Hajde ok tek je pola sata, ali ljudi igraju konkretnije od nas, pa se ti sad uvrijedi - ali tako je.BernardBarnjak je napisao/la:PeppermintSA je napisao/la:očajna igra...
ne znam sta ocekujes?! 30 minuta je, imamo sansi, napadamo, pucamo... polako ba!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Ubi nam Stepanova haha
Šta radiš Oštrakoviću?
-
- Kontakt:
Bogami nije ovo sa jednim def za nas, meni loše stojimo u sredini.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa Oštraković će nam unakaziti Stepanova... i protiv Lecha ga ovako u leđa nabio... rudonja.
Samo Saraj'vo.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Hajde ok tek je pola sata, ali ljudi igraju konkretnije od nas, pa se ti sad uvrijedi - ali tako je.BernardBarnjak je napisao/la:PeppermintSA je napisao/la:očajna igra...
ne znam sta ocekujes?! 30 minuta je, imamo sansi, napadamo, pucamo... polako ba!
travnik je domacinska ekipa. tvrdo igraju. nece nam niko gace skkinuti. nisam se ja nista uvrijedio ali utakmica se igra 90 min. ako damo gol igra travnika ce se skroz raspasti...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Znaci retard u svakom kontaktu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Joj Ostrog , nije izasao na loptu koja je 30 metara isped igraca, spavamo , ne mozemo pritisnut fizicki sa Stojcevom Alispahicem
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
P.S.
Treba prekinuti navijanje u 40 min...
Treba prekinuti navijanje u 40 min...
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ajde da cete dobit golmancinu ja bi rekao nesto. Zaboravili ste veoma brzo debi iz snova doticnog.
ajde da cete dobit golmancinu ja bi rekao nesto. Zaboravili ste veoma brzo debi iz snova doticnog.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Drugo je debi a drugo je svaki kontakt sa loptom.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Razlika izmedju Cimija i Radovca u kreiranju igre drasticna..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
- Kontakt:
ma brate počinje nervirati ovo, iz utakmice u utakmicu on je sve gori i nesigurniji ja takav osjećaj imam, a da ne govorim koja se nervoza uvlaci u cijelu zadnju liniju kad vide sta imaju iza sebe na golu... ne mogu vjerovat da Ibrak ne moze naći golmana i zasto toliko kalkulise sa tim, ako ne moze Delac ne moze i zavrseno nema se sta toliko molit i cekat taman da je Buffon, ali siguran sam da se moze naci slobodan golman koji je za 3 klase bolji od ovogMCMXLVI je napisao/la:Znaci vec 5 utakmica za redom! Nisu to sitne greske vec velike i retardirane! Evo ga ponovo izlazi pa se vraca. Pu **** ga retardiranog. Gdje ima da se prijavim za golmana?!ajdohordas je napisao/la:Evo još jedna greška Oštrog za onu raju koja ga brani da se dokaže da veze nema... mrš u PM sezona nije ni počela a ja osjedio zbog njega već...
Ma ta' ce Radovac.Clutch je napisao/la:Razlika izmedju Cimija i Radovca u kreiranju igre drasticna..
-
- Kontakt:
ako ne proigra ikindija cimi je nenadoknadivost,joj shta odbrani ushchaknuti nurka,joj meshe **** ti titu
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
prvi korner...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ocito nisi gledo Osrakovica . Ova jedna greska dvije u citavoj polusezoni , Osri ga je pretekao u dva kolajasko_juve je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uzasno poluvrjeme , uzas
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: hazarder, rimljanin90, skoJaa i 44 gosta.