FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Mrgood
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Mrgood » 03 maj 2010, 09:06

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:e sad se vidi da ti nemas pojma o fudbalu,mora da navijas za neki klub kojeg je bayern izbacio ili cak za inter pa se usrao,ti si ovdje jadnik i to su jednostavno ciste gluposti sto ti pricas, ;)
Ne navija on za nikoga, nema život pa ovde liječi frustracije. :lol:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 maj 2010, 10:51

sahman je napisao/la:sta je stoko Bavarska,okurazili ste se gubitnici,mislite da je prolaz liona neko mudro slovo,mislite da ste sila nakon te pobjede,jadan je onaj klub koji za zvjezdu ima jednog jadnog OLICA iz davora,jadnik ce infrakt dobit od letanja po travi,njegovi dani su pri kraju.jado jadni,otrcani roben vam igracina,za 1god on ostari 5god,izvitoperio se otpadak jedan,a tek turcin altintop,ma koja je to igracina ufff strah me je...ejjj stoko zivite do 22maja jer tada vam je sudnji dan na kojem cete biti osudzeni na vjecni pakao...SOTONISTI IZ BAVARSKE
Ovaj je sazrio za jednu bananu.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 maj 2010, 10:53

Jadnik je uspio sastaviti nekoliko recenica , bravo za njega .
Gaal bas hoce da pojaca odbranu ,spominje se Mexes kao moguce pojacanje . To bi bilo kao Toni ostaje u Romi a Mexes nama .
Također Gaal baca oko na svog pulena iz AZ-a, golmana Rommera. Nisam siguran da je on rjesenje ,sami pokazatelj je Braafheid. :) Ipak mozda bi se sansu trebalo dati Kraftu ,da ne propadne cova ko Rensing :?
Sto se tice odlazaka Klose ide 99% a sada gdje ce :? Najvjerovatnije u K'Lautern.
Za Rensinga se raspituje RBSAlzburg kao i za Gorlitza .
Sve u svemu ljeto ce bit uzbudljivo :D

sahman
Kontakt:

Post Postao/la sahman » 03 maj 2010, 10:58

:o :o :o :o :o :o :o ooooo prepali smo se strasnog bayerncica jaaaaoooo majkooo mojaaa milaaaa puci ce mi srce naa bernabeuuuu,uh kako imata strasan tim,cak ste i monstruozni schalke 04,05,08 i kako li vec,uspjeli pobjedit i isvojit tanjir za salatu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 maj 2010, 11:01

sahman je napisao/la:sta je stoko Bavarska,okurazili ste se gubitnici,mislite da je prolaz liona neko mudro slovo,mislite da ste sila nakon te pobjede,jadan je onaj klub koji za zvjezdu ima jednog jadnog OLICA iz davora,jadnik ce infrakt dobit od letanja po travi,njegovi dani su pri kraju.jado jadni,otrcani roben vam igracina,za 1god on ostari 5god,izvitoperio se otpadak jedan,a tek turcin altintop,ma koja je to igracina ufff strah me je...ejjj stoko zivite do 22maja jer tada vam je sudnji dan na kojem cete biti osudzeni na vjecni pakao...SOTONISTI IZ BAVARSKE
Jadan si :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 maj 2010, 11:02

Forum nije za svakoga. :roll:
#divovi

sahman
Kontakt:

Post Postao/la sahman » 03 maj 2010, 11:07

fudbal nije za svakoga,a bayern je za nikoga... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 maj 2010, 11:08

Zaista vrijedjanje je smijesno , ajde da mi igramo protiv Barcelone pa onda bi mogao i da kaze da smo slabiji ali da smo slabiji od Intera smijesno .. :lol: :lol:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 maj 2010, 11:09

sahman je napisao/la:fudbal nije za svakoga,a bayern je za nikoga... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jedno je sigurno mozak nije za tebe, jer ga nebi znao koristit. :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: armin90, dana/u 03 maj 2010, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
--Pametnij popusta--

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 maj 2010, 11:09

sahman je napisao/la::o :o :o :o :o :o :o ooooo prepali smo se strasnog bayerncica jaaaaoooo majkooo mojaaa milaaaa puci ce mi srce naa bernabeuuuu,uh kako imata strasan tim,cak ste i monstruozni schalke 04,05,08 i kako li vec,uspjeli pobjedit i isvojit tanjir za salatu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prvi maj bio ti imao ambiciju nesto da upecas pa nisi....ma hajd ne sekiraj se bit ce prilike, Boze zdravlja kod tebe je za pamet i onako kasno...a ne znas ti ni za koga navijas izgleda...ma hajd bit ce dobro ne daj se...nemoj bez veze to malo mozga naprezat.....skodi ti....a et znam da znas da je bayern najveci klub jasno je to tebi pa si sad malo poludio sto ce bavarci opet sve da osvoje...et ak si kojim slucajem navijac intera koji osvaja titulu u ligi u kojoj vise nema ni jednog normalnog konkurenta a ti nam pricas o schalkeu.....mislim malo se smiri...stvarno ti nije dobro...samo polako udahni, izdahni....pa onda malo zazmiris, naslonis glavu na naslonjac kauca, pa opet polako nakon par minuta, udahni, izdahni....i tako postupak ponavaljaj vise puta.....samo opustenooo ;) ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 maj 2010, 11:10

effe_sa je napisao/la:
sahman je napisao/la::o :o :o :o :o :o :o ooooo prepali smo se strasnog bayerncica jaaaaoooo majkooo mojaaa milaaaa puci ce mi srce naa bernabeuuuu,uh kako imata strasan tim,cak ste i monstruozni schalke 04,05,08 i kako li vec,uspjeli pobjedit i isvojit tanjir za salatu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prvi maj bio ti imao ambiciju nesto da upecas pa nisi....ma hajd ne sekiraj se bit ce prilike, Boze zdravlja kod tebe je za pamet i onako kasno...a ne znas ti ni za koga navijas izgleda...ma hajd bit ce dobro ne daj se...nemoj bez veze to malo mozga naprezat.....skodi ti....a et znam da znas da je bayern najveci klub jasno je to tebi pa si sad malo poludio sto ce bavarci opet sve da osvoje...et ak si kojim slucajem navijac intera koji osvaja titulu u ligi u kojoj vise nema ni jednog normalnog konkurenta a ti nam pricas o schalkeu.....mislim malo se smiri...stvarno ti nije dobro...samo polako udahni, izdahni....pa onda malo zazmiris, naslonis glavu na naslonjac kauca, pa opet polako nakon par minuta, udahni, izdahni....i tako postupak ponavaljaj vise puta.....samo opustenooo ;) ;)
Hehe njemu nema pomoci :D :D

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 maj 2010, 11:11

OLE SUPER FCB je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Cestitke na titulu. Dugo ste cekali prvo mjesto i titulu prvaka Njemacke, ali eto nekad krajem Maja ce te pjevati "Stern des Suedens" na balkonu Rathausmarkta. Nego recite mi ko ce vam biti novi trener naredne sezone. Gaalonja je rekao da odlazi ako osvoji tri titule i mislim da ce to uspjeti. Sta mislite o Klinsmannu stvarno extra trener. :D :D
Gaalonju cemo mi rado preuzeti.
A čiji si ti fan ????
HSV ;) ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 maj 2010, 11:29

ovoga ignorisite dok ne dobije smjestaj u BANovicima, ostali neka nastave normalnu diskusiju.
Vom Jäger zum Gejagten

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 03 maj 2010, 11:30

geronimo je napisao/la:ovoga ignorisite dok ne dobije smjestaj u BANovicima, ostali neka nastave normalnu diskusiju.
Slazem se Banovici su idealno mjesto za njega hhh . :D :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 maj 2010, 12:14

bravo momci idemo dalje......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 maj 2010, 13:59

Jao sto nas vole. :D :D

Dovoljno dana za odmor ce imati igraci, napokon da razmak izmedju dvije utakmice bude 7 dana. Znajuci da smo osvojili titulu sljedece hefte ce vjerovatno sansu dobiti igraci sa klupe, tako da prvotimci prakticno imaju 14 dana za odmor bez utakmice. 15 slijedi finale kupa u Berlinu protiv Werdera a 7 dana poslije veliko finale i borba za najbolji tim u Europi. Okrsaj sa Interom nece biti nimalo lagan ali sansa je tu, dok ona postoji i nada tinja.
Ko bi rekao da cemo se boriti za 3 trofeja, tacnije skoro ih i uzeti nakon onakvog starta sezone. Van Gaal je bio na rubu odlaska a Bayern na korak od dna, ali se na kraju ispostavi ona Van Gaalova da treba nekoliko mjeseci da igraci skontaju njegov nacin vodjenja ekipe a ovi rezultati pokazuju kakve je dobre stvari napravio.....

Edit: Bayern zeli Gomesa iz Tot'hama. Nije losa opcija, iako ima dosta kvalitetnijih golmana, ali i Brazilac je zadovoljavajuce rjesenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 maj 2010, 14:13

To je to slavlje. Robben se rasipao do maximuma. :mrgreen: :mrgreen: Zasluzio je. ;)

slika

slika

Koliko se napio, da cak ni svoj dres nije obukao. :mrgreen: :mrgreen:

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 03 maj 2010, 14:19

zna li neko kad se igra finale kupa sa werderom jeli 15 maja i zar je finale lige prvaka u subotu
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 maj 2010, 14:21

IFFHS, Top 20 najboljih nogometnih klubova na svijetu:

1. (1.) Barcelona (Španija) 322,0 boda
2. (2.) Estudiantes de La Plata (Argentina) 293,0
3. (11.) Inter (Italija) 273,0
4. (6.) Cruzeiro (Brazil) 263,0
5. (2.) Werder (Njemačka) 262,0
6. (10.) Bayern (Njemačka) 255,0
7. (9.) Roma (Italija) 252,0
8. (4.) Chelsea (Engleska) 251,0
9. (23.) Fulham (Engleska) 240,0
10. (5.) Manchester United (Engleska) 237,0
11. (22.) Atlético Madrid (Španija) 233,0
12. (7.) Šahtar Donjeck (Ukrajina) 228,5
13. (12.) Lyon (Francuska) 226,0
14. (8.) Arsenal (Engleska) 222,0
15. (14.) Bordeaux (Francuska) 219,0
16. (16.) Lille (Francuska) 218,0
17. (13.) Hamburger SV (Njemačka) 214,0
18. (15.) PSV Eindhoven (Nizozemska) 213,5
19. (19.) Valencia (Španija) 210,0
20. (18.) Galatasaray (Turska) 206,0 ...
Neznam na osnovu cega Werder ispred Bayerna al et :D.
--Pametnij popusta--

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 maj 2010, 14:25

bavaraccccc je napisao/la:zna li neko kad se igra finale kupa sa werderom jeli 15 maja i zar je finale lige prvaka u subotu
15. maja finale kupa u Berlinu, a 22. maja finale u Madridu. Subota je novi termin za odigravanje finala LP. ;)

Ovo su novi dresovi.
slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.