FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Babilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Babilon » 02 maj 2010, 23:21

Ma to je posalica bila :mrgreen: ,ta necu reci izbacili nas zasluzeno,doduse aj kad ste nam unakazili sezonu barem eto to sarajevo pobjedite,ako nista onda radi dobrih odnosa! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 02 maj 2010, 23:24

Babilon je napisao/la:Zna li netko onako iz glave :mrgreen: kako ste prolazili zadnjih godina na Kosevu?!
Realno gledajuci ako budete igrali svoju igru i kako znate minimalno bod vam ne gine,a ja vam od srce zelim sva tri! :mrgreen:
Bio bi red da pobjedite za nas,em vam dali bod iz mostara em vas pustili u kupu,vi nama pobjedite sarajevo i kvit smo! :mrgreen:
mislim da ce te samo glava zabolit od kontanja pred derbi npr. na grbavici smo ih dobili 2:0 sa najgorom ekipom u historiji dzemica sadikovic, muharemovic, dudic, redzepi ne ponovilo se, dok sad na grbavici zijanili derali im guzove, na kosevu uglavnom igrali zatvoreno proteklih par derbija znam u kupu kad je simo bio trener 5:3 bilo ja mislim, jednom nedavno bilo 0:0 pelaku ponistili cist go ako se dobro sjecam, sad ova tekma pogotovo nezahvalna, i jednim i drugim ne fali motiva, nea publike moze svega bit al nije nemoguce da ih dobijemo naravno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 maj 2010, 23:25

Zar nismo 4:2 izgubili u kupu tad, a prva tekma bila 3:1 za nas.. Ono kad je Dialiba na Hadisonu proletio k'o brzi voz i zabio ga :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 02 maj 2010, 23:27

tanzla je napisao/la:Zar nismo 4:2 izgubili u kupu tad, a prva tekma bila 3:1 za nas.. Ono kad je Dialiba na Hadisonu proletio k'o brzi voz i zabio ga :D
neam pojma bio sam u skoli palio radio dok je profa pisala po tabli moguce da je 4:2 prva 3:1 1000% oni poveli 1:0 turkovic onda rovcanin, coca, muharemovic mislim da je tako bilo
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 02 maj 2010, 23:34

kup 2005/2006 4.finale:
hadison: 1-1
grbavica: 3-0 (prekid zbog tuce sudije i igraca sarajeva)

kup 2006/2007 4.finale:
grbavica: 0-0
hadison: 2-3 (i nezapamceno slavlje igraca sarajeva)

kup 2007/2008 4.finale:
grbavica: 3-1
hadison: 2-4 (a mogli smo tada pobjediti sa 2-3 razlike, da je priznat regularan gol pelaka kod rezultata 2-1 za nas)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 03 maj 2010, 00:42

nermin_TM je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Zar nismo 4:2 izgubili u kupu tad, a prva tekma bila 3:1 za nas.. Ono kad je Dialiba na Hadisonu proletio k'o brzi voz i zabio ga :D
neam pojma bio sam u skoli palio radio dok je profa pisala po tabli moguce da je 4:2 prva 3:1 1000% oni poveli 1:0 turkovic onda rovcanin, coca, muharemovic mislim da je tako bilo
Nije Rovcanin daoprvi nego Pelak a Stila na toj tekmi imao 3 ass...Wood prejako odigrao :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 maj 2010, 00:44

Za titulu nam treba 10 bodova u ove 4 utakmice. Velež je u raspadu i vrlo je vjerovatno da će ih tamo i Borac uzeti, a da ne govorim o velikoj vjerovatnoći da Borac uzme i na Koševu, ako komšije osiguraju Evropu prije zadnjeg kola.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 maj 2010, 01:25

[quote="Željovac"]Za titulu nam treba 10 bodova u ove 4 utakmice. Velež je u raspadu i vrlo je vjerovatno da će ih tamo i Borac uzeti, a da ne govorim o velikoj vjerovatnoći da Borac uzme i na Koševu, ako komšije osiguraju Evropu prije zadnjeg kola.[/quo

heh buraz čisto sumnjam da će je osigurati.jer nezaboravi da imaju minus 3 u odnosu na Široki i lošiji međusobni omjer,a da su bodovno poravnati sa Zrinjskim,stim da Zrinjski ima nešto lakši raspored i u zadnjem kolu gostuje Širokom koji će do tada već obezbjediti europu i igrat će rasterečemo možda i sa juniorima.tako da će njanje morat zapet ko lude ako žele u europu u tom susretu,pogotovo ako zijane od Slavije,i odigraju x ili izgube protiv nas.Jedino što se može desiti je da ispadnu iz utrke za europu prije tog zadnjeg kola,i da onda nemaju razloga zapinjati protiv Borca.a po mom skromnom mišljenju je da Borac ne može dobiti ni Veleža ni Njanje,možda bod da otkinu ali to im je po mom vrh.a uz to ko kaže da mi nečemo osvojiti svih 12 preostalih bodova??ne kažem da čemo,ali po trenutnoj formi i igri nije nemoguće.minimalno uzimamo još 2 boda sa ova 2 preostala gostovanja a možda i više.a za tekme kod kuće ne moram ni govoriti.tako da smo prvaci 100000000000000%
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 03 maj 2010, 10:27

pobjeda protiv Sarajeva aBd ce bit slag na tortu
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 03 maj 2010, 10:32

Sarajevo ne smije izgubit od Borca na Kosevu zato sto ce se do zadnjeg kola ganjat sa Zrinskim,a Siroki ako osigura Evropu u zadnjem kolu igra sa Zrinskim na svom tako da postoji mogucnost da ce dat bodove da Zrinski ide u Evropu onda ga Sarajevo p..i.Znaci titula je nasa aBd

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 10:36

Dajte ljudi sta vam je,gotovo je prvenstvo,osvojili ste titulu vec.Ova tri boda se mozda cine kao nista,medjutim nemamo mi ni igru ni trenera da uzmemo nesto na strani.
Treci put castimo

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 03 maj 2010, 10:40

tatamata je napisao/la:Dajte ljudi sta vam je,gotovo je prvenstvo,osvojili ste titulu vec.Ova tri boda se mozda cine kao nista,medjutim nemamo mi ni igru ni trenera da uzmemo nesto na strani.
Mozda Maric cuva keca u rukavu... kad se najmanje nadas da bljesne... :mrgreen:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 maj 2010, 10:41

Daj ba **** vas kalkulacije, nije Borac mi da moze pobijedit dvije za redom na strani

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 03 maj 2010, 10:43

Ma ja ba, naravno da nije, al malo zezze nije na odmet... :)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 03 maj 2010, 11:56

Tako je... Znam da se na derbiju 3 - 1 desila senzacija kada je Muharemovic pogodio glavom :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 maj 2010, 12:01

tatamata je napisao/la:Dajte ljudi sta vam je,gotovo je prvenstvo,osvojili ste titulu vec.Ova tri boda se mozda cine kao nista,medjutim nemamo mi ni igru ni trenera da uzmemo nesto na strani.
Kad protivnik želi da pusti(proda), onda ne moraš ni imat' neku igru... A ni u Tuzli sad niste bili bezopasni, mada bi to svakako domaćin okrenuo i da ste poveli.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 maj 2010, 12:02

Bekrić: Željezničar zaslužuje naslov prvaka

http://www.****/sport/fudbal/b ... lov-prvaka
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 maj 2010, 12:23

Evo blaga uvertira :mrgreen: neke stvari mi zvuce poznato, samo treba promjeniti "nije sramota biti cetvrti" :mrgreen:

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 03 maj 2010, 12:32

"Od kada znam za sebe simpatiziram Grbavicu. Željezničar je jedini klub u mojoj zemlji za koji bih mogao igrati. Ko zna, možda nekad i obučem plavi dres, nikad nije rečeno da kad-tad neću završiti na Grbavici", zaključio je Zec.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 03 maj 2010, 12:33

TheManiacs je napisao/la:"Od kada znam za sebe simpatiziram Grbavicu. Željezničar je jedini klub u mojoj zemlji za koji bih mogao igrati. Ko zna, možda nekad i obučem plavi dres, nikad nije rečeno da kad-tad neću završiti na Grbavici", zaključio je Zec.
Svaka mu cast a sta se zna mozda i ovaj prijelazni rok bude sansa da dode u Zelju

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: denimen99, knoa, Lokomotifa, Orvel, Strumfinho i 55 gostiju.