NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la GracanicaAA » 02 avg 2015, 14:59

cokara je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Tesko da ce dobiti i u Lukavcu vece pare, 500 maraka je plafon ;) s tim da ce imati placen stan i hranu sigurno pa mozda se i skontaju...
Ma kakvih crnih 500e :tokralju: pa mi imamo na poziciji napadača Brzog,Mujku,Poturalića,Husejnovića i Džafića.Gavrilović dao tri gola protiv juniora Doboj Istoka i odma igračina :roll: Neka je sretno njemu i njegovom menadžeru :wave:
Ok kako kazes ebemu :crazy: Uglavnom gotivan je lik bio sto jest jest ba...

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 avg 2015, 15:32

Sedmi Memorijalni turnir "26. august" u Mramoru: utakmica za 3.mjesto danas od 16h. NK BRATSTVO-FK BUDUĆNOST

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 avg 2015, 16:58

Poluvrijeme Bratstvo - Buducnost 2:0 (Mujka i Panta)
www.nkbratstvogracanica.com

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 avg 2015, 18:02

Bratstvo Gračanica 3:0 Budućnost Banovići
34' Jasmin Mujkić
39' Aleksandar Pantić
52' Nermin Kadić

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 02 avg 2015, 18:11

cesc4 je napisao/la:Poraz od Gradine nakon penala. U regualrnom dijelu 0:0. Kako mi je receno fulali smo minimalno 9 zicera. Trener hitno treba raditi na realizaciji s igracima.
koji trener treba radit na realizaciji,pa zar mi imamo trenera,ja džindu neznam u šta bi svrsto aha znam samo u **** to najveći **** kako čovjek tako i stručnjak

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 03 avg 2015, 14:48

Ekipa je slozena i spremna za subotu,uprava se potrudila da obezbijedi kvalitetna pojačanja i optimalne pripreme,,,sve u cilju pohoda na Premijer ligu,,očekuje se silovit start u prvenstvu sa jasno iskazanim ambicijama,,,ova ekipa ima mjesta u Premijer ligi ....

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 avg 2015, 14:51

nacelnik je napisao/la:Ekipa je slozena i spremna za subotu,uprava se potrudila da obezbijedi kvalitetna pojačanja i optimalne pripreme,,,sve u cilju pohoda na Premijer ligu,,očekuje se silovit start u prvenstvu sa jasno iskazanim ambicijama,,,ova ekipa ima mjesta u Premijer ligi ....
Nije da nema mjesta nego pitanje je sljedeće...
Da li ćemo gledati i ovu sezonu kako kupimo bodove na Ljeto, a na Jesen prodajemo/dajemo bodove? Odgovor zna Brko idemo ili ne.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 03 avg 2015, 15:05

nacelnik je napisao/la:Ekipa je slozena i spremna za subotu,uprava se potrudila da obezbijedi kvalitetna pojačanja i optimalne pripreme,,,sve u cilju pohoda na Premijer ligu,,očekuje se silovit start u prvenstvu sa jasno iskazanim ambicijama,,,ova ekipa ima mjesta u Premijer ligi ....
Naravno sve je idealno kao iz bajke :lol: Ambicije kao i do sada PL :mrgreen: priča za Seju,Miću,Baju...... :urnebes:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 03 avg 2015, 16:52

cokara je napisao/la:
Naravno sve je idealno kao iz bajke :lol: Ambicije kao i do sada PL :mrgreen: priča za Seju,Miću,Baju...... :urnebes:
Ambicije jesu premijer liga i biće a ti kao navijač Bratstva bi nekad mogo doć na stadion,pa mozda šta i uradit onako od sebe,onako u skladu sa svojim mogućnostima....Sejo,Mićo i Baja ginu za Bratstvo i to bi trebo cijenit a ne omalovažavat,,,

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 03 avg 2015, 17:07

U skadu sa svojim mogućnostima ja dao 16.godina života za BRATSTVO,svaku utakmicu KUPIM kartu i pratim svoj klub od kako sam prestao aktivno igrati fudbal ;) Sejo ,Mićo i Baja "GINU" za cenera što će dobiti od BRKE i što će im platiti cugu ali u svom kafiću.Dok se Daso nije pojavio u klubu nikad ovi navedeni nisu pratili BRATSTVO to ti ja garantujem.Svi pravi navijači koji su pratili Bratstvo od prije rata više ne dolaze na stadion,možda ostalo 50-100 ljudi.Malo se uprava(DASO) treba zapitati zašto na utakmice dođe 150.gledalaca a općina Gračanica broji cc 60 000 ljudi.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 03 avg 2015, 17:27

Zašto Daso kad toliko voli BRATSTVO ne želi da klub ima navijače,upravu,skupštinu,oficijalnu stranicu.......Stadion bez WC-a gdje će doći ljudi iz BIHAĆA i nemaju gdje pišati,nego ko ćuke uz ogradu :oops: Nura prodaje karte na skemliji iz kutije od cipela PEKO koje je kupila TAĆI 1986. :urnebes: Oficijali spiker LIDA sa 8.razreda škole kome čitanje ne ide baš najbolje ili na derbi utakmicama dovede za honorar onog MAMELU što vodi program na koridama :crazy: makar se te sitne stvari daju korigovati ako ne želi djecu u Bratstvu sa naše opštine iz Miričine,Malešića,Orahovice.....odmah bi i publike na tribinama bilo više i cijela opština bi navijala za BRATSTVO.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 avg 2015, 17:44

Znaci Čoki po ovome trebamo otjerati Dasu ?? :)
Koga cemo onda dovesti ?

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 03 avg 2015, 17:47

Jest a reci ti meni nacelnice troskoku zasto nema moga dijeta u toj ekipi , motda ne zadovoljava ambicije kluba , mozda nije taj nivo, mozda????? uglavnom ja idem na luke u subotu kao sto sam to i do sada godinama radio , nije mi lako kada vidim da nema mjeste za nase talente a ti guras neke druge tipove u ekipu, nije mi drago sto se radi ovo sa kluba ali proce i tojedino mi zao sto mi djetu prodose godine i nece biti vremena da zaigra kod svoje kuce zbog takvih likova sto sjede u upravi :( :( :?

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 03 avg 2015, 17:51

GracanicaAA je napisao/la:Znaci Čoki po ovome trebamo otjerati Dasu ?? :)
Koga cemo onda dovesti ?
Paša moj haman ti niš ne razbiraš al haj mlad si doći ćeš tobe :kralj: Drag si mi što voliš Bratstvo :thumbup:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 avg 2015, 18:09

cokara je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Znaci Čoki po ovome trebamo otjerati Dasu ?? :)
Koga cemo onda dovesti ?
Paša moj haman ti niš ne razbiraš al haj mlad si doći ćeš tobe :kralj: Drag si mi što voliš Bratstvo :thumbup:
Ma razumijem ja...Nije to jel sam Mlad ili ne uglavnom pogledaj od prije tamo sta sam piso za Dasu i sta mislim za njega tako da...

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 03 avg 2015, 18:16

cokara je napisao/la:U skadu sa svojim mogućnostima ja dao 16.godina života za BRATSTVO,svaku utakmicu KUPIM kartu i pratim svoj klub od kako sam prestao aktivno igrati fudbal ;) Sejo ,Mićo i Baja "GINU" za cenera što će dobiti od BRKE i što će im platiti cugu ali u svom kafiću.Dok se Daso nije pojavio u klubu nikad ovi navedeni nisu pratili BRATSTVO to ti ja garantujem.Svi pravi navijači koji su pratili Bratstvo od prije rata više ne dolaze na stadion,možda ostalo 50-100 ljudi.Malo se uprava(DASO) treba zapitati zašto na utakmice dođe 150.gledalaca a općina Gračanica broji cc 60 000 ljudi.
Onda izvini od tebe dosta,,,, :tokralju: mislim da klub dobro fukcioniše s obzirom kakva su vremena,,,i da treba podržat ekipu i ljude koji vode Bratstvo,,,

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 03 avg 2015, 18:31

nacelnik je napisao/la:
cokara je napisao/la:U skadu sa svojim mogućnostima ja dao 16.godina života za BRATSTVO,svaku utakmicu KUPIM kartu i pratim svoj klub od kako sam prestao aktivno igrati fudbal ;) Sejo ,Mićo i Baja "GINU" za cenera što će dobiti od BRKE i što će im platiti cugu ali u svom kafiću.Dok se Daso nije pojavio u klubu nikad ovi navedeni nisu pratili BRATSTVO to ti ja garantujem.Svi pravi navijači koji su pratili Bratstvo od prije rata više ne dolaze na stadion,možda ostalo 50-100 ljudi.Malo se uprava(DASO) treba zapitati zašto na utakmice dođe 150.gledalaca a općina Gračanica broji cc 60 000 ljudi.
Onda izvini od tebe dosta,,,, :tokralju: mislim da klub dobro fukcioniše s obzirom kakva su vremena,,,i da treba podržat ekipu i ljude koji vode Bratstvo,,,
Ekipu i upravu treba podržati ali i kritikovati za dobrobit kluba i navijača jer BRATSTVO nije privatna firma vlasnika Nusreta Helića.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 avg 2015, 18:58

Mirhad Mehanovic novi igrac Bratstva.
www.nkbratstvogracanica.com

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 03 avg 2015, 21:10

cesc4 je napisao/la:Mirhad Mehanovic novi igrac Bratstva.
Dobar igrač za ovu ligu :clap: sigurno kvalitetniji od Salkića na desnom bočnom.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 avg 2015, 21:12

cokara je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Mirhad Mehanovic novi igrac Bratstva.
Dobar igrač za ovu ligu :clap: sigurno kvalitetniji od Salkića na desnom bočnom.
Iskreno teško će Salku mjenjat po meni mislim da ce ga gurnuti da igra vezu

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 8 gostiju.