carina je napisao/la:I jos samo da se osvrnem na ovu sezonu, i da sagledamo jos jednom koliko nam vrijedi ova ekipa u kompletu. Bez obzira koliko to kome smetalo i ne odgovaralo, sa obzirom na uslove navest cu samo utakmice koje su za nas liga prvaka. Onaj ko misli da Velez treba u Europu, neka ne cita post.
1. Zeljo
Dva poraza na Grbavici( necu da navodim kako, uvijek prava ekipa moze da zabije go). U Mostaru bod u kupu, i zadnji poraz.
2. Zrinjski
Poraz pod Bijelim Brijegom bez primjedbi, Vrapcici nepotreban komentar, iako je Jovic prepustio sredinu terena Ibraki, njegovi momci nisu napravili nijedan kvalitetan pas, a ne da su opucali na gol Melhera. Sramotno.
3. Siroki
Pecara, poraz 2:0 bez packe. Vrapcici, u izjednacenoj igri Cola iskoristio jednu gresku odbrane Sirokog. Ostatak vile nas nosale.
4. Borac
Banja Luka, poraz bez imalo nade za nesto drugo.
5. Celik
Zenica, poraz. Mostar samo bod
6. Sarajevo
Kosevo, bod ( jedino vrijedno hvale) iako je Sarajevo promasilo penal i imalo niz izglednih prilika. Mostar, Opet Cola jedan lob. Igra izjednacena
Ovo sam napisao samo da Rodjeni malo promisle i da se ne sekiraju za odlazak nekih igraca. Ovakvu ekipu imati, a nista ne napraviti, neznam...Znali smo pruzati bolje igra i sa mnogo slabijom ekipom.
Pozdrav Rodjeni ma gdje bili i ne svadjate se. Malo nas je da bi sebi mogli to priustiti.
Pogledaj samo kakvu si glupost napisao "onaj ko misli da Velez treba u Europu ,neka ne cita" ,Boze sacuvaj!
Nije uopce bitno da li mislim da Velez treba u Europu ,ili ne ,ali pises neke neutemeljene stvari ,ili nisi upucen ,ili pokusavas provocirat.
Da te uputim ,1.je bio Zeljo ,kuci i u gostima ,kuci pobjeda normala ,cak se i ne sjecam ,a ovo u gostima necu vise komentirati ,dovoljno sam rekao prije ,a znas i ti kako se doslo do bodova od strane Zelje.
2.Poraz od Zrinjskog pod BB bez primjedbi ,o cemu pricas ,Velez cak i bolji bio ,pokazao leprsavu ,dinamicnu igru ,i trebao je barem sa bodom otici ,Zrinjski dao gol u nadoknadi "sudije",za utakmicu u Vrapcicima si u pravu ,bod zasluzeno Zrinjski uzeo ,bez packe.
3.Pecara ,Velez igrao vrlo dobro ,domacinski Siroki pobjedio ,kuci bila slicna situacija ,Cola je napravio dobar potez ,mada smo u drugom poluvremenu mogli i do jos kojeg gola.
4.ovo mi je najgolemije ,hahaha,Borac je zasluzeno trebao izgubiti u Banja Luci ,igrac im je trebao dobiti cisti crveni karton ,ne znam sjecas li se ,bilo je i na tv-u ,ali Borac je to ,isto kao Zeljo ..oni su ti koji ove godine moraju biti na celu ,vjeruj mi.
5.Celik? Vidi se da ne znas nista.
6.Sarajevo?U pocetku sezone ,kad je kvalitet ,i igra ,dolazila do izrazaja ,a ne zakulisne radnje ,Velez je i mogao osvojiti pokoji bod ,ovako nema sanse ,a u vrapcicima Velez zasluzeno pobjedio ,bolji bio.
Nemam namjeru da forsiram nas klub prema Europi ,daleko smo mi od nje ,i organizacijski ,da o parama ne pricam ,milion stvari tu ima ,ali ne mozes ni ponizavati.