FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sergejevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sergejevic » 03 avg 2015, 19:17

FKZ1921 je napisao/la:Pokušao sam nesta reci i prije Borca i prije Radnika.
poslije utakmica neću ništa .
Nema povratka,bilo i prošlo. Zalim sto se ne izvlače pouka ali Šta bi.
Potenciram stalno taj skauting. Lose ga radimo i to je evidentno. A u ovoj situaciji kad je početak lige,kad je dosta ekipa bitno izmjenilo sastave, kad je dosta ekipa jače nego sto su bili, poznavanje i analiza protivnika postaje ključna.
Evo, iskreno se nadam da je neko iz naše struke sinoć bio na Pecari. Ako nije,onda imamo zabrinjavajuću situaciju.
Za ovo je odgovoran šef struke.
Ma nije ovo nista strasno jos uvijek. Eto neki su pisali da smo vec -6,a i Sarajevo danas kiksa. Siroki jeste +6, ali oni igraju sad s pitarima. Mnogo je jos teskih utakmica pred svima ove godine. Ne treba nikoga prozivati i traziti nekog krivca, posebno ne da bi se opravdale neke druge stvari.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 03 avg 2015, 19:21

JoseMourinho je napisao/la:iskreno da kažem vidi se da živimo u istom gradu/državi kao i pitari, jednostavno od zvijezda do očaja oscilacije su u sekundu, pa yebemu život ne može tako bar kod mene, jel to do možda vaše mladosti ili do čega necu ulaziti u to, al bruka i sramota kakvih se komentara moglo pročitat i naravno odmah se počelo negativno sve iznositi, i fol pada euforija za standard?? gdje na forumu??? ja i moja raja koja je planirala ići odmah što smo dogovorili poslije tekme sa ferencom, niko ništa nije promijenio, ja ne znam gdje se to kod vas tako mijenja ;)

i da isto kao da nikad mi poraz doživili nismo kako su to neki predstavili, fol ne mogu spavat i sl., pa bgm navikni se jer nije ni prvi ni zadnji i imat češ još neprospavanih noci, jer će željo i dalje znati izgubiti poneku tekmu ;)
Upravo tako, ko god je stvarno planirao ici na utakmicu protiv Standarda taj ce i otici. Onaj ko je zbog ljudi govorio da ce ici a u sebi znao da nece taj nece ni otici jer sad ima ova dva poraza u ligi kao izgovor. Ne znam zasto takvi jednostavno ne sjede pred tvom kupe pivu, sok sta vec piju i gledaju Real, Barcu, Bayern a nama prepuste naseg Zelju koji smije izgubiti s vremena na vrijeme a da ga mi navijaci ne napustimo i ne pljujemo odmah zbog tog poraza.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 avg 2015, 19:21

Da li je veceras u ponoc rok za transfere ?

Ima li kakvih novosti, dolazi li nam ko, spekulacije mozda ? :think:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 03 avg 2015, 19:23

Jest ako kupujemo igrača, tj. dajemo pare nekom klubu da ga dovedemo.
Ukoliko je free agent može doći kad hoće!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 03 avg 2015, 19:25

pa ako poslije jucerasnje utakmice nisu vidili da treba igraca ne znam kad ce ,ali eto da ne budem negativan .....ajmo Željoooooo gazi Standardaa ...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2015, 19:26

Potenciram stalno taj skauting. Lose ga radimo i to je evidentno. A u ovoj situaciji kad je početak lige,kad je dosta ekipa bitno izmjenilo sastave, kad je dosta ekipa jače nego sto su bili, poznavanje i analiza protivnika postaje ključna.
Evo, iskreno se nadam da je neko iz naše struke sinoć bio na Pecari. Ako nije,onda imamo zabrinjavajuću situaciju.
Da Bog da iko bio na Pecari uostalom oni su ekipa koja nije mnogo mjenjala u odnosu na proslu godinu i ovo sto su doveli nema nastupa a oni ce sad raditi pravi posao jer ce traziti igrace koji nisu prosli vani tipa Krstanovic.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FKZ1921
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 03 avg 2015, 19:26

sergejevic je napisao/la:
Ma nije ovo nista strasno jos uvijek. Eto neki su pisali da smo vec -6,a i Sarajevo danas kiksa. Siroki jeste +6, ali oni igraju sad s pitarima. Mnogo je jos teskih utakmica pred svima ove godine. Ne treba nikoga prozivati i traziti nekog krivca, posebno ne da bi se opravdale neke druge stvari.
Nikoga ja ne prozivam. I nije moje da prozivam.
Naprosto se zna koja je za sta odgovoran.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 03 avg 2015, 19:27

Elegant je napisao/la:Da li je veceras u ponoc rok za transfere ?

Ima li kakvih novosti, dolazi li nam ko, spekulacije mozda ? :think:
Nek u 5 do 12 ponude za onog Somaliu iz Ferenca, 300.000 mu cijena :D

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 03 avg 2015, 19:29

godrina je napisao/la:I taj stadion mozemo mi navijaci sredit. Kad bi se na fb napravio event i na oficijalnoj stranici cak ili barem onim navijackim to oglasavalo odredit datum i vrijeme pozivaju se dobrovljci za pomoc klubu ocistit pomest obrisat. Klub obezbijedi potreban alat, sendvic i sok mozda cak i ulaz za sledecu domacu dzabaluka sto da ne i ja sam siguran da bi dosao fin broj raje, momaka i djevojaka prije svega ma pojeli bi to. Misljenja sam da se mi trebamo malp vise potrudit, da svi zajedno rastemo. Proslu polusezonu su momci na terenu bili odlicni, evropske tekme do sad ali smo mi malo zatajili a i ovo je onako ideja, mozda moze proc.
Daj ba u kakvom ti svijejtu zivis?
Jedva dvije milje dodje na utakmicu.......Jedva se milju i po ljudi uclani
....

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 03 avg 2015, 19:31

@FKZ1921
Razumijemo se vrlo dobro, neke stvari su veoma ocigledne, tako da... Ne moze uvijek samo trener biti kriv.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 avg 2015, 19:33

corleone87 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Kao što sam i govorio kao papagaj jučer, liga je duga i biće još mnogo kikseva od strane svih konkurenata.
Kao sto smo i vidili danas..Svi znaju da smo mi dominantni na proljece i ne kontam kako odmah nakon dva kola mogu vec da nas otpisuju od titule..
Naravno, puno nas potcijenjuju... ;)

Što i nije tako loše na kraju krajeva :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 03 avg 2015, 19:36

Ne znam zašto mi ne bi pokušali da dovedemo Krstanovića ako Bajić ode, jer u slucaju Bajićevog odlaska ostajemo u napadu sa Beganovićem i Stokićem, plus Kokot,( Nedo nije napadač za Želju) mislim da nam treba u tom slušaju još jedan napadač jer je sezona duga. Evo npr. dovedemo napadača(Krstanovića), Jahića(može pokriti mnogo pozicija), lijevog beka i možda još 1 veznjaka radi rotacije i onda imamo ekipu koja može da se bori na više frontova. Jednostavno mora se malo više i uložiti u ekipu da bi imali rezultate, ne mogu se dovoditi igraci tipa Hodžurde, Livaje koji su tu da popune broj samo..
Biće ovo teška sezona ali sam uvjeren da osvajamo ili ligu ili kup..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 03 avg 2015, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 03 avg 2015, 19:37

BlueFamily je napisao/la: Jel te stid to reci?Kako to pricas o mrtvim ljudima?O istim tim mrtvim koji su svoje najbolje godine Želji dali,kojih višee nema.Sve sam ih poznavao lično,sve i jedan duša od momka.Ti uradi za svog života 20% ono što su oni radili i za grupu i za klub,svi ćemo ti zahvalni biti.Lahko je sjediti u D sektoru i pljuvat ove momke danas što se bore,ali kad ne ide ne ide.Sve sam mogo razumjet,ali da nekom smeta ono što ih se sjećamo,to nikako.Sram te i stid bilo,svi koji ovako misle,niti su navijači,nego obicne kar.ine.Pljunem vas u lice sve redom.
Vidis brate oni su se uhvatili mog posta i pljuju kolko mogu. Niko od nas nije zadovoljan situacijom ali kako ocekuje neko dobru Zeljinu igru kad 30 ljudi navija a 3000 prisutno !? Juce sjever aktivniji od Juga koji je bio juce kao pozoriste. Nisu jednom ustali da poguraju igrace s pjesmom ili slicno. Ne morate vi pratiti nas 30, pjevajte vi sta ocete. Ne morate se ni prisjecat s nama brace s kojima smo slavili titule, spavali u muriji, gubili zube, vi pjevajte svojim drugovima, zenama, tetkama. I dosta je pisanja kako je ovo javni forum i kako ne treba pisati neke stvari. Treba se pisati nek ljudi znaju. I dusmani i nasi. Glumite indijance lafo nece niko da navija zbog vodje. Juce mladji momci pokusali dati podrsku Zelji da pregura jednu od najtezih utakmica. I vidjeli ne ide i sjedi i suti. Sto bi nas 30 navijalo a ostali drk.ali qrac.. To vam je ko da igraju 3 igraca a ostali samo nastupaju. Tako je juce bilo. Niko vas ne tjera da budete u sektoru C i navijate. Sjedite vi u kafanu pored stadiona ako treba al kad osjetite da Zelji treba podrska ustani pa makar iz kafane navijao. Vidjeli ste protiv Ferencvarosa prvo poluvrijeme sta znaci podrska igracima. Nisam ovdje ja bitan, ni bilo ko s Juga, sa sjevera , ovdje je Zeljo jedino bitan. U cetvrtak gdje god da bili , Jug, Zapad, Istok , ustani , navijaj.. Mozda ces za par godina pricati sinu, unuku, djevojci, zeni, kako si bio tu i bodrio Zelju do play offa. Momci trebaju podrsku kako god zavrsi. 8 utakmica u mjesec dana i to na pocetku sezone je tesko izdrzat. Sta god da bude makar smo pokusali. Jer mi Smo Zeljini, Zeljo je nas.. ZAR NE ?!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 03 avg 2015, 19:45

Minjore je napisao/la:
BlueFamily je napisao/la: Jel te stid to reci?Kako to pricas o mrtvim ljudima?O istim tim mrtvim koji su svoje najbolje godine Želji dali,kojih višee nema.Sve sam ih poznavao lično,sve i jedan duša od momka.Ti uradi za svog života 20% ono što su oni radili i za grupu i za klub,svi ćemo ti zahvalni biti.Lahko je sjediti u D sektoru i pljuvat ove momke danas što se bore,ali kad ne ide ne ide.Sve sam mogo razumjet,ali da nekom smeta ono što ih se sjećamo,to nikako.Sram te i stid bilo,svi koji ovako misle,niti su navijači,nego obicne kar.ine.Pljunem vas u lice sve redom.
Vidis brate oni su se uhvatili mog posta i pljuju kolko mogu. Niko od nas nije zadovoljan situacijom ali kako ocekuje neko dobru Zeljinu igru kad 30 ljudi navija a 3000 prisutno !? Juce sjever aktivniji od Juga koji je bio juce kao pozoriste. Nisu jednom ustali da poguraju igrace s pjesmom ili slicno. Ne morate vi pratiti nas 30, pjevajte vi sta ocete. Ne morate se ni prisjecat s nama brace s kojima smo slavili titule, spavali u muriji, gubili zube, vi pjevajte svojim drugovima, zenama, tetkama. I dosta je pisanja kako je ovo javni forum i kako ne treba pisati neke stvari. Treba se pisati nek ljudi znaju. I dusmani i nasi. Glumite indijance lafo nece niko da navija zbog vodje. Juce mladji momci pokusali dati podrsku Zelji da pregura jednu od najtezih utakmica. I vidjeli ne ide i sjedi i suti. Sto bi nas 30 navijalo a ostali drk.ali qrac.. To vam je ko da igraju 3 igraca a ostali samo nastupaju. Tako je juce bilo. Niko vas ne tjera da budete u sektoru C i navijate. Sjedite vi u kafanu pored stadiona ako treba al kad osjetite da Zelji treba podrska ustani pa makar iz kafane navijao. Vidjeli ste protiv Ferencvarosa prvo poluvrijeme sta znaci podrska igracima. Nisam ovdje ja bitan, ni bilo ko s Juga, sa sjevera , ovdje je Zeljo jedino bitan. U cetvrtak gdje god da bili , Jug, Zapad, Istok , ustani , navijaj.. Mozda ces za par godina pricati sinu, unuku, djevojci, zeni, kako si bio tu i bodrio Zelju do play offa. Momci trebaju podrsku kako god zavrsi. 8 utakmica u mjesec dana i to na pocetku sezone je tesko izdrzat. Sta god da bude makar smo pokusali. Jer mi Smo Zeljini, Zeljo je nas.. ZAR NE ?!
I ja sam bio u kopu prvo poluvrijeme,sve su to novi klinci,ne poznajem ih većinu,ali od mene svaki od njih zasluzuje respekt.Koliko je od njih pravih zaljubljenika kao sto sam ja,koliko je njih kojima je ovo samo tinejdžerska furka,ni to ne znam,ali jedni sigurno znam.Ti momci čuvaju i ovo malo obraza od ne tako davno jedne velike skupine navijača i jedne velike grupe.Hvala Bogu da sam dozivio zlatne dane grupe,ali ostao sam i sada s njima,jer bi i Ćata i Mirza i dan danas stajali tu.Oni su svoje živvote dali,da bi nam grupa bila uredjenija,ali poslije njihove smrti vise nije nista isto.Razumijem ja sve i jednog momka koji vise ne zeli tu biti na Jugu sa bracom,jer je upravo jedan brat ubio brata.Razumijem i strah kod ljudi,ali ne razumijem da niko nije htii prici juce da pomogne ovim momcima.Sve cemo i ovo proci,kad tad,sutra,prekosutra,za mjesec,godinu,pet godina,ali kad tad svako ko voli Želju kao što ja ga volim vratit ce se na Jug.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 03 avg 2015, 19:47

Rekao sam da ce posjeta biti smijesna, to smo mi postali jednostavno. Navijaci su ko kite, ne cine nista za Zelju a i Zeljo je kita jer ne cini apsolutno nista da vrati navijace. Previse je kriminalaca upleteno oko Zelje i oko manijaka i imam osjecaj da se svako svakome zamjerio. Dovoljno je pogledati prije koju godinu koliko je transova i zastava bilo na ogradama i tribini, a sada kita obicna.

THE MANIACS 1987
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 03 avg 2015, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 avg 2015, 19:48

Zeljo sa vama za volanom bi propo ko zeton. Daj malo se opustite ljudi. Gdje ona ljubav prema klubu kad pobjedjuje?

Gdje su oni sto govore Zeljo se voli I kad gubi I kad vodi?

Gdje si Boccaccio da raja svrsava?

CARSON

Post Postao/la CARSON » 03 avg 2015, 19:51

:bih: :bih:
kenan_tm87 je napisao/la:Rekao sam da ce posjeta biti smijesna, to smo mi postali jednostavni. Navijaci su ko kite, ne cine nista za Zelju a i Zeljo je kita jer ne cini apsolutno nista da vrati navijace.
Sta toliko kukate pa uzmi koliko je raje otišlo na more bruku raje je otišlo na izlet neko čeka ovaj standard nekome je skupa karta valja opet u četvrtak. Hajmo malo pozitive svi nakon kosevo

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 avg 2015, 19:54

sergejevic je napisao/la:@FKZ1921
Razumijemo se vrlo dobro, neke stvari su veoma ocigledne, tako da... Ne moze uvijek samo trener biti kriv.
Treba ovu pricu ostaviti sa strane sada, nije vakat za nju. A da ima materijala, ima, svi to vidimo...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

FKZ1921
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 03 avg 2015, 20:00

sergejevic je napisao/la:@FKZ1921
Me razumijemo se mi...
Ja riječ "kriv "nisam uopće upotrijebio.
Rekao sam da je za skauting i analizu protivnika odgovoran šef struke.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 03 avg 2015, 20:02

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 39 gostiju.