FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka nam je zabio i neka je slavio.Ne zamjerim mu sekunde.Toliko vremena ceka da dobije sansu da igra i nikako da dobije zbog nekih polovnjaka.
Nista sad protiv Sirokog Ikandea gurnuti od prve minute.Moramo ih dobiti i ako ce biti drama teska tekma.
Alispahic i Stojcev ne mogu zajedno igrati nema sanse.
Nista sad protiv Sirokog Ikandea gurnuti od prve minute.Moramo ih dobiti i ako ce biti drama teska tekma.
Alispahic i Stojcev ne mogu zajedno igrati nema sanse.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pola godine nije igrao,u zadnjih mjesec dana,malo treninga imao i to sve u Sarajevu,dovojeno od ekipe i ti bi njega cijelu utakmicu,nemoj biti smjesan bgt.THEC je napisao/la:moj Dzeno nikad od tebe trenera dok god haveri moraju igrati, Ikande zvijer od igraca, ja nmg da vjerujem da nije poceo utakmicu, jednostavno nmg da vjerujem, koja taktika u pm, pa svako od nas moze onda biti trener
Pokusaj naci snimak izjave pa poslusaj opet.edohz je napisao/la:Kaže da smo dominirali i da je zadovoljan igrom, majmune seljački mrš sa klupe !!!
Ikande mora početi p'rotiv Širokog, momak je za ovo kratko vrijeme pokazao da je klasa za sebe.
Bravo,+1hz033 je napisao/la:Ma dobro, neka poraza, trebalo nam je ovo da se malo osvjestimo. Lego poraz ko budali šamar. Dženo mora biti svjestan da mu se ovo neće trpiti pogotovo što sad idu dvije najjače utakmice koje ćemo igrati ove sezone !!!
Ikande je zvijer!!!
Sabrine mi moje!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Pozurit do veceras pokusati dovesti Subica, pola para od Cimija ne treba zaliti za lijevog beka.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 03 avg 2015, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sa ovakvom igrom NEMA NI EVROPE, NITI JE ZASLUZUJEMO. Osvjestite se ba. Pa na kraju ako teoretski i osvojimo titulu ona bi bila bezvrijedna ako cemo ovako igrati.Sabinho je napisao/la:Nema setnje ligom zapamtite, daj Boze da budemo prvi.
Sramota.
Jos jednom.Sabinho je napisao/la:Kouadio odlican, ne mogu vjerovati da su ga Jarni, Meho i Dzeno drzali na tribinama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
naravno da bih ga uveo odmah, lik za 20 minuta objasnio, al eto neka je mag ubacio radovca stojceva i alispahica zaejdno, s tom formacijom ce nas svako dobiti
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ovo! I meni se popeo na qrc i hebo sam mu od do, ali da sam na njegovom mjestu ja bih još gori bio! Posro se usta Berberoviću, Puzigaći i ostaloj kompaniji debila koji su ga napucavali loptama na trening i "stručnom" štabu.Sarajlijc@ je napisao/la:Nije supak, veci su supci nase balerine. Pokenjao se u facu nasem strucnom stabu, te Puzigaci i slicnima koji su ga ismijavali na treninzima.
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 03 avg 2015, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Veeeeliki i sasvim ocekivani samar,ustvari samarcina...
Mislim da bi svima neke stvari trebale (konacno) postati jasne.
Mislim da bi svima neke stvari trebale (konacno) postati jasne.
-
- Kontakt:
Tako im bilo naredjeno !!! Ibrak cini cudaSabinho je napisao/la:Jos jednom.Sabinho je napisao/la:Kouadio odlican, ne mogu vjerovati da su ga Jarni, Meho i Dzeno drzali na tribinama.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trebalo je ostati nerješeno, vraćeno im je 0:2 od prošle sezone u kojoj Travnik nije imao žutog kartona a bore se za opstanak 
U svakom slučaju linijski Oštraković je fula totalna.
Idemo dalje,naprijed Sarajevooo

U svakom slučaju linijski Oštraković je fula totalna.
Idemo dalje,naprijed Sarajevooo
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Jos jednomSabinho je napisao/la:Jos jednom.Sabinho je napisao/la:Kouadio odlican, ne mogu vjerovati da su ga Jarni, Meho i Dzeno drzali na tribinama.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kuadio

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Evo momaka koji su trebali Benku gurati :ShofaII je napisao/la:BUrazeru ti nahvalio ove sve a Benku kritikujes, ja bi njih kritikovao nisu mu lopte dali. Hajd kad se ne mozemo usetati u gol sto bar ne sutase iz daljine.BosnianKingdom je napisao/la:Ostrakovic - Jedna velika greska i 2-3 puta bezveze ispucavanje u aut.
Stepanov - Najbolji igrac utakmice realno...
Tatko - Korektno,srcem,imao je 2 dobra prolaza kra napadu
Barbaric - Solidan,nije se previse ni vidio.
Puzigaca - Najgori definitnivno,treba Protica ubaciti od 1.
Hebibovic - Solidno,moglo je i bolje,ali eto,dosta je slab fizicki,puhne odnese ga i pada..
Radovac - Jako,jako dobro imao dvije izgubljene lopte ostalo sve korektno..
Ikande - Za kratko vrijeme se pridruzio Stepanovu kao najbolji igrac...Pravi prednost cim primi loptu..
Stojcev - Drugi najbolji igrac danas realno,jako je dobar bio...Imao i onu ekstra priliku u 33. samo da je visocija bila malo..
Alispahic - Ispod očekivanog,ali ne pretjerano loše.
Okic - Imao je par prolaza i nista posebno.Elegantno..
Velkoski - Nije imao prolaza kako treba,jedan slobodnjak izveden i to je sve...
Bekic - Nije se ni vidio za ovo kratko vrijeme realno..
Benko - Njegova najgora utakmica od kako je kod nas,bolji je bio protiv Lecha.Imao slobodnjak pored gola i dodavanje i to je sve od njega...
A Kouda je sramota od igrača,ne govorim ovo zbog gola koji je dao,neka je dao kada je imao priliku,nego govorim izbog onog izlezavanja i prepirki sa nasim igracima. Sarajevo mu daje hljeb i dovuklo ga u europu da igra umjesto tamo gdje je igrao po zemlji,nije ni trave bilo,i on **** opet nezahvalan,treba ga vratiti sa posudbe,novcano ga kazniti i ostaviti da truhne dok mu ne istekne ugovor,i onda teleportovat za O.S.
Mi netrebamo dovoditi ove crnje ako nama nece sluziti,a ne mi doveli Diattu,ode u Zvijezdu najjaci igrac,ode u Zelju jak i dole,dovedemo ovog supka ode u travnik ubija...
Alispahic - Ispod očekivanog,ali ne pretjerano loše.
Okic - Imao je par prolaza i nista posebno.Elegantno..
Velkoski - Nije imao prolaza kako treba,jedan slobodnjak izveden i to je sve...
Bekic - Nije se ni vidio za ovo kratko vrijeme realno..
koga sam pohvalio,tu je samo Stojcev kojeg sam ohvalio,ali on je imao jedan kvalitetan,a i jedini sut u okvir,izborio 2 prekrsaja i gurao loptu na stranu za centarsut...
Sabrine mi moje!
Puzigaca vise ne smije niti jednu utakmicu poceti u prvih 11.
Okic ima jednio brzinu, sebican je i samo je smetao Leonu.
Stojcev je vec ranije pokazao da mu forma ide silaznom putanjom, i ako postoji neka ponuda za njega prihvatiti odmah.
Ova trojka vise ne zaluzuje igrati u prvih 11.
MATEJ WELCOME BACK

Okic ima jednio brzinu, sebican je i samo je smetao Leonu.
Stojcev je vec ranije pokazao da mu forma ide silaznom putanjom, i ako postoji neka ponuda za njega prihvatiti odmah.
Ova trojka vise ne zaluzuje igrati u prvih 11.
MATEJ WELCOME BACK

Ti si opet šampion !
Bolje da ne prodaju cimirota,pa to ce biti lakrdija ovaj ikande je zvjer al nece on sam igrati,a ovog malca vratiti sto prije je moguce,protic je za puzigacu alaba
- BosnianKingdom
- Kontakt:
OCEMO PROTICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sabrine mi moje!
Prvi put da se slazem s tobom!aleksandar_veliki je napisao/la:Kad je ovaj Kuadio stigao u Sarajevo? Svi trener koji su od tog momenta radili sa ovim deckom i nisu mu pruzili priliku neka poderu svoje diplome i mane se corava posla...

Ne znam ko je za to kriv i ko urgira, al bi volio da Tanovi ljudi to preispitaju i da posutaju **** koja smrde u klubu!!!!!!!
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:

Veliki stručnjak, hajmo raja igrat'. Trenerske vještine su mu jednake onim govornim. Al' nije on kriv, kriv je onaj koji ga je postavio tu. Kriv je onaj (ili krivi su oni) koji je stao iza leđa klošara Džeme i sedmica

1946