...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne sikirajte se braćo zabijamo u 90toj
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- VivaLasVegas
- Kontakt:
E jbg steta, nismo lose igrali u drugom....Igraj Sarajevo nema veze.....idemo dalje
-
- Kontakt:
Plače mi se eto, svega mi... ccc
Kakav odron, sudija lakrdija, dopušta da se valjaju ko pice, penal mogao svirati mirne duše.
Kako god zaslužili smo ovaj poraz !!!!!!!
Stojčev, Oštraković mrš iz kluba !
U novi boj ...
- PeppermintSA
- Kontakt:
FUJ! Dženo izgubio utakmicu, **** li mu pehlivani mater usta!
Nek slavi, kad se prvih 11 po prijateljstvu bira izgleda.. Eksperimentisi ti dzeno jos, pa sad najacih 11 protiv sirokog... Ma bravo..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Moj Dzeno ovakog igraca do 71 i eto nam, kako Dzeno on nema mjesta u Sarajevu , Izivciro sam se ko konj, pregaziceno ligu je le , Koja neozbiljnost
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja fino na početku govorim da je ovo smeće igra vi meni "ima 90 minuta". A odmah u startu se vidjela ta letargija koju smo gledai cijelu sezonu prošlu!
Samo Saraj'vo.
Re: Odg: FK Sarajevo
Kakav šamar!!!
FK Sarajevo
Gledaj ovog kraljamoj uzor-S.G je napisao/la:**** jedno crno mame mu se nayebem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 03 avg 2015, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ovo je toliko ofirna utakmica da nije normalno
Reče komentator na početku da je Atromitos zainteresovan za Stojčeva, eto im ga džaba u paketu s Puzigaćom.
ebo li ga "fakin" njegov
I tenkre Puzigachahz033 je napisao/la:Kakav odron, sudija lakrdija, dopušta da se valjaju ko pice, penal mogao svirati mirne duše.
Vratit Zokija Belosevica...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Samo da se citiramMCMXLVI je napisao/la:Imam neki los osjecaj za danas sto se tice rezultata....
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
ocito da ne mozes kupit igrace da dominiraju u ovoj ligi, e onda dajte skaute po crnom kontinentu i neka traze igrace poput ikandea, ovo je cudo, dzeni i struci **** majku jer nije odmah ga stavio, jednako im svima **** majku, jer godinama gledaju kouadia i niko nikad nije ni pokusao da mu da sansu, a covjek je veoma talentovan i brz..
-
- Kontakt:
Trenerski mag dzenan uscuplic ! Stojcev radovac alispahic
, tri dizelasa u pocetnih 11. Ovo je smijesno za jedan vekiki klub kao Fks! Kakve kante igraju za nas treba se neke stvari dobro zapitat ! Sto da kouadio ne slavi go? Nije dobio sansu u nas a ocito je da je fin igrac. Znaci doso je vamo igra dobro dao go i ima pravo da se raduje. Ko je nama kriv sto ga sutamo do travnika. A neke kante druge igraju za nas koje nisu zasluzile ovaj dres !!!

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Imam osjecaj da ce samo Ikendeu bit krivo zbog poraza, gledam ga, trci, bori se za svaku loptu, zeljan igre...
Zar nije trebao ovaj crnjo crveni dobit zbog skidanja dresa, imao je zuti??? btw gdje nece slaviti kad je otjeran...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO