Sto brate? 2 godine se kiseli kod nas, nije minute dobio...siluje Puzija citavo vrijeme...ja bi ga vratio...esprit24 je napisao/la:Pa sta je sa ovom budalom slavi gol ??? Odmah raskinut ugovor pa da je pele
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
dobio jeMerhaba je napisao/la:Zar nije trebao ovaj crnjo crveni dobit zbog skidanja dresa, imao je zuti??? btw gdje nece slaviti kad je otjeran...
Puzigaća sada ganja sudiju, a 90 minuta se vuče kao slina po terenu... Moj Dženane, moj Dženane...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Sta serete protiv Kouadia? Dvije godine grijao tribine i ja bih ovako postupio. Uzas od utakmice, cestitke Vezirima

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Slabi smo mi bez Duljevića. Puzigaca katastrofa.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Bolje ti je da **** mater ovim preplaćenim **** koje se šetkaju po terenu, a ne momku koji je dvije godine sjedio jer dva kvazitrenera nisu vidjeli da je izmislio loptu za bola naših bočnih igrača. Svaka čast, Koudiou!Denvald je napisao/la:Očekujem te u Sarajevu,crnčugo odvratna.
Dzeno jedini krivac za poraz, Kouadia ne dirajte i ja bih se radovao ovako da mi nisu minute dale pored Sevke Okica,Bekica i slicnih, momak je zvijer i svaka mu cast
Pyro is not a crime !
nek su naši otjerali Koaudia a neka Ševko mrlja sa loptom ...
7ca i 10ka dok su igrali to ni na šta nije ličilo,
Ikande pokazao kako se bori za klub !
7ca i 10ka dok su igrali to ni na šta nije ličilo,
Ikande pokazao kako se bori za klub !
Poslovno gledano je amaterski da igraci kojeg posudis moze igrati protiv tebe. I onda se jos ovo desi.
Ikindija strasan. dzenanova graskansto je dobio samo 20-ak minuta!
Benko odsjecen.
Velkoski mlak, kao da igra sa djecom, agresivnost 0!
Radovac se utopio u bezidejnost i sivilo.
Alispahic 0.
Tatomirovic ne zna loptu glavom udarit, kad predje pola centra s loptom kao da je na iglama.
Stepanov igracina.
Hebibovic dobar, al mu suigraci nisu danas bili.
Ostrakovic dobar.
okic, puzigaca, stojcev. Necu nista reci, stvarno nemam rijeci kojim bi ih opisao a da ne upotrijebim psovku.
Mozda sam koga zaboravio al uglavnom sve blijedo, sivo. Dzenan Uscuplic takodjer, samo sto je on jos i zelen!
Travnik sumarska ekipa bili i ostali. Pola ekipe im ima zute kartone i onakav debilan potez pomocnika to dokazuju. Al igrali su agresivno, s mud*ma, mi nismo, i to im se isplatilo. Cestitke!!
I opet nevjerovatna stvar, Kouadio kod nas ocajan. Svi pricali da bema pojma, zna samo trcat, bla bla, svi glavni pametnolozi na forumu ga vec otpisali a sad svi govore vracaj ga. Ne vracaj ga!! Momak ovako moze imati finu karijeru kod nas to ne moze imati.
Steta za bodove, idemo dalje!!
Benko odsjecen.
Velkoski mlak, kao da igra sa djecom, agresivnost 0!
Radovac se utopio u bezidejnost i sivilo.
Alispahic 0.
Tatomirovic ne zna loptu glavom udarit, kad predje pola centra s loptom kao da je na iglama.
Stepanov igracina.
Hebibovic dobar, al mu suigraci nisu danas bili.
Ostrakovic dobar.
okic, puzigaca, stojcev. Necu nista reci, stvarno nemam rijeci kojim bi ih opisao a da ne upotrijebim psovku.
Mozda sam koga zaboravio al uglavnom sve blijedo, sivo. Dzenan Uscuplic takodjer, samo sto je on jos i zelen!
Travnik sumarska ekipa bili i ostali. Pola ekipe im ima zute kartone i onakav debilan potez pomocnika to dokazuju. Al igrali su agresivno, s mud*ma, mi nismo, i to im se isplatilo. Cestitke!!
I opet nevjerovatna stvar, Kouadio kod nas ocajan. Svi pricali da bema pojma, zna samo trcat, bla bla, svi glavni pametnolozi na forumu ga vec otpisali a sad svi govore vracaj ga. Ne vracaj ga!! Momak ovako moze imati finu karijeru kod nas to ne moze imati.
Steta za bodove, idemo dalje!!
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
Kouadio, svaka ti cast
Navijacima da kazem da ih je stid jer su ga gadjali, ipak je on igrac FKS
Aplauz je definitivno zasluzio, al et..
Ocito da nismo spremni da gubimo, pa nam ne valja niko

Navijacima da kazem da ih je stid jer su ga gadjali, ipak je on igrac FKS
Aplauz je definitivno zasluzio, al et..
Ocito da nismo spremni da gubimo, pa nam ne valja niko
Dzeno tvoj poraz ko zgrada , koja neozbiljnost kjo raja protiv raje , Onakav Ikande sjedi do 71 dok ona dvojica nisu nista uradili ,Puzigaca i Hebibovic , to su igraci sa kojima otvaras ekipe bekovi , nazalost jedan igra pivski drugi centrirat ne zna. Zalost , kako ovaj Kuoadio nemamjesta u Sarajevu. Izivciran sam ko konj i zao mi raje navijali su legendarno .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Usli smo u utakmicu kao da je prijateljska, bez imalo volje i zelje te agresivnosti i stigla nas je kazna. Prosipamo bodove i onda pred kraj prpa ali izgleda nasi to jos nisu naucili.
Milan Stepanov i Harmony Ikande su jedini vrijedni spomena na ovoj utakmici, svi ostali su potpuno zakazali.
Horde Zla, odlicno navijanje
Kouadiu svaka cast, odigrao je ovu utakmicu odlicno.
Milan Stepanov i Harmony Ikande su jedini vrijedni spomena na ovoj utakmici, svi ostali su potpuno zakazali.
Horde Zla, odlicno navijanje

Kouadiu svaka cast, odigrao je ovu utakmicu odlicno.
Ti si opet šampion !
Igrač sjedi 2 godine i konačno dobije priliku da zaigra utakmicu i pokaže puuuno više spremnosti i želje od igrača koji su kod nas standardni. Za zaplakati
Memic takticki nadmudri Dzenu 

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Ma dobro, neka poraza, trebalo nam je ovo da se malo osvjestimo. Lego poraz ko budali šamar. Dženo mora biti svjestan da mu se ovo neće trpiti pogotovo što sad idu dvije najjače utakmice koje ćemo igrati ove sezone !!!
Ikande je zvijer!!!
Ikande je zvijer!!!
U novi boj ...
Ma nema opravdanja za radovanje.ON JE NAS IGRACCCCCC
Neki dan Stefan Askovski dade dva gola nastima jedan protiv partizana pa se opet frajer ne radu. Ista situacuja kao sa Kouadijom ako ne i gora Partizan se izivljavao nad njim
Neki dan Stefan Askovski dade dva gola nastima jedan protiv partizana pa se opet frajer ne radu. Ista situacuja kao sa Kouadijom ako ne i gora Partizan se izivljavao nad njim
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Cijelu proslu sezonu ja pricam da Kuadiu treba pruziti sansu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kaže da smo dominirali i da je zadovoljan igrom, majmune seljački mrš sa klupe !!!
Ikande mora početi p'rotiv Širokog, momak je za ovo kratko vrijeme pokazao da je klasa za sebe.
Ikande mora početi p'rotiv Širokog, momak je za ovo kratko vrijeme pokazao da je klasa za sebe.
-
- Kontakt:
filijala nam ochitala lekciju????ma bravo,joj kako psujem
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, djokica, keli, mire971, mosarajvosa83, SineTalexy, vedinjo98, Zuzinho i 66 gostiju.