FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mrzim kad ove sudije vjezbaju autoritet na nama nigdje ofsajada dva puta, joj Ostri , a i ti Dzeno ne igramo sa Stupcanicom dva prednja vezna i Radovac sam da zatvara
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 03 avg 2015, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Eto Vam Oštraković. pa lik je nesiguran zdravo. U pet metara mu lopta ispade preko igrača.... Ni da skoči po nju..
Samo Saraj'vo.
Retardu bem ti sve znaci od A do Z.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bas je tupi 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Oštraković za zatvora , čeka loptu koja pada sa visine u "naručije"
majko mila...

majko mila...

U novi boj ...
Bojim se kako ce zavrsiti ako bi bilo koji sut isao u okvir gola 

-
- Kontakt:
Evo još jedna greška Oštrog za onu raju koja ga brani da se dokaže da veze nema... mrš u PM sezona nije ni počela a ja osjedio zbog njega već...
Nevidim na TVu, jesul napunili nasi cjelu onu tribinu ?
Bezveze prebi kera rad Ostrakovica

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- PeppermintSA
- Kontakt:
očajna igra...
Znaci vec 5 utakmica za redom! Nisu to sitne greske vec velike i retardirane! Evo ga ponovo izlazi pa se vraca. Pu **** ga retardiranog. Gdje ima da se prijavim za golmana?!ajdohordas je napisao/la:Evo još jedna greška Oštrog za onu raju koja ga brani da se dokaže da veze nema... mrš u PM sezona nije ni počela a ja osjedio zbog njega već...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Prema prikazanom, Kouadio ima kvaliteta bgmi
Iznenadio sam se, inteligentniji je igrac od Puzigace
-
- Kontakt:
Koja kanta je ovaj puzigaca , nisam odavno gledo goreg igraca u dresu sarajeva. Jos lik igra standardno svaku utakmicu hahah.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
-
- Kontakt:
jao tupog ocm,pa i plakalo je bolji,kao da krista reche na pochetku da je delboy ipak stig"o?morachu opet pochet kipati po meshi,hajde troguzi demantuj me opet
VVVBK
VVVBK
- BernardBarnjak
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la:očajna igra...
ne znam sta ocekujes?! 30 minuta je, imamo sansi, napadamo, pucamo... polako ba!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Oštrakoviću sve najgore ti želim.
Treba rec ovim nasim na poluvremenu da je prvenstvo pocelo , Stojcev je dobar cim je spor tempo i nema presinga
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
To sam ja govorio prosle sezone trebali smo dati sansu.Zip je napisao/la:Prema prikazanom, Kouadio ima kvaliteta bgmi
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Oštar je samo kad treba svoje igrače udarat'.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT