Ja ga ne tjeram al da ima mjesta za kritiku , ima , Jako lose postavljen tim , nema autoriteta i jarani mu igraju. Kake ba dvije 10 , Ko je to u modernom nogomeu vidio i onda jos stavis Radovca da pokriva tu dvojicu , Ikande I Rustem da su igrali mjesto recimo Stojceva mnogo bi vise fizicki pritisli . Puzigacu bi izveo na Poluvremenu , Ikande morao vise bremena dobit al to je ta jaranska relacija. Kako pohvale tako i kritike. Nervira me amaterski odnos sa igracima odavno , od Jahorine. Pa nismo na slageru.Alpasinac je napisao/la:Evo ih već tjeraju trenera. Kakav smo mi debilan narod. Čast izuzecima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
odkad govorim da nema nista od hebibovica i bekica , ne znam ko nas nagovori da se dovedu , njih dvojica aut , aut okic , stojcev , ostrakovic ...
in kallasi , dzemal i td
in kallasi , dzemal i td
Jagodic bi sa ovom ekipom mogao nesto npraviti.
Aha hoce naucit ce. Moze odigrat cijelu sezonu beka pa opet nece biti jak defanzivno. Da je bar fizicki jaci ili bar agresivniji u igri mozda bi i nesto naucio na svojim greskama a on je totalno drugi tip igraca. Mekan klasicni, ofanzivac. Isto kao da bi neko Viscu gurnuo na beka da igra. Sto prije da Dzeno to uoci bice bolje. Nije to to jednostavno. Vidjelo se je vec protiv Lecha ko je zelio da vidi. Pa i u ove dvije utakmice ligaske. Dzaba trka u napadu kada se primaju golovi po njegovoj strani. Kouadio ga odgurnu kao da ga nema. Znaci sa svakim fizicki snaznim igracem ( a tek visokom ) imat ce problema u odbrani. Vazno je da se ne prime golovi da se igra snazno. Ima ko ce igrati ofanzivno po krilima: Duljevic, Bekici pa i Hebibovic.simon je napisao/la:Hebibovic je odlican u ofanzivi ali upravo to igranje ofanzivca u Velezu ga je u istog i pretvorilo tako da mu je potrebno vremena da se uigra na poziciji desnog beka.
Nema potrebe praviti neku veliku frku od ovog poraza, meni je zao sto smo izgubili na ovakav nacin te prosuli bodove pred dvije teske utakmice sa Zrinjskom i Sirokim ali sa odgovarajucim promjenama u sastavu vracamo se na pravi put
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 avg 2015, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:Ajde predložite jednog trenera umjesto Dzene i shvatiti ću vašu želju da otjerate Dženu!

1946
celo iz Radnika je strucnjak za njegaBosnianKingdom je napisao/la:Ajde predložite jednog trenera umjesto Dzene i shvatiti ću vašu želju da otjerate Dženu!
Pyro is not a crime !
Koliko usudio bih se reći glupih i nerezonskih komentara da je to strašno. Haveru, sjedneš, ohladiš glavu, razmisliš, sumiraš i tek onda nešto konkretno i pametno napišeš. Nešto iz čega će svi izvući korist i stvoriti prostor zdravoj diskusiji. Preko one stvari mi je ho ruk komentara, izlizanih floskula i teza. Izgleda se piše samo da bi se nešto napisalo, a ne da se pridonese boljoj diskusiji na forumu.
Čujemo se mi sutra. Sada na snagu stupaju oni selektori, stručnjaci i fudbalski znalci koji su od najboljih učili. Selam i lijep pozdrav onoj manjoj grupi normalnih forumaša i ljudi koji imaju intelektualnih kapaciteta za forum !
Čujemo se mi sutra. Sada na snagu stupaju oni selektori, stručnjaci i fudbalski znalci koji su od najboljih učili. Selam i lijep pozdrav onoj manjoj grupi normalnih forumaša i ljudi koji imaju intelektualnih kapaciteta za forum !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Meho, grdosija Petrović iz Radnika kod kojeg bi se pojedinci qrc mogli ovako zajebavati, Vlado Jagodić... mog'o bi nabrajati do ujutro.
1946
radovac gore..pozadi ikande i rustem..a ovi psovaci pljuvaci i oatali kur ci ohanite malo..prvi poraz dzene u 23 tekme osvojio titulu kup al opet je karinas po forum debilima.. pisem s moba pa me malo handri..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
sorry zbog upada na temu, al' rekoh da se nadovežemTHEC je napisao/la:celo iz Radnika je strucnjak za njegaBosnianKingdom je napisao/la:Ajde predložite jednog trenera umjesto Dzene i shvatiti ću vašu želju da otjerate Dženu!
taj ćelo iz Radnika je ekipu fizički pripremio samo tako, jedu teren, ljudi su haman najspremnija ekipa u ligi, a čini se kao zanimljiv trener
Ma sreca pa ovaj forum niko ne uzima za ozbiljno i vecina raje zna da se ovde vecinom pisu gluposti.
Ti si opet šampion !
meho kodro ahahhahahhhahhahhhahhahha oplakah i on bi samo nesto analizirao a ****.. sent from lutvina kahva..hahahha
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 03 avg 2015, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Moram sam sebe replicirati nazalost,u nasoj igri se vidila velika indolentnost pa ajmo reci vecine igraca mozda je glupo,ali nakon 3 min igre sam rekao bratu tesko ce ovo da ide Travnik rastrcani a nasi misle da ce im oni skinuti gace,e pa momci vidjeli ste da nije bilo do vas da dobijete Drinu vec do slabe ekipe Drine,ako mislite nekoga pobijediti valja dobro preorat teren,igrac koji me poceo zestoko da nervira je Velkoski koji igra preko one stvari non stop galami svadja se sa svima,i jos jedno ako sam rekao da sam za 3 min vidio da ce tesko danas da ide isto sam vidio za 20 min da ce Ikande da bude najaci igrac nase lige i u to budite sigurni,poraz jeste Dzenin ali ja nemogu protiv njega donio mi je prosle godine titulu i ucinio me najsretnijim covjekom na svijetu,ali da se vidi vidi se da nema cvrstu ruku,dalje Kaudio nemogu da vjerujem da svi ovi u nasem klubu nisu vidjeli da se radi o ajmo reci dobrom igracu nemogu da vjerujem da na treningu nije prolazio ovako puzigacu,barica i ostale ja mislim da jeste ali zasto mu nisu pruzili sansu ja nezz,e sad dali mu uopste vise pokazati sansu ja nezz ipak je pokazao veliko nepostovanje preka FK Sarajevo.kanarinac je napisao/la:treba biti iskren sa ovakvom igrom i sa x ne treba biti nezadovoljan
P.S
Nemojte mi Kodre molim vas taj covjek je ubio sve u meni kad se sjetim njegove igre i njegovih izjava da je zadovoljan,gospodine je to stoji i za to mu skidam kapu ali nemojte mi ga vise kao trenera molim vas
Samo Sarajevo
dobro vas je strucnjaci, da nisam gledao tekmu reko bi da samo se borili za bod i na kraju zijanili, sunce vam ljubim, sta je, desi se da izgubimo i nece pasti mrtva glava, imali ljudi malo srece, nama nije bas islo i zijan, ni prvi ni zadnji, sve bi vi nesto tjerali !!!
hvala Bogu pa se vi fs foruma nista ne pitate po pitanju kluba !!!
hvala Bogu pa se vi fs foruma nista ne pitate po pitanju kluba !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Za sve je kriv Ostrakovic
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ima i ovdje istine pomalo nazalost. Ne moze se gledati tako iskljucivo. Trebao je poceti ili Stojcev ili Mesa. Samo Ikande nema utakmica u nogama. Treba ga prvo pomalo uvoditi. A Rustemovic je daleko od vrhunskog zadnjeg veznog. Nije da ne razumjem Dzenu nije ni njemu sada lako sigurno. U ove dvije utakmice ce se pokazati koliko on moze kao trener sada kada treba da trgne momcad i poslozi je na pravi nacin. Sada ce se vidjeti koliko moze. Domacinu je odigrao musku utakmicu i treba im cestitati na tome. Ko god je ocekivao laganu utakmicu i da ce igrati sa pola snage naivan je. Pa u kakvim god dobrim odnosima bili klubovi i njima se ostaje u ligi.BosnianKingdom je napisao/la:Ikande ne može odjednom igrati cijelu utakmicu nakon pola godine ne igranja,sta vam je,a Stojcev je bio najbolji naprijed,ko je bio to bolji?
dosta godina je proveo u Njemackoj i sigurno da ima znanja, i samog Radnika je izvukao iz govana a evo i ove sezone ce ocito biti dosta tvrda ekipaChinaglia je napisao/la:sorry zbog upada na temu, al' rekoh da se nadovežemTHEC je napisao/la:celo iz Radnika je strucnjak za njegaBosnianKingdom je napisao/la:Ajde predložite jednog trenera umjesto Dzene i shvatiti ću vašu želju da otjerate Dženu!
taj ćelo iz Radnika je ekipu fizički pripremio samo tako, jedu teren, ljudi su haman najspremnija ekipa u ligi, a čini se kao zanimljiv trener
Pyro is not a crime !
- slavko njegus
- Kontakt:
Desilo se... Kao i nama jucer. Sta ces kad umislis da si igracina i plus se neke stvari ne poklope. Bice ovo dugo i zanimljivo prvenstvo i bice tesko pogotovo protiv seljackih ekipa.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja ne branim nikoga u klubu pa ni gospodina Ibrakovica. Poraz! pa sta, desava se, ni ja nisam sretan zbog ovoga ali ne koristim priliku da pljujem sto ti radis. Pogledam tvoj avatar i pomislim provociras, ako ti mislis (znas) da je navedeni gospodin ubleha bio u Velezu, Slobodi, Celiku itd. oprosti mi ali ja vise vjerujem upravi moga kluba nego tebi i tebi slicnima na ovom forumu. Kada Ibrakovic izgubi povjerenje uprave - ljudi koji su moj klub spasili od sigurnog gasenja i postavili na noge - izgubio je i moje povjerenje, do tada nastojim braniti interese svog kluba, pa i na ovom forumu. I nimalo mi se ne svidja kad nakon poraza ovdje vidim hrpu nakih avatara koji pametuju, kritikuju da ne kazem pricaju gluposti iz sebi poznatih razloga. Ako sam se prevario s tobom i navijac si FKS bilo bi mi drago da grijesim i oprosti mi u tom slucaju me siguran sam razumijes.bhfanatic14 je napisao/la:@obiteljski netreba on igrat da bi izgubio utakmicu . Izgleda neznas da menadzeri,sportski direktori znaju imat veliki utjecaj u ekipama. Gledaj malo prati po evropi. Nemoj da mislis da sam doso provocirat, nego govorim kao bolesnik sarajeva. pratim sarajevo godinama i evo kao i danas skoro nikad ne prepustim gledat utakmicu jedino ako se ima obaveza. Ali on je se vec u pola timova u premijer ligi dokazo kakva je ubleha Velez,Sloboda, Celik itd... Pred nama je pa cemo vidjet ko je u pravu. daj boze da grijesim. Pozzz
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Grk1234, napoleon72, pitar, Sanchez87hz, Vanja8 i 84 gosta.