FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 03 avg 2015, 13:26

Vakat krenuti. :opaopa:
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 avg 2015, 13:30

@obiteljski ja sam plakao na komentar dole... "Angažovan je momak koji se razumije oko računara".... Ako to pročitaš kako piše... hahahaha

Al' što jest jest, solidna šega, sjećam se da je nešto (meni se čini na fb) slično za nas bilo i našu sušu od titula... Karma je kurava...

PS: Plakalo danas na golu?
Samo Saraj'vo.

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 03 avg 2015, 13:43

elgigante je napisao/la:Pirica nikad necemo kupiti, iz istog razloga sto nismo uzeli Ordagica. Dok god ima onog papcica za menedzera. Polako sve dolazi na svoje.

Realno danas ne bi trebao biti bitan golman uopste, u ovakvim utakmicama golmanu ne smijemo dozvoliti ni da se oznoji da bi bili tamo gdje smo zacrtali.
Ordagic nije Husarin igrac, nema uopste menadzera i njega smo izgubili na glup nacin, zeljeli smo ga dovesti i on je zelio kod nas, malene je odbio zbog nas, ali nakon sto je njih odbio nasi se usutili, niko ga danima nije zvao i on je pomislio da nam je samo cilj bio da sprijecimo njegov odlazak kod malenih i ode na sastanak sa Husicem i dogovori transfer, i kasnije nasi zvali ali on nije zelio prekrsiti dogovor koji ima sa Husicem. Ali hajde makar je Ibrakovicev poziv bio jedan od razloga zbog kojih je odbio malene, iako su oni vec bili pripremili ugovor da potpise.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 avg 2015, 13:46

cu odbijena ponuda za Stojceva :facepalm: :facepalm: :facepalm: pa cim su izgovorili njegovo ime i da su zainteresovani trebalo ga je spakovati i gratis im i puzigacu dati, nmg da vjerujem
Pyro is not a crime !

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 03 avg 2015, 13:47

PitarBordo je napisao/la:@obiteljski ja sam plakao na komentar dole... "Angažovan je momak koji se razumije oko računara".... Ako to pročitaš kako piše... hahahaha

Al' što jest jest, solidna šega, sjećam se da je nešto (meni se čini na fb) slično za nas bilo i našu sušu od titula... Karma je kurava...

PS: Plakalo danas na golu?
Sve se vraca, vidio sam komentar, jos smjesniji od zajebancije. Interesantno za Plakala al ne i neocekivano, nadam se najboljem ishodu i postujem Dzeninu odluku.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2015, 13:47

Velika greska uprave :)[/quote]
Neka su odbili ponudu, ne za Milosa nego za bilo koga, proslo je vrijeme kad se FKS moglo ucjenjivati i kupovati igrace iz kluba za sicu. Zna se cija je zadnja po tom pitanju a on nije nimalo naivan. Dug je mjesec, bit ce ponuda a to samo dize cijenu igracima. Nek sam i ovo docekao, amidza ljubim ti narav.[/quote]

Ocekuje se "pojacana" ponuda Atromitosa. :thumbup: :thumbup:
amypitar je napisao/la:Meni je Piksi pokusaj od igraca.Ako zelimo pojacanje mora biti bolji od Stojceva i Alispahica,a on ti nije.
Takvih igraca je jako malo i jos uz to da im je istekao ugovor kod proslog kluba.[/quote]
Jedina dva igraca koja bi ja uzeo a realnost su Sarajeva , mogu se uzet je Subic i Piric . 10 Alispahicu reba dat pravu sansu a i Milos koliko god ga kude zna odigrat. Golman je najbitniji i stvarno nikako ne razumjem sto su se doveli u siuaciju da krenu u sezonu sa dva u najmanju ruku losa golmana , a Subic iako nije prjeki prioritet je ono nesto sto sarajevo mora pocet raditi . Uzimat najbolje igrace , Subic je invensticija koja bi mogla propast samo u slucaju neke grozne povrede.Sarajevo uskoro mora pocet kupovat igrace , naravno razumjem sto se jos ne radi to ( hocemo da dodjemo na 0 ), al o je realno sto rade ostali prvaci , prave ekipu najbolju iz svoje lige i dodaju sta moze iz vana. Oprez kod transfera totalno podrzavam . Jako je vazno koliko ce se prodat prvih nekoliko igraca , to ce bit reflekovano kako ce nam prilaziti klubovi u buducnosti.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 03 avg 2015, 13:49

Head je napisao/la:Vakat krenuti. :opaopa:
Sretno! i sretno svima koji idu, ja nisam jedan od njih nazalost.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 avg 2015, 13:56

E cuj odbili ponudu za Milosa.. :damn: Nista, vakat je krenut, snađoh se nekako za yebeni prevoz.
Bahati, bahati Željkan!
1946

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 03 avg 2015, 14:02

Head je napisao/la:Vakat krenuti. :opaopa:
Sretno brate!

PS. Svrati kod Harija. :mrgreen:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 avg 2015, 14:05

Jesu li spremni Duljevic i Barbaric da pocnu od pocetka zna li ko ??

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 03 avg 2015, 14:07

Duljević je povrijeđen.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 avg 2015, 14:41

Sretno navijacima u Travniku na tribinama, igracima na terenu, i meni kuci u fotelji ispred TV-a :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 avg 2015, 14:45

muhamedhulk je napisao/la:Sretno navijacima u Travniku na tribinama, igracima na terenu, i meni kuci u fotelji ispred TV-a :D
I nama koji nemamo moju tv ispred kompjutera/laptopa :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 avg 2015, 14:53

Ko bi vama bio zamjena Stojcevu ? Ok , nece igrati prvih 11 ,ali sta ako se Alispahic opet povrijedi.
Stvarno ne vidim nikog na njegovoj poziciji , mislim ima tu razno raznih rokada ,ali nemamo razloga da to radimo , sami od sebe zavisimo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 avg 2015, 14:55

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ko bi vama bio zamjena Stojcevu ? Ok , nece igrati prvih 11 ,ali sta ako se Alispahic opet povrijedi.
Stvarno ne vidim nikog na njegovoj poziciji , mislim ima tu razno raznih rokada ,ali nemamo razloga da to radimo , sami od sebe zavisimo.
Radovac, igrao u mladjim kategorijama, moze opet i to bolje od Milosa, iza imamo dovoljno zamjena na def. veznom
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 avg 2015, 14:56

Sretno svima koji putuju, cuvajte se.

Po nova tri boda

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 avg 2015, 15:11

THEC je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Ko bi vama bio zamjena Stojcevu ? Ok , nece igrati prvih 11 ,ali sta ako se Alispahic opet povrijedi.
Radovac, igrao u mladjim kategorijama, moze opet i to bolje od Milosa, iza imamo dovoljno zamjena na def. veznom
Rekoh ja , zasto bi improvizirali ? Pusti tu pricu moze bolje od Milosa ...

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 03 avg 2015, 15:13

Svako moze bolje od Milosa. Vec godinu dana nije ni sjena onog igraca. Pa do kad da ga se ceka, bukvalno igrac manje na terenu.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2015, 15:18

jedva cekam da vidim konacno Ikande-a na djelu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 avg 2015, 15:19

paulus je napisao/la:jedva cekam da vidim konacno Ikande-a na djelu
Od prve Ikande.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, Hajdeee, MaroonBjelave, Rodman i 59 gostiju.