FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 03 avg 2015, 20:04

S W R A :salut: :salut: :salut:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 avg 2015, 20:17

BlueFamily je napisao/la:1:0 AMIN!
Samo hrabro i borbeno kao protiv Fenerca, uz podrsku sa tribina i vjetar u leđa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 avg 2015, 20:21

Meni samo ponekad padne na pamet da mi moramo POBJEDITI STANDARDA IZ LIEGEA da bi prosli. Pobjediti! Ako cemo realno, to bi bila senzacija.
Nase je da navijamo, pa sta bude. :mrgreen:

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 03 avg 2015, 20:24

Odovic nije imao poraza 20 i nesto utakmice i sad nakon dva poraza u ligi i jednog u evropi pocinju neki na "fin" nacin da kritikuju Odovica. Malo je to dvolicno a drugu ruku nepotrebno. Valjda smo svi svjesni da su pobjede i porazi sastavni dio sporta. Ako prodemo kojim slucajem Standarda bice svi Bogovi, takticari, skauta niko nece spomenuti. Ali ako kojim slucajem izgubimo vratit ce se nas mentalitet tjeranje trenera, nazivanje igraca nesposobnim. Evo vec je pocelo po igracima koji su tek dosli i koji igraju prve utakmice na Grbavici. Niko nije uzeo u obzir da ti momci mozda imaju tremu igrati na Grbavici, da im treba vremena da se prilagode. Mozda ce neki biti totalne fule ali sacekajmo da odigraju bar 10-ak utakmica od pocetka pa da dajemo sud kakvi su. Nije posteno. Najlakse je psovati nakon poraza i pisati kako Livaja nema pojma, kako je Diata smotan.

Igracki kadar imamo, kakav je takav. Isto kao sto nasu podrsku ima Memija, Bajic, Sadikovic kad odigraju lose, podrsku moraju imati novi igraci, to je cinjenica.
Zadnja izmjena: frootloops, dana/u 03 avg 2015, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 03 avg 2015, 20:25

E lahko je palamuditi po internetu,to je najlakse vjerujte mi. Najlakse je reci da su manijaci nikad losiji,da su katastrofa itd itd
Paa braco ako je tako sto ne dodjete na jug,stanete u kop i navijate? Eeeee....smijete se nama jucer,kako nije sramota ljude koji dodju na jug i sjednu sa strane i jos pritom se podsmjehuju? Pa znate li da ste vi tu smjesni a ne nas 50 koji dodju da navijaju i bodre svoj klub? Mi smo svoje obavili,a vi? Nas 50 ce takodje sad ici u Vitez ma kakav god rezultat bio protiv Standarda. Nama nije bitan rezultat i da li zeljo igra protiv standarda ili radnika,jer bitan je zeljo a ne njegov protivnik... zato momci koji dodjete na jug i nesto bojkotujete ili sta vec ako zelite da se imalo situacija popravi pa dodjite brate u kop,navijajte,bodrite ovih 11 nasih ratnika,nase djece,oni su to zasluzili ,ako nisu oni onda ne znam ko je...i mozda sam ovdje na forumu medju mladjima i nisam kompetentan da ja nesto pricam i palamudim (18god)ali brate ide mi na zivce ovo sve,svi nesto pricaju i pametuju a niko da nesto uradi da bi bilo bolje....a da ne govorim o derbi i evropa navijacima ,oni su posebna prica,to su obicni pozeri ,to nisu navijaci.,i svaka cast jucer momcima iz visokog vidio sam ih u majicama,iz Konjica dosla 3 momka takodje,svaka cast momci,al bas svaka cast

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 avg 2015, 20:30

Ma igraci su premoreni..Jednostavno juce su igraci Radnika bili puno jaci od nas fizicki a samim tim su i bolje igrali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 03 avg 2015, 20:36

corleone87 je napisao/la:Ma igraci su premoreni..Jednostavno juce su igraci Radnika bili puno jaci od nas fizicki a samim tim su i bolje igrali..
Ne slazem se da su premoreni. Spremni su to momci. Poveli smo 1:0 i nastavili utakmicu kao gotovo je cekamo kraj. Ne moze im se zamjeriti kako god. Evo Sarajevo nije u evropi, igraju u ponedjeljak, doveli neke evropske igrace a Travnik ih uze. Da li je teorija zavjere vracanje bodove od titule, ili su bas tako losi vidjet cemo na Kosevu. To ce biti pravo mjerilo.Iako oni nisu tema, htio sam samo da uporedim odnos snaga i da kazem sve je to fudbal nema pravila. Mi moramo biti uz klub da izgubimo narednih 10 utakmica i u tom slucaju podrzati Odovica a ne ga kriviti za neki skauting Viteza. Kao da neki hoce da Adzema vrate na klupu.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 avg 2015, 20:41

Elegant je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Ako Bog da kad prodjemo Standarda jel se za 4 pretkolo dobija vise kesa???
Ako prođemo Standarda dobit cemo 140.000 € !
Samo 140.00?? Do sad se uzimalo vise pa mi sad ovo malo čudno.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 03 avg 2015, 20:42

ultrassa1921 je napisao/la:E lahko je palamuditi po internetu,to je najlakse vjerujte mi. Najlakse je reci da su manijaci nikad losiji,da su katastrofa itd itd
Paa braco ako je tako sto ne dodjete na jug,stanete u kop i navijate? Eeeee....smijete se nama jucer,kako nije sramota ljude koji dodju na jug i sjednu sa strane i jos pritom se podsmjehuju? Pa znate li da ste vi tu smjesni a ne nas 50 koji dodju da navijaju i bodre svoj klub? Mi smo svoje obavili,a vi? Nas 50 ce takodje sad ici u Vitez ma kakav god rezultat bio protiv Standarda. Nama nije bitan rezultat i da li zeljo igra protiv standarda ili radnika,jer bitan je zeljo a ne njegov protivnik... zato momci koji dodjete na jug i nesto bojkotujete ili sta vec ako zelite da se imalo situacija popravi pa dodjite brate u kop,navijajte,bodrite ovih 11 nasih ratnika,nase djece,oni su to zasluzili ,ako nisu oni onda ne znam ko je...i mozda sam ovdje na forumu medju mladjima i nisam kompetentan da ja nesto pricam i palamudim (18god)ali brate ide mi na zivce ovo sve,svi nesto pricaju i pametuju a niko da nesto uradi da bi bilo bolje....a da ne govorim o derbi i evropa navijacima ,oni su posebna prica,to su obicni pozeri ,to nisu navijaci.,i svaka cast jucer momcima iz visokog vidio sam ih u majicama,iz Konjica dosla 3 momka takodje,svaka cast momci,al bas svaka cast

hoce li se probelmi na jugu rijesiti ako dodjemo mi sa strane i stanemo u sektor c da navijamo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 03 avg 2015, 20:44

zeljocity je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Ako Bog da kad prodjemo Standarda jel se za 4 pretkolo dobija vise kesa???
Ma 230.000 eura.
FORZA ZELJO

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 03 avg 2015, 20:44

Pa bar ce tribina izgledati ozbiljnije,vise ce ljudi navijati s tim ce i podrska biti veca

Manijaci Zeljini

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 avg 2015, 20:44

zeljocity je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
prvo predkolo 120.000 €
drugo 130.000 €
trece 140.000 €
cetvrto (play off) 150.000 €

ulazak u grupe 1.500.000 €

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 avg 2015, 20:45

230 000 e je ucesce u play offu povecane su nagrade gotov za duplo. Grupna faza donosi 2.4 mil.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 avg 2015, 20:47

Povećane su nagrade, 210,220,230,240 ide za pretkola koliko se sjećam ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 avg 2015, 20:51

JoseMourinho je napisao/la:Povećane su nagrade, 210,220,230,240 ide za pretkola koliko se sjećam ;)
uduplane haman u odnosu na proslu godinu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 03 avg 2015, 20:52

themaniaks je napisao/la:
ultrassa1921 je napisao/la:E lahko je palamuditi po internetu,to je najlakse vjerujte mi. Najlakse je reci da su manijaci nikad losiji,da su katastrofa itd itd

hoce li se probelmi na jugu rijesiti ako dodjemo mi sa strane i stanemo u sektor c da navijamo
Diral tebe ko na Jugu ? Imas li probleme TI na tekma ? Stani u D al kad treba igracima podrska ustani i navijaj.. Jer Jug nije samo sektor C, jug smo svi mi zajednooooo
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 avg 2015, 20:53

Edin Dzeko’s move from Manchester City to Roma is still not done but is getting closer, according to Sky ****.

Apparently a fee has been agreed and only the structure of the payment needs to be sorted.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 avg 2015, 20:53

bistrikboy je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Povećane su nagrade, 210,220,230,240 ide za pretkola koliko se sjećam ;)
uduplane haman u odnosu na proslu godinu.
Mora se ova sansa iskoristit, u cetvrtak treba dati podrsku momcima.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 03 avg 2015, 20:55

Ljudima je dosta sumnjivih likova koji se kurce na utakmicama i onih belaja na svakoj drugoj utakmici i vecina ih se povukla iz kopa i to je to.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 03 avg 2015, 20:57

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 51 gost.