Poslije odličnih prvih 11 protiv Drine, Dženo usra sad. **** ga Stojčev!trunks1946 je napisao/la:Oštraković, Puzigaća, Hebibović, Stepanov, Tatomirović, Radovac, Stojčev, Alispahić, Velkoski, Okić i Benko
Eo ga prvih 11, nije lose mora se rotirati malo ...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
Sta je sa Cimijem, nisam upratio... ?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- trunks1946
- Kontakt:
A vjerovatno ga cuva za Siroki...bodi123 je napisao/la:Sta je sa Cimijem, nisam upratio... ?
orde del male
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cudan sastav..mislim na ovo sparivanje Stojceva i Alispahica. Mislim da oni nisu bas neki trkaci na sredini..ali na hajr 
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Valjda će umjesto jednog od njih ubaciti Ikande-a...umjesto kojeg...vidjećemomuhamedhulk je napisao/la:Cudan sastav..mislim na ovo sparivanje Stojceva i Alispahica. Mislim da oni nisu bas neki trkaci na sredini..ali na hajr

Imam neki los osjecaj za danas sto se tice rezultata....
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Fino je ovo što se Dženo opametio u odnosu na prošli mandat da ne crpi 11 istih fudbalera, ali Stojčev mu je definitivno nepotreban ovde. Ali haj', šutim ako haver #7 ne usere, mada vjerujem da hoće čak i protiv velikog Travnika.
1946
Haj ti na grbavicu strumfe.MCMXLVI je napisao/la:Imam neki los osjecaj za danas sto se tice rezultata....
- PeppermintSA
- Kontakt:
i šta bi, zar nije trebao Ikande početi?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Klupa: Plakalo, Mihojević, Rustemović, Barbarić, Amer Bekić, Almir Bekić i Harmony Ikande.
Barića i Protića ni na klupi

Barića i Protića ni na klupi

1946
Veoma čudan sastav,zašto mjenjati ekipu koja je dala 6 golova drugoj ekipi proslo kolo?
Zadnja izmjena: Denvald, dana/u 03 avg 2015, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bez Duljevića, Cimija i Barbarica.. bice tesko, pravo tesko.
- trunks1946
- Kontakt:
Ma opusteno brate, bit ce rjeseno u prvom sve, u drugom Ikindija ulazi i to je toMCMXLVI je napisao/la:Imam neki los osjecaj za danas sto se tice rezultata....

orde del male
Zajebase te bgmijurisicduska je napisao/la:Ama jeboga ti igra lik u prvoj postavi. U prvih 11. 10000%. Osim ako nije šupljak od odgovornih za sastav.Zip je napisao/la:Hoce li biti u protokolu za danasnju utakmicu Ikande?

- ElCartel11
- Kontakt:
Stojcev i Alispahic zajedno? 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Znači opet sveznalice ubole sa tačnim informacijama o Plakalu u prvih 11.
Mene brine šta je sa Cimijem, nema ga ni na klupi? Da ne dismr tu nešto... Nadam se da je u pitanju dogovoren transfer, umor ili neka lakša vrsta povredice
Mene brine šta je sa Cimijem, nema ga ni na klupi? Da ne dismr tu nešto... Nadam se da je u pitanju dogovoren transfer, umor ili neka lakša vrsta povredice

1946
Jos kad bi kakav stream imali, yebenica bi bila 

- ElCartel11
- Kontakt:
Ni Cimija bgmBitiSrcemVezan je napisao/la:Klupa: Plakalo, Mihojević, Rustemović, Barbarić, Amer Bekić, Almir Bekić i Harmony Ikande.
Barića i Protića ni na klupi![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- trunks1946
- Kontakt:
http://www.shstream.com/live11.php etZip je napisao/la:Jos kad bi kakav stream imali, yebenica bi bila
orde del male
InshAllahtrunks1946 je napisao/la:Ma opusteno brate, bit ce rjeseno u prvom sve, u drugom Ikindija ulazi i to je toMCMXLVI je napisao/la:Imam neki los osjecaj za danas sto se tice rezultata....

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.