igracina na klupi.. Jedino da ga nije upratio na treninzima do sad, isto kao i Kouadia.
Nejse.
Alispahic i ona prevara od igraca zajedno u prvu

A onakva igracina na klupi.. Jedino da ga nije upratio na treninzima do sad, isto kao i Kouadia.
Nejse.
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
Ja nmg da vjerujem kako smo mi (pojedini) navijači Sarajeva patetični. Jednu sedmicu sve dižemo u nebo a za 7 dana skidamo glave treneru, igracima, direktorima i svakom ko ima ikakve veze s klubom.
Utakmica ko utakmica, poraz je težak al sta sad, Jel kraj lige, nije. Ima utakmica igra se dalje. To sto nas nervira #7 #77 i ne znam ko sve ne, nije razlog da skinemo Dzeni glavu. U krajnjem slučaju ako on nije sam toga svjestan oni će ga koštati glave i posla na kraju priče. Pa nek se i jaranise s kim hoće i nek vodi treninge kako hoće i nek postavlja taktike kako misli da treba.
Na kraju sve o njegovu glavu. Rezultat je do sada na njegovoj strani, ovo mu je prvi poraz, a mora se nekad i izgubiti.
Sarajevo je bilo i prije svih njih, igrača i trenera a bit će i poslije njih. Sve bude i prodje al Sarajevo ostaje.
Utakmica ko utakmica, poraz je težak al sta sad, Jel kraj lige, nije. Ima utakmica igra se dalje. To sto nas nervira #7 #77 i ne znam ko sve ne, nije razlog da skinemo Dzeni glavu. U krajnjem slučaju ako on nije sam toga svjestan oni će ga koštati glave i posla na kraju priče. Pa nek se i jaranise s kim hoće i nek vodi treninge kako hoće i nek postavlja taktike kako misli da treba.
Na kraju sve o njegovu glavu. Rezultat je do sada na njegovoj strani, ovo mu je prvi poraz, a mora se nekad i izgubiti.
Sarajevo je bilo i prije svih njih, igrača i trenera a bit će i poslije njih. Sve bude i prodje al Sarajevo ostaje.
...JA SAM SARAJEVO...
gdje ?Head je napisao/la:Ebiga braco, sreca pa na cevape svrati prije utakmice inace bih gladan dosao kuci. Ne znam, nije me nesto ovo pretjerano pogodilo, ne znam ni sam sto. Samo onaj Ikande pozitiva lik, na klupi se zaebaje sa igracima, kvari im frizure, na zagrijavanju dize atmosferu. Vidi se da ga svi igraci postuju i cijene. Ulazi u igru i pokazuje klasu ala Mato Jajalo. Siguran sam da ce biti bolji od Cimirota.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na tribini sam nacuo da Cimi ode za 1 200 000 eura. 200 000 eura njemu i menadzeru a nama milion.
Pyro is not a crime !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nije Dzeno nikako dobro poceo utakmicu, da se razumijemo ne tjeram covjeka kao neki. Cinjenica je da je poceo sa Radovcem kao jedinim defanzivnim u sredini (nedovoljno snazan i agresivan da sam odgovori tom zadatku) sve govori. Pri tom ispred njega stavlja dva ista igraca koji "guse" jedan drugog i automatski imas igraca manje u sredini. Greka je jos veca jer se znalo da igramo protiv "seljacke" igre, uz duzno postovanje ekipi Travnika i cestitke, jer drugacije i nisu mogli. Fali Cimi malo je rec, i ako nista mozda ce nam ova tekma otvoriti oci - odnosno Dzeni. Pri tome Rustemovic i Kovacevic ni na klupi iako su mogli pomoci Radovcu a Ikande grije klupu do pred kraj. Ne slazem se sa misljenjem nekih na ovom forumu koji kazu da bekovi moraju igrati samo def. a naprijed sata se uradi. Mi da nismo imali prodore po bokovima ne bi ni polusansu napravili. To igranje po bokovima nam daje dimenziju vise u napadu narocito protiv ekipa koje se znalacki brane kao Travnik danas. Napad odsjecen totalno, desetke nemas jer Milos i Mesa se preklapaju sa kretanjem i loptama, samim tim nemamo ni organizacuju - odnosno zadnji pas. Ne zelim glumiti trenera ali se ne mogu oteti utisku da nedovoljno snazni i agresivni Radovac (koji se dosta trudio i dolazio po lopte izmedju dva stopera) ne bi dosta bolje odigrao kao of. vezni danas, i imao bar dva tri zadnja pasa za gol. Ovaj Ikande, odmah se to vidi (nek mi niko ne kaze da je rano pricati o igracu nakon par minuta) dobar i igrac kakvog FKS odavno treba. Treba nama i lijevi bek da se razumijemo ali pravi. Da ne duzim igras protiv "seljacke" igre, ne ekipe, ocekujes mastovitost inace uvijek dobrog Radovca a ostavis ga samog sa stoperima u organizaciji - amaterski. Stavljas Milosa i Mesu skupa - presedan - greska. Ocekujes od istrosenog Puzigace da probija po boku dok Velkoski glumi drugog napadaca - greska. Ocekujes isto tako da Hebibovic ore po desnoj strani a da ga zatvara Stepanov - donekle uspjesno ali samo protiv ovakvih ekipa. Pri tom Benko totalno usamljen bez lopte 90 min. - greska. Iz gresaka se uci nadam se da se iste nece ponavljati jer ova ekipa ima potencijal, uslove i sve predispozicije za dobar rezultat ove sezone a to je naravno TITULA. U protivnom Dzeno drag si mi, ali hocemo rezultat jer si nas navikao na to
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koliko sam ja znam ide u BLTHEC je napisao/la:gdje ?Head je napisao/la:Ebiga braco, sreca pa na cevape svrati prije utakmice inace bih gladan dosao kuci. Ne znam, nije me nesto ovo pretjerano pogodilo, ne znam ni sam sto. Samo onaj Ikande pozitiva lik, na klupi se zaebaje sa igracima, kvari im frizure, na zagrijavanju dize atmosferu. Vidi se da ga svi igraci postuju i cijene. Ulazi u igru i pokazuje klasu ala Mato Jajalo. Siguran sam da ce biti bolji od Cimirota.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na tribini sam nacuo da Cimi ode za 1 200 000 eura. 200 000 eura njemu i menadzeru a nama milion.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sve nešto razmišljam, ali ne mogu da dođem do zaključka, kako smo mi igrali danas
Ovako

Ili ovako

Kakva god da je bila zamisao trenera, nije dobra. Jednostavno su se ova trojica gurala na sredini terena. Pogotovo Stojčev i Alispahić. Možda je zamisao bila da se nekom zamjenom mjesta zbuni protivnika a u suštini zbuniš sebe i svoje saigrače pa ne znaš gdje goniš.
Da nešto više sad komentarišem pojedince, nema se trenutno šta reći, Hebibović se jednin kao nešto trudio ali džaba jarane kad se niko više ne trudi.
NIje mi nešto zbog poraza, ni prvi ni posljednji najbitnije je da je došao na vrijeme.
A mnogo nekakvih pitanja mi se vrti po glavi, previše.
I zamalo da zaboravim:
IBRAKOVIĆU ODLAZI!!!!!
Ovako

Ili ovako

Kakva god da je bila zamisao trenera, nije dobra. Jednostavno su se ova trojica gurala na sredini terena. Pogotovo Stojčev i Alispahić. Možda je zamisao bila da se nekom zamjenom mjesta zbuni protivnika a u suštini zbuniš sebe i svoje saigrače pa ne znaš gdje goniš.
Da nešto više sad komentarišem pojedince, nema se trenutno šta reći, Hebibović se jednin kao nešto trudio ali džaba jarane kad se niko više ne trudi.
NIje mi nešto zbog poraza, ni prvi ni posljednji najbitnije je da je došao na vrijeme.
I zamalo da zaboravim:
IBRAKOVIĆU ODLAZI!!!!!
@evolution cuo sam i ja za BL ali sam cuo i Paok pa sad vidjecemo, bitno je da mi uzmemo tu cifru a on neka ide gdje misli da mu je dobro
Pyro is not a crime !
Nema tjeranja i takvih gluposti nakon jedne tekme ali moramo se malo zapitati...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne diraj mi Komsiju Ibrakovic radi dobre stvari i nije on kriv,Dzeno je dobio slobodu da radi,a ako ovako nastavi treba mu je oduzeti
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bruka i sramota sad sam upravo dosao iz travnika grla svoja smo poderali po ko zna koji put a oni nam ovako vracaju fujj !!!! 

04.10.2009 !!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Mislim da je ideja bila:hilmo je napisao/la:Sve nešto razmišljam, ali ne mogu da dođem do zaključka, kako smo mi igrali danas
Ovako
Ili ovako
I zamalo da zaboravim:
IBRAKOVIĆU ODLAZI!!!!!

E sad...kako je to sve izgledalo na terenu....diskutabilno
zato sto ta trojica u sredini ne mogu igrati zajedno, nemas onog igraca koji ce trcati za njih, sto je Cimirot radio
edit: treba malo stati na loptu sto bi rekli, svi smo dosta nervozni, ako nista u svemu ovome ima jedna pozitivna stvar a to je Ikande, lik je 'zalutao' u ovu ligu i svaka cast onome koje je kumovao da on dodje ovdje
edit: treba malo stati na loptu sto bi rekli, svi smo dosta nervozni, ako nista u svemu ovome ima jedna pozitivna stvar a to je Ikande, lik je 'zalutao' u ovu ligu i svaka cast onome koje je kumovao da on dodje ovdje

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 03 avg 2015, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Dženo danas konačno dokazao da nema pojma kao trener, a Ibraković kao SD... čuj da posuđeni igrač nastupa protiv svoga kluba... AMATERIZAM I SRAMOTA!!!
Također mi osim Duljevića NEMAMO KRILO!!!
IKANDE MAŠINA!!!!
Također mi osim Duljevića NEMAMO KRILO!!!
IKANDE MAŠINA!!!!
Umjesto jesnog od ove trojice morao je igrati Rustem. Idemo dalje, poraz kao lekcija i opomena.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A zašto bi u ovom trenutku se tjerao Ibraković? Mislim da da je bilo do Ibrakovića ova ubleha danas nebi sjedila na klupi. Kriv što je doveo igračine nazad kao Stepanova i Barbarića, kriv što je doveo Hebibovića za kojim su mnogi mjesecima slinili, kriv što je evo uspio po 3. put dovesti Delača? Greška mu jeste Kouadio ali Bože moj, definitivno za sada to nije greška zbog koje bi se trebao tjerati iz kluba.hilmo je napisao/la: I zamalo da zaboravim:
IBRAKOVIĆU ODLAZI!!!!!
1946
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Joj kakvi ste Vi ovde na forumu pa to nije normalno. Osvojili smo titulu i sve je bilo ok. Sad poslije jednog poraza kao da smo ispali iz lige. Pa mi smo danas napadali 90 minuta i iz jedne kontre mi primimo go, nema veze sta, ali smo za razliku od ostalih ekipa strasni i dalje. Ikande ne da je pojacanje nego je vanzemaljac za ove lige, a jos je tu Delac. Pa braco moja nema sikirancije, idemo dalje, nije smak svijeta. Protiv Sirokog neka bude bar 8 milja i bice pobjeda. Igraj Sarajevo neam veze. Sta hocete vise ne znam. Pa koja je to ekipa na svijtu pobjedila sve utakmice. Ja sam zadovoljan pristupom kod 90 posto igraca. I opet sam siguran da cemo uzeti titulu a ako bude srece i kup. Ovde se mjenjaju misljena kao na traci. Poslije Drine su svi bili prezadovoljni, sad odjednom niko nam nevalja. Pa ako nasa uprava i nasi igracu ne valjaju, onda vi nemojte gledati ovu ligu nego gledajte lige petice. Svi na Kosevo u subotu/nedelju i idemo gdje smo stali.
Da je do Ibrakovica Dzeno nebi dobio sansu ni nakon Kodre. Ibrakovic radi dobar posao. I to je to, ni manje ni vise, nego dobarBitiSrcemVezan je napisao/la:A zašto bi u ovom trenutku se tjerao Ibraković? Mislim da da je bilo do Ibrakovića ova ubleha danas nebi sjedila na klupi. Kriv što je doveo igračine nazad kao Stepanova i Barbarića, kriv što je doveo Hebibovića za kojim su mnogi mjesecima slinili, kriv što je evo uspio po 3. put dovesti Delača? Greška mu jeste Kouadio ali Bože moj, definitivno za sada to nije greška zbog koje bi se trebao tjerati iz kluba.hilmo je napisao/la: I zamalo da zaboravim:
IBRAKOVIĆU ODLAZI!!!!!

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Razumijem tvoju isfrustriranost ali ipak previse pljujes obzirom da si sve svoje postove na ovom forumu napisao upravo danas nakon utakmicespartan91 je napisao/la:Haha pa sreca fakat da mi nismo u klubu!!! Jer evo licno da se ja pitam za nesto daaavno bi meni drogerasi hasisari pijanice i lole dobile nogu iz kluba!! I oni i njihovi hebeni agenti i pic'ke materine!! Davno bi meni i ibrakovic dobio nogu jer dovodi cijelo stablo porodice Bekica a imamo igraca na lijevom beku koji nije imao centarsuta NIKAD!! Ne sjecam se Allaha mi velikog kad je frajer dobro ubacio loptu! Davno bi meni ibrakovic letio zbog jos dosta gluposti. Odmah bi ja sljedece jutro nakon lecha platio vijest da bude naslovna strana u svim novinama da je SARAJEVO otpustilo hebenog glupog nesposobnog ekonoma jer smo zbog njeg i hebenog dresa koji je njegova odgovornost primili gol. Davno bi pronasao i idiota koji je odgovoran za radne dozvole igraca pa svaki koji dodje sa strane prvo mora odsjedit polusezonu pa onda igrat! Hebem ti vise takva sranja, i svi sute oko takvih stvari!!
Ne bi sad da bude da nakon izgubljene utakmice ja bacam drvlje i kamenje i sve bi rusio, al toliko sitnica i gluposti u klubu ne stimaju, toliko mi je stvari nelogicno da je to za ne znat dal plakat il smijat se. Zelimo biti neki veliki klub, zelimo europsko sarajevo, e pa sa ovakvim glupostima i sitnicama, nikad se necemo izdic iznad ranka jednog hebenog travnika koji nas je i prosle sezone na po koseva ovako karno i ukro bodove!

-
- Kontakt:
Nisu oni mene zajebali za Ikandea @Zip, nego su počeli svi igrači koji moraju igrati i što prije shvatite da moraju inače je rasulo u ekipi lakše će vam pasti.
Tatomirović, Puzigaća, Stojčev, Okić i Velkoski su morali danas početi utakmicu, ne pišem napamet. Ikande je bio stavljen čak i napisan. Al onda revolt đe će igrat on a veliki mag ne. Šta misliš što Benko nije zaganjao nikog danas, što je igrao preko kurca, što je Radovac zavaljen sam na zadnjem veznom, što Velkoski šeta kad izlazi ko da vodimo? Što Oštrakoviću svaka lopta ispadne. Ovo nije slučajno ništa, vi ne morate vjerovati, ne treba unositi nemir, ali svaki put kad taktiku skroje ovi gore navedeni vako ćemo proći. Tatomirović nema mjesta u Sarajevu ni na tribini, što je igrao, ona dva momka su spremna i to du potvrdili. Što je Stojčev igrao, mešu nije smio ostaviti na klupi jer bi mu se navijači krvi napili. I ako neko kaže da je Ikande nespreman za mene je glup, najspremniji u ligi, kreće se ko tenk, ruši sve pred sobom, strašan igrač, da je počeo dobili bi. Ova utakmica je zavaljena prije nego je počela a i biće još ovakvih.
Dženan je spreman da napravi respektabilnu akademijsku selekciju to je njegov krajnji domet, jer tu ovakav čovjek treba, on s prvim timom i ekipom koja igra ima veze koliko i ja što ovo pišem, taktika koju on gaji je "izađite igrajte lopte".. Ne može više, hvala ti vozdra.
I ovi naslovi odmah poslije poraza, mogli su i sinoć objaviti ali mažu nam oči ne NASJEDATE na to, koga levatite, vidimo svi da ne štima.
A kouadio je očajan igrač, najsmiješnije krilo lige, nego je naš bek isto tako smiješan pa ova izgleda dobro, krenuo je jednom na Stepanova pa dobi po pičci i nije primio loptu 25 minuta od tad. Za slavlje ga kazniti 29% mu uzet, Sarajevo te dovelo dalo ti azil, ganjao bi se s gepardom sad, ne smiješ go da slaviš protiv svog kluba koji ti daje platu. Nek nam ga je zabio to mi je drago al slavlje, previjanje je bijedno. Naučiti se ponašati hitno.
Tatomirović, Puzigaća, Stojčev, Okić i Velkoski su morali danas početi utakmicu, ne pišem napamet. Ikande je bio stavljen čak i napisan. Al onda revolt đe će igrat on a veliki mag ne. Šta misliš što Benko nije zaganjao nikog danas, što je igrao preko kurca, što je Radovac zavaljen sam na zadnjem veznom, što Velkoski šeta kad izlazi ko da vodimo? Što Oštrakoviću svaka lopta ispadne. Ovo nije slučajno ništa, vi ne morate vjerovati, ne treba unositi nemir, ali svaki put kad taktiku skroje ovi gore navedeni vako ćemo proći. Tatomirović nema mjesta u Sarajevu ni na tribini, što je igrao, ona dva momka su spremna i to du potvrdili. Što je Stojčev igrao, mešu nije smio ostaviti na klupi jer bi mu se navijači krvi napili. I ako neko kaže da je Ikande nespreman za mene je glup, najspremniji u ligi, kreće se ko tenk, ruši sve pred sobom, strašan igrač, da je počeo dobili bi. Ova utakmica je zavaljena prije nego je počela a i biće još ovakvih.
Dženan je spreman da napravi respektabilnu akademijsku selekciju to je njegov krajnji domet, jer tu ovakav čovjek treba, on s prvim timom i ekipom koja igra ima veze koliko i ja što ovo pišem, taktika koju on gaji je "izađite igrajte lopte".. Ne može više, hvala ti vozdra.
I ovi naslovi odmah poslije poraza, mogli su i sinoć objaviti ali mažu nam oči ne NASJEDATE na to, koga levatite, vidimo svi da ne štima.
A kouadio je očajan igrač, najsmiješnije krilo lige, nego je naš bek isto tako smiješan pa ova izgleda dobro, krenuo je jednom na Stepanova pa dobi po pičci i nije primio loptu 25 minuta od tad. Za slavlje ga kazniti 29% mu uzet, Sarajevo te dovelo dalo ti azil, ganjao bi se s gepardom sad, ne smiješ go da slaviš protiv svog kluba koji ti daje platu. Nek nam ga je zabio to mi je drago al slavlje, previjanje je bijedno. Naučiti se ponašati hitno.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 avg 2015, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.