FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 03 avg 2015, 19:17

Pozajmiti stojceva u trvnik ako ga hoce
pa da ih natamburamo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 03 avg 2015, 19:18

Dokle god nam je prosjecan trener na klupi, igraci koji gledaju samo sebe, Ibrakovica koji od maja ne zna pronaci golmana mio nikad necemo biti dominantna ekipa u ovoj ligi :salut:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 avg 2015, 19:18

BosnianKingdom je napisao/la:
Evo momaka koji su trebali Benku gurati :

Alispahic - Ispod očekivanog,ali ne pretjerano loše.

Okic - Imao je par prolaza i nista posebno.Elegantno..

Velkoski - Nije imao prolaza kako treba,jedan slobodnjak izveden i to je sve...

Bekic - Nije se ni vidio za ovo kratko vrijeme realno..

koga sam pohvalio,tu je samo Stojcev kojeg sam ohvalio,ali on je imao jedan kvalitetan,a i jedini sut u okvir,izborio 2 prekrsaja i gurao loptu na stranu za centarsut...
Ma nije ovo kritika bila nego nadopuna, Beknko se nije mogao ocjenit jer evo ove koje si izdvojio nista nisu uradili. Vecina lopti im ke isla nazad.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 03 avg 2015, 19:19

dzeni da dodje messi, on bi ga prvo ubacivao zadnjih dvadesetak minuta, pa kretenu, gledas li treninge, pa ikandea ne mogu ocima uhvatit, svaka lopta i akcija od kad je usao je isla preko njega, nasa sredina je za **** niko agresican nema, lijepi Bilbija, mora neko udarit trcat, kretat se, vidi se koliko to znaju pravi placeni profesionalci, svaki od igraca Stepanov, Barbaric, Benko, Ikande, se vidi da tom agresijom odudaraju i da su prosli pravu skolu fudbala, ovi kao da na terminu igraju, cuvaju nogice, pa klosaru uleti, raznesi, preuzmi teren, pokazi za koji klub igras, al sta god pisao ne mogu vjerovat da je ikandea ubacio u zadnjih 20 minuta, i dvojicu prije njega, pa halo jeli on dobar majmun jedan, sad mi dodje da ga ciglom gadjam, teren se u sredini osvaja, a u toj sredini kod nas svi meljaju loptu i usporavaju igru. fuj umjesto da se odmah postavimo i odljepimo sad opet patnja, prosla se sezona desi jednom u dvadeset godina misle opet na guzove, nema toga, Siroki dobar, rutinski Zrinjski takodjer, mi umjesto da omah krenemo, ovako, a igras pred malte ne domacim tribinama, uzas

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 avg 2015, 19:19

Ikanda dobar treba igrat u prvi 11

Klaudio nabijem ga na ****, al mi je drago da se izborio u prvi 11 i nadam se da ce igrama u travniku natjerat nase da ga vrate.

Kako got ko imo misljenje o nasoj ligi ona ima taj kvalitet da moras imati golmana tipa Delac (evo slizbeno na ss.ba) i agresivnu sredinu. Finoje imat tehnicara u sredini al ako nije jak grub agresivan tesko se moze uzimti titula-e.

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 03 avg 2015, 19:19

Matej će unijeti potrebnu sigurnost u odbrani, kao i prošle sezone, samo još da Dženo malo razbistri glavu i skonta da današnja početna postava ne može da zabije gol skoro nikom u ligi, a o Europi da ne govorim.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 avg 2015, 19:20

Ko u nasem klubu regulisu ugovore sa igracima. Uvijek je normalno da se stavi u ugovor da igraci na posudbi ne smiju igrati protiv tima koji ih placa. Samo nasi nemaju pojma o tome. Ovako ih placas i jos gubis bodove.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 03 avg 2015, 19:20

Sad se vidi koliko je Cimi falio.Ikande je MORAO igrati od pocetka ,u 20 min vise pokazao od trojca Radovac-Stojcev-Alispahic.Dobre je pa je poraz dosao u 2 kolu , da se malo probudimo .Benko kao spic dobio sveukupno 4 lopte ,a toliko o nasim kreativnim veznim igracima.Dejan Bandovic je za Ostrakovica Buffon,kakav kloc majko moja mila sreca pa su Delaca vratili.Osim Hebibovica i Ikandea ja nisam vidio uopce neku zelju da zabijemo gol.Nek nam bude jasno ,da nijedna utakmica nece biti laka ,jer 6 ekipa ispada i svako ce ici igrati najbolje kako znaju ,bez ikakvih kalkulacija.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 03 avg 2015, 19:21

Sta je sa cimirotom nisam bio tu pa ne znam dta se desava?

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 avg 2015, 19:22

EdoBa je napisao/la:Sta je sa cimirotom nisam bio tu pa ne znam dta se desava?
odlazi vjerovatno
Pyro is not a crime !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 avg 2015, 19:22

Dženo jebli te haveri tvoji u stau! Idi sam jadan ne bio i povedi jarane! KOD KOJEG TRENERA NA SVIJETU BI OVAJ DEBIL #7 IGRAO OD POČETKA POSLIJE SVEGA, I U TRENUTKU KAD IMAŠ OVAKVU ZVIJER OD IGRAČA U EKIPI KAO IKANDE? NI KOD JEDNOG OSIM KOD DŽENE. ALI UPS, OVAJ I NIJE TRENER. ZNAČI NI KOD JEDNOG NA SVIJETU!!!
1946

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 03 avg 2015, 19:22

Bolje sad samar nego kasnije! Naravno da mi je krivo za porazali sta ce se jbg navikli smo mi na to! :) nisam jedan od onih sto pljuje za svaku sitnicu ali ovo je dokaz i rad Ibrakovica u klubu kao sportskog direktora da se dovode igraci koji veze nemaju ili ako nista da se pravi cistka u klubu! Ali ne mi sad brat bratu imamo 4 5 levata koji ne bi mogli igrati u federalnoj ligi a nesto se *urcimo odbijamo ponude atromitosa ko da smo manutd...ODLAZI RUMENI!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 avg 2015, 19:23

Mislim da kljuc poraza jeste sto je Dzeno stavio onu dvojicu zajdno na sredinu, a oba igraju prema naprijed. I onda sam Radovac ne moze i naprijed i nazad..a ovi se ne vracaju po loptu da organizuju napad.
Druga stvar, Kouadio je bio dobar, ali ne kontam sto se onako izlezavao po terenu, pa onda i onako slavio protiv svog kluba??? Ne kontam ga. Normalno da ce se naci par koji ce ga pocastiti sa stolicom, flasom :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 03 avg 2015, 19:23

Pitar6785 je napisao/la:Ikanda dobar treba igrat u prvi 11

Klaudio nabijem ga na ****, al mi je drago da se izborio u prvi 11 i nadam se da ce igrama u travniku natjerat nase da ga vrate.

Kako got ko imo misljenje o nasoj ligi ona ima taj kvalitet da moras imati golmana tipa Delac (evo slizbeno na ss.ba) i agresivnu sredinu. Finoje imat tehnicara u sredini al ako nije jak grub agresivan tesko se moze uzimti titula-e.

Apsolutno.Fizicki jaka sredina nama fali,i sada ako ode cimi bit cemo fakat u problemima,bit ce tu ikande da ga zamjeni al covjeku pored njega jos treba jedan fajter,radovac je majstor to stoji al on ne moze mojoj tetki lopte uzeti niti se fajtati na sredini terena citavu tekmu.Bolje samketa na 10 a iza njega dva fajtera.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 03 avg 2015, 19:23

Goreg golmana odavno nismo imali. Nešto krenuo pa opet stao,kloc orginal i to ručni rad :thumbdown:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 avg 2015, 19:24

Fudo je napisao/la:Pozajmiti stojceva u trvnik ako ga hoce
pa da ih natamburamo
Bio bi isti tipa Kouadia, tamo bi poceo dijeliti lopte ko na tacni, tako da bi zalili i za njim :crazy:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 avg 2015, 19:24

Alispahic i Stojcev u pet deka svidilo so to nekome ili ne. Stojcev izgleda malo spremniji a Alispahic se navodno bolje nadopunjava sa Benkom. Prodati jednog od njih dvojice. Posto za Alispahica nema ponuda onda je to Stojcev jer obadvojica nisu potrebna.

Prodajom CImirota ovo Sarajevo ce biti 20% slabije ali eto mora se izgleda. Ili miliona eura+ ili mu produziti ugovor.

Radovac je izmislio fudbal sa sve osim Cimirota i Ikandea u sredini terena i moze da igra sve pozicije u sredini. Po meni bi on trebao biti ta moderna desetka ( Alispahic rezerva ) a iza njega Ikande + jedan DEFANZIVNI VEZNI - RAZBIJAC koji moze puno da pretrci i razbija napade. To Radovac i najvjerovatnije Ikande nisu a Rustemovic je pitanje veliko dali ima potreban kvalitet.

Stoperi vrhunski.

Bekovi kako kad znaci nepredvidljivi. Puzigaca igra toplo hladno a Hebibovica svaki prosjecan igrac moze otpuhati u odbrani.

Golman katastrofa. Eto neka ste vi ismijavali Nurkovica neki dan i sto bi njega dovodili. Pa i taj Nurkovic je duplo boli od Ostrakovica. Da ga je bar Ibrak doveo.

Benko odsjecen u napadu.

Krste nedovoljno motivisan i odsutan.

Bekici i Okic solidno ni manje ni vise.

Yebi ga sad :? :?

Govorilo smo mnogi prije utakmice da ovdje nece biti golijade i da ce i minimalnu pobjedu biti tesko izboriti. Dzenina jedina veca pogreska je da je poceo Stojcev i Alispahic istovremeno. Mada posto su to igraci u pet deka ( ne zna se ko je losiji-bolji ) i jer Ikande jos nije debitovao mogu da razumjem njegovu odluku. Nije on ovdje puno kriv. Nadam se da ce izvuci poduke iz ove utakmice. Mada nema puno mogucnosti. Golmana dovest koga god makar Nurkovica ako oni pristanu na zamjenu u sta sumnjam.

Ne valja vam Tatko a covjek moze dvije pozicija odigrati od toga jednu vrhunski. :lol: :lol: E neznalice.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 avg 2015, 19:33, ukupno mijenjano 2 puta.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 03 avg 2015, 19:25

Ostrakovic ocajan. Sefko Okic pola godine se trubi da je uzasan.. covjek uspori svaki napad. Al ne ,zabijes go protiv truhle raspale drine koju dobije Zrinja s igracem manje i ti kao mozes igrati. A Amer Bekic se hladi a izmislio fudbal za ovog manekena. Hebib strasan jedini koji je trcao svih devedeset minuta. Smijesne su rotacije pred ovu tekmu. Ali vjerovat cu da je ovo vraceno. Obavezan lijevi bek. Jer Puzi ne moze vise. Bio je dobar poslije Tadejevica ovo sad je vec ozbiljno lose. Dzenin poraz ako nije vraceno. Ne igra se tako sa bodovima s obzirom da nikad nece zustrija liga biti. Svi se bore. Fin samar je ovo. Kuadio je imao veliku zelju sto nijedan igrac na terenu. Ali eto. Imas sad dvije jake tekme umjesto da si ovo fino priveo. Ali treba uzeti u obzir da cist penal nije dosudjen . I poslije te akcije primas gol. Hvala Puzi ali idi uzmi pare u Iran ili negdje na bliski istok.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 avg 2015, 19:25

Molite vi Boga da iduca dva kola ne bude jos placa i kuknjave sa ovakvom igrom, igracima i trenerom.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 avg 2015, 19:26

Tesko ce bit protiv Sirokog bez Duljevica. Jel se oporavio, sta je s njim?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, boki86, NazorUso i 60 gostiju.