Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

edina
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la edina » 19 apr 2010, 14:08

Eto, samo još da dodam i ovo: :mrgreen: :D

Goal.com igrači kola Ligue 1

Odbrana:

"Emir Spahic (Montpellier):
It’s been a tough few weeks for Montpellier, who cannot seem to stop drawing, and they were again frustrated on Sunday by Toulouse. Bosnian international Spahic could not have done much more to aid his side’s cause as he shut the threat of Gignac down superbly, getting the better of the France star throughout."

Gignac je usput od L´Equipe dobio ocjenu 3.... za usporedbu ;)
Definitions belong to the definers, not the defined

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 02 maj 2010, 22:27

wooowww spaha vise nego odlican, rastura, lisandro nemoze da prodze nikako, sve lopte skida... spaha je za ciste petice.... emir je 100% jedan u top 10 defensive igraca europe..
BLUE NATION.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 maj 2010, 22:35

Jaydoo82 je napisao/la:wooowww spaha vise nego odlican, rastura, lisandro nemoze da prodze nikako, sve lopte skida... spaha je za ciste petice.... emir je 100% jedan u top 10 defensive igraca europe..
I 1-0 za Lyon.Lisandro ne moze,ali moze Bastos
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 maj 2010, 23:07

Usudjujem se reci da bi Spaha mogao biti glavni stoper u najvecim klubovima Europe ,nevjerovatno kojom lakocom zaustavlja napadace ,kako se dobro postavlja ,kako je smiren ,kako dobro procjenjuje kretnje protivnickih igraca ,lopte ,i sto je najbolje zna igrati lopte..nevjerovatno ,svaka cast kapitenu!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 maj 2010, 23:51

Iduce godine u Bayernu. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 03 maj 2010, 00:13

Spahic u Bayern, treba im bolja odbrana :mrgreen:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 maj 2010, 00:16

Cincinnatus je napisao/la:Spahic u Bayern, treba im bolja odbrana :mrgreen:
To, tako je. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 03 maj 2010, 09:12

haha kaze komentator "lyon treba traziti igrace koji mogu skociti ispred spahica, izgleda da pokraj njega nista neporlazi"

hehehe...
BLUE NATION.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 03 maj 2010, 10:14

Emire ako citas: Predlozi klubu da dovedu Nadarevica sad na ljetnom prelazu.. Ti i Safet Beton i Celik...
BLUE NATION.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 maj 2010, 14:14

Nisam Spahica puno gledo ove sezone, ali sam ga gledo i protiv Bordeauxa i Lyona (prosli put) i oba puta je bio sjajan. Pogotovo protiv Bordeauxa, Chamakh se nije vidio uopste. I onda se Spahic malo povrijedio i morao izac sa terena, i dok on ceka da udje, Chamakh dadne gol. To mu je i bila jedina prilika u toj utakmici.

Inace mislim da bi trebo ic u neki jaci klub, svaka im cast na ovoj sezoni, ali sumnjam da ce bit stabilni u vrhu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 maj 2010, 14:18

Cartman je napisao/la:Nisam Spahica puno gledo ove sezone, ali sam ga gledo i protiv Bordeauxa i Lyona (prosli put) i oba puta je bio sjajan. Pogotovo protiv Bordeauxa, Chamakh se nije vidio uopste. I onda se Spahic malo povrijedio i morao izac sa terena, i dok on ceka da udje, Chamakh dadne gol. To mu je i bila jedina prilika u toj utakmici.

Inace mislim da bi trebo ic u neki jaci klub, svaka im cast na ovoj sezoni, ali sumnjam da ce bit stabilni u vrhu.
Slazem se i ja sa tobom tesko da ce uspjeti ostati u vrhu poput Hoffenheima u BL-u, a sada koliko je realno ocekivati da Spaha predje u neki drugi klub neznam, jer jos malo mu je 30 godina, a Italijani su jedni poznati da dovode igrace u tim godinama pa mozda bi mogao tamo da zavrsi, mada nije to za njega on igra fin i kulturan fudbal :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 07 maj 2010, 09:12

Evo Spaha igrac mjeseca Montpelliera, ja smatram ovo vrlo znacajnim jer ja kao navijac, a i mnogi drugi prvo gledam napad, pa vezni red, a tek onda golmana i odbranu, pa se stvarno neki odbrambeni igrac mora STRASNO da istakne da bi dobio ovakvu titulu.

SVAKA TI CAST SPAHA CARE SRETNO U NASTAVKU.
--Pametnij popusta--

Red_hart_mure
Kontakt:

Post Postao/la Red_hart_mure » 07 maj 2010, 09:19

Ja sam kroz ovu polusezonu pratio par tekmi spahića i sigurno u svakoj tekmi davao je sve od sebe kao i u repki, i dao je par bitnih golova..dakle spaha je po meni zaslužio ovu nagradu..naš kapitenu svaka čast..
LIVERPOOL IN MY HEART....

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 07 maj 2010, 09:27

nije mi jasno, toliko pohvala na njegov racun, toliko puta igrac utakmice, te igrac mjeseca, te medju najbolje ocjenjenim igracim franscuske lige, i onda kaze odsteta za njega 2 miliona eura...to je fakat malo, pogotovo ako znamo da se neki 'lijevi' igraci, sa puno slabijom statistikom prodaju za puno bolje pare :?
Volim te Bosno!!!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 07 maj 2010, 09:33

xavi26 je napisao/la:nije mi jasno, toliko pohvala na njegov racun, toliko puta igrac utakmice, te igrac mjeseca, te medju najbolje ocjenjenim igracim franscuske lige, i onda kaze odsteta za njega 2 miliona eura...to je fakat malo, pogotovo ako znamo da se neki 'lijevi' igraci, sa puno slabijom statistikom prodaju za puno bolje pare :?
Godine brate, godine to ga jedino zeza da ima jedno 25 bila bi mu cijena barem 15-ak miliona ali ipak ima 29 godina.
--Pametnij popusta--

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 07 maj 2010, 09:36

xavi26 je napisao/la:nije mi jasno, toliko pohvala na njegov racun, toliko puta igrac utakmice, te igrac mjeseca, te medju najbolje ocjenjenim igracim franscuske lige, i onda kaze odsteta za njega 2 miliona eura...to je fakat malo, pogotovo ako znamo da se neki 'lijevi' igraci, sa puno slabijom statistikom prodaju za puno bolje pare :?
gdje si ti procitao da je odsteta 2 mil
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 07 maj 2010, 09:39

Hairlija je napisao/la:
gdje si ti procitao da je odsteta 2 mil
Rekao je Spaha da moze otici iz kluba ako zeli, ali da ipak nece ukoliko neko neplati njegovom klubu barem 2 miliona, to je nejgova skromna procjena, kakav je uvijek bio, ali mi znamo da vrijedi punooo vise al opet ponavljam godine su problem.
--Pametnij popusta--

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 maj 2010, 10:32

Pa mozda je taj uvijet od 2 miliona zatrazio prilikom potpisivanja ugovora, da bi lakse presao u neki veci klub kasnije... Ali zasad Montepllier dobro goni, fino mu je i tu.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 maj 2010, 10:45

Odlicno priznanje za kapitena. Navijaci ga postuju, sto je veoma vazno. Svaka cast majstore, samo nastavi u istom ritmu....

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 07 maj 2010, 13:08

@armin90: evo je... :D

slika
Definitions belong to the definers, not the defined

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, perun, riki46 i 38 gostiju.