FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 03 avg 2015, 11:39

Treba se okrenuti Standardu, hladne glave uci u utakmicu koja nam puno donosi ako prođemo dalje, valjda ce se dozvati do tada igraci ali i Odovic.

Podrska ne smije izostati ovaj tim, sad smo jako potrebni momcima !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 avg 2015, 11:45

Oj sta ja citam ne vjerujem. Neki bi tjerali odu, bajica i ovu super ekipu, drugi vec otpisali titulu nakon 2 kola. Hajmo ba teren malo prepustit struci i ne furat se na top eleven sta vec. Vi trebate da se zapitate sto je bila onako smijesna cifra na tribini, smijesno navijanje, gdje su oni predstavnici navijaca udruzenje. Ta pitanja vi mozete i trebate da rjesavate pa tek kad se to uredi imate pravo tjerat i struku i igrace.
I jedva cekam da aBd prodjemo te belgijance pa da opet ciram kako je oda fergunson a igraci mancesterovi, pa valjda skontate koliki ste licemjeri (cast izuzetcima).
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 avg 2015, 11:46

Jos ne mogu ovo da prezalim, ne znam kad sam zadnji put bio razocaran ovoliko. Koliko obicnog covjeka moze uzdrmati neuspjeh naseg Zelje, to je nevjerovatno. Ali nema momci predaje, **** ba i Standard, Vitez moramo dobit!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 03 avg 2015, 11:59

:puke: Ne mogu vjerovat sta pisu "zeljovci" mislio sam da mi nikad necemo bit kao oni, ali ovo sto citam me poprilicno razuvjeri.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 03 avg 2015, 12:02

Da li su pustene u prodaju ulaznice za utakmicu sa Standardom? Planirao sam doci da se uclanim i uzmem 4 istoka.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 03 avg 2015, 12:03

Martinez8 je napisao/la:Da li su pustene u prodaju ulaznice za utakmicu sa Standardom? Planirao sam doci da se uclanim i uzmem 4 istoka.

Od utorka buraz mozes kupiti.

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 avg 2015, 12:04

Do koliko sati ce bit u prodaji karte ispred koseva, za nas koji nismo tu da znamo kad treba krenuti
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 03 avg 2015, 12:05

AsharaK je napisao/la:
Martinez8 je napisao/la:Da li su pustene u prodaju ulaznice za utakmicu sa Standardom? Planirao sam doci da se uclanim i uzmem 4 istoka.

Od utorka buraz mozes kupiti.
Taman. Hvala.
Zadnja izmjena: Martinez8, dana/u 03 avg 2015, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 03 avg 2015, 12:05

Zivot je napisao/la::puke: Ne mogu vjerovat sta pisu "zeljovci" mislio sam da mi nikad necemo bit kao oni, ali ovo sto citam me poprilicno razuvjeri.
citav region prica o zelji zahvaljujuci nasoj djeci i opet neki kreteni imaju nesto prigovoriti.Prosle sezone protiv ova dva kluba smo osvojili 1 bod pa sta

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 avg 2015, 12:07

CARSON je napisao/la:
Zivot je napisao/la::puke: Ne mogu vjerovat sta pisu "zeljovci" mislio sam da mi nikad necemo bit kao oni, ali ovo sto citam me poprilicno razuvjeri.
citav region prica o zelji zahvaljujuci nasoj djeci i opet neki kreteni imaju nesto prigovoriti.Prosle sezone protiv ova dva kluba smo osvojili 1 bod pa sta
Nasa posla, licemjeri fuj

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 avg 2015, 12:10

Uprava napolje, Oda odlazi, ekipu rasformirat, na Koševo u četvrtak odnijeti veliku bijelu zastavu ! Eh i da, juniore rasformirati obavezno, šalabajzeri od djece se usudili izgubiti u finalu na penale !

Bože sačuvaj šta sam ja sve pročitao od sinoć, kritika uredu ali vi....
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 03 avg 2015, 12:14

godrina je napisao/la:
CARSON je napisao/la:

Nasa posla, licemjeri fuj
Bas tako, ne znam dal da se borim protiv takvih bar ovdje na forumu il jednostavno da ovim trenerima, menadzerima, sekretarima sa biroa prepustimo i temu i upravu Zelje
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 03 avg 2015, 12:16

Neko osnovano kritikuje, a Boga mi neko i neosnovano. Svega ima. Ostaje žal za 3 boda i jedno veliko razočarenje u pojedine igrače. Treba nekad biti hrabar i priznati promašaj. Jbg. Također treba uputiti kritiku na čistoču sjeverne tribine.
Nadam se da su svi redom, od ekonoma do predsjednika juče naučili lekciju.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 03 avg 2015, 12:19

Ma da mi izbacimo Standarda aBd, jbes prvih par kola lige. Bitno je opstanak osigurati, svakako cemo osvojit Evropsku ligu i osigurat igranje u ligi prvaka iduce sezone. :D

Ma stipu ove debile koji bi rasformirali klub nakon prvog kiksa, oni se ne mogu ni nazvati navijacima. Ja uopste ne zamjeram na porazu nikome, samo mi je malo zao sto Oda nije odmorio jos neke igrace ali valjda on zna bolje od mene koliko je koji igrac spreman.

Sto se tice Premier Lige, uopste ne sumnjam da cemo na kraju izborit evropu. :salut:

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 03 avg 2015, 12:19

Ja im nista ne zamjeram. Da je moglo bolje, moglo je vala. Ali isto tako se sjecam zadnjih mjesec dana u kojem pored svih problema u zivotu koje svi imamo sam bio najsretniji covjek zahvaljujuci mom Zelji i ovim momcima.
Ne treba biti licemjeran. Lako je biti uz njih kad im ide.
Izgubili dvije PL tekme, boze moj.
Izgube li i protiv Standarda, boze moj. Oni su svoje dokazali i ja sam do neba na njih ponosan.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 avg 2015, 12:20

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 avg 2015, 12:27

Ma ok kritike ta higijenu i te stvari mada i za to imas predstavnike navijaca, udruzenje to se treba i preko njih. Svi se zale a koliko je bilo na tribini ?? Pusti ba to, ispuni svoje obaveze pa pucaj dalje.
Vidjet cete vi price u cetvrtak i petak aBd kad se ovi pocnu ujedat za guzicu, cuj tjerat odu igrace, ode titula cc pitarluk viri iz vas.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 avg 2015, 12:31

Joj kad neko napiše ne valja mu WC pa ja bih se zapalio istog trenutka, pa jarane jesi li ti sanitarna ili navijač? Jel' dolaziš radi WC-a ili Želje?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 avg 2015, 12:32

FaraonTM je napisao/la:Joj kad neko napiše ne valja mu WC pa ja bih se zapalio istog trenutka, pa jarane jesi li ti sanitarna ili navijač? Jel' dolaziš radi WC-a ili Želje?
Ne moze bas tako jarane. Imas dosta zena, imas ljudi koji moraju ici u wc. Ti ne moras, ja ne moram, al dosta njih mora. Trebaju ljudi naograjsat u njemu jbg.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 03 avg 2015, 12:34

Ko je to zatražio odlazak Bajića, Odovića itd ? Odovic koliko god je zaslužio pohvale nakon prošle polusezone i ovih evropskih utakmica zaslužio je da ga se kritikuje zbog ove dvije ligaške utakmice jer nije motivisao ekipu na pravi nacin.
Šta je trebalo nakon onakve tekme kad 90% ekipe igra preko kur.ca, da za to dobiju aplauz ?(nisam ni zviždao a ni vrijeđao naše igrace jer to nikad ne radim) Meni je jako zasmetao odnos igraca prema utakmici i to ne mogu kriti, nije problem u rezultatu nego u glupom balkanskom mentalitetu, zbog kojeg sam cijelu noć razmišljao o utakmici i nisam nikako mogao zaspati. Ljudi koji su zaduženi za transfere su žestoko profulali sa nekim igračima da je čak i fudbalskom laiku jasno da nam trebaju još najmanje 2-3 pojacanja, posebno na bekovskim pozicijama. Nadam se da ce igraci od danas se okrenuti tekmi protiv Standarda i da ce zaboraviti brzo ovu blamažu protiv Radnika. Uvjeren sam da ako prođemo Standard da ce se ova dva poraza u ligi zaboraviti..
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 03 avg 2015, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TvrtkoPrvi i 18 gostiju.