Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la harishp » 02 avg 2015, 02:05

Gabon je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ma sta ima veze kad je mogao Spaniulus, moze i ovaj drugi.
Kakav Spaniulus...fora ala si ga zahebo :eh: vidi i potpis..
Zujis o tom Spaniulusu a zapravo izvrces rijeci svakom drugom postu, neke djecije fore.... tj. tako izvrces zapravo pricas u svom Han Pijesku :urnebes:
Senegalzutimravahmohrcakitd :yawn:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 02 avg 2015, 02:14

harishp je napisao/la:
Gabon je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ma sta ima veze kad je mogao Spaniulus, moze i ovaj drugi.
Zujis o tom Spaniulusu a zapravo izvrces rijeci svakom drugom postu, neke djecije fore.... tj. tako izvrces zapravo pricas u svom Han Pijesku :urnebes:
Senegalzutimravahmohrcakitd :yawn:
Harishp kme kme :zviz:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 02 avg 2015, 02:30

Odbio Belgiju, Hrvatsku,..
Tino Sven Sušić: Igram poziciju zadnjeg veznog još od najmlađih selekcija.
– Ne brinem se, jer je pozicija zadnjeg veznog igrača moja još iz vremena kada sam bio mlađi fudbaler, najviše mi odgovara.

Na kakav nacin je usao u rep.BIH.. :eh: :facepalm: amidza ga sa termina s livade doveo... da igra sa Pjanicem, Dzekom, Spahicem itd..
Kasnije pokusaj da bude zamijena za Misketa :facepalm:

:oops: :stop: :pinokio:
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 avg 2015, 16:13

Gabon je napisao/la:Odbio Belgiju, Hrvatsku,..
Tino Sven Sušić: Igram poziciju zadnjeg veznog još od najmlađih selekcija.
– Ne brinem se, jer je pozicija zadnjeg veznog igrača moja još iz vremena kada sam bio mlađi fudbaler, najviše mi odgovara.

Na kakav nacin je usao u rep.BIH.. :eh: :facepalm: amidza ga sa termina s livade doveo... da igra sa Pjanicem, Dzekom, Spahicem itd..
Kasnije pokusaj da bude zamijena za Misketa :facepalm:

Familija Susic uvjek je bila poznata po lazima !!! Pinocchio je mala maca za njih !!! Da dodam da su i sead i safet nepozeljni u rodnom gradu :kafa: .. Nazalost niko nece laznog zadnjeg veznog, cudi me da ga safet sebi ne dovodi :hmmmmm:

:oops: :stop: :pinokio:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 02 avg 2015, 23:53

Zaigrao Tino, bod ko kuca na domacem terenu protiv Belupa :urnebes: skupili su tri boda iz cetri utakmice :kafa:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 avg 2015, 00:45

jasmin10 je napisao/la:Reče lik koji je branio Safeta.
Tino je sa svojim adzom direktan krivac za loše rezultate u ovim kvalifikacijama.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa ja...da nije bilo Spahica u Francuskoj, otisli bi i na EP...ovako nas je odveo samo na SP..

To ti mozes lagati drugima...pravim poznavaocima fudbala ne mozes meda laznuti...ti te price "tresi" po svojoj mahali, a ne ovdje na forumu.. ;)

Egypt 0:2 usao u 11 minuti, izasao u 78 minuti
Ivory Coast 2:1 nije igrao
Mexico 1:0 usao u 68 minuti
Argentina 1:2 nije igrao
Nigerija 0:1 usao u 64 minuti
Iran 3:1 startirao, izasao u 79 minuti(imao asistenciju)

Cyprus 1:2 startirao, izasao u 62 minuti(kod rezultata 1:1), ja nisam vidio da je direktno bio krivac za gol..mozda ste vi nesto drugo vidjeli.. :shock:
Wales 0:0 startirao, odigrao 90 minuta(kriv za nesto?)
Belgium 1:1 startirao, izasao u 72 minuti(kriv za nesto?)
Izrael 0:3 nije igrao(kriv za nesto?)
Andora 3:0 nije igrao(vjerovatno, da je igrao, mi bi izgubili)
Austria 1:1 usao u 82 minuti
Izrael 3:1 nije igrao(opa...docekali ste svojih 90 minuta) :mrgreen:

Ukupno odigrao 426 minuta od kako je u repki...i on krivac za lose rezultate??? :shock:
Kako vas nije sramota za sve lose okriviti Tina?? Kakvi ste vi ljudi??

Kad je vec Tino najgori, zasto ovi bolji nisu nesto vise napravili?
Fudbal nije tenis, u fudbalu se igra timski, tim je zasluzan za uspjehe ali isto tako za neuspjehe..ali kada bi se to vama moglo objasniti, doslo bi do puknuca zemlje..moguce i do raspada...bolje onda da ostanete tamo gdje i jeste.. ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 avg 2015, 01:04

Trebas gledati utakmice da procjenis koliko je neko dobar, i koliko pomaze ili odmaze ekipi.

Evo recimo protiv Belgije po tebi nije kriv za bilo sta. E, pa ja sam gledao i dobro se sjecam kako je samo smetao po lijevoj strani, gdje se nije mogao dogovoriti sa Lulicem kako da se mimolaze, a ne da igraju. Snagu je izgubio oko 30 minuta. Igrac manje.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 avg 2015, 01:15

Ako ces tako gledati, pa hajde, slazem se..hajmo onda biti skroz realni pa reci koliko puta su nam Dzeko, Miske, Pjanic, Lulic, Spahic..da ne nabrajam...bili igraci "manje"..jesam li u pravu??
Nije fer brojati Tinove greske(koje se mogu na prste prebrojati) a za ostalo prekriti oci..
Treba biti fer prema svima..imali smo i imamo, dosta losijih igraca od Tine u repki..ne sjecam se da je iko bio ovoliko popljuvan..

Nije da ga branim, ali mi smeta ovo omalozavanje, podcjenjivanje, pljuvanje..

Kada recimo, Virtu "bocne" Pjanica(meni jedan od najdrazih) ne bude mi pravo..ali ima poentu kada kaze "ne preuzima odgovornost na sebe, moze puno bolje"...i istinu zbori..i ja mislim da moze puno bolje, odgovornije..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 avg 2015, 01:58

Tinu ne mozes porediti sa bilo kojim igracem reprezentacije, barem ne sa ovim najboljim jer su svi oni tu zaslugom, a Tino je tu je mu je bivsi selektor amidza. Covjek mu poklonio put na SP, koji on nicim nije opravdao od tada i ti ocekujes isti tretman koji imaju Begovic, Ibisevic, Dzeko, Pjanic...? :crazy:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 avg 2015, 02:24

Juventinisimo je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Reče lik koji je branio Safeta.
Tino je sa svojim adzom direktan krivac za loše rezultate u ovim kvalifikacijama.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa ja...da nije bilo Spahica u Francuskoj, otisli bi i na EP...ovako nas je odveo samo na SP..

To ti mozes lagati drugima...pravim poznavaocima fudbala ne mozes meda laznuti...ti te price "tresi" po svojoj mahali, a ne ovdje na forumu.. ;)

Egypt 0:2 usao u 11 minuti, izasao u 78 minuti
Ivory Coast 2:1 nije igrao
Mexico 1:0 usao u 68 minuti
Argentina 1:2 nije igrao
Nigerija 0:1 usao u 64 minuti
Iran 3:1 startirao, izasao u 79 minuti(imao asistenciju)

Cyprus 1:2 startirao, izasao u 62 minuti(kod rezultata 1:1), ja nisam vidio da je direktno bio krivac za gol..mozda ste vi nesto drugo vidjeli.. :shock:

Ukupno odigrao 426 minuta od kako je u repki...i on krivac za lose rezultate??? :shock:
Kako vas nije sramota za sve lose okriviti Tina?? Kakvi ste vi ljudi??

Kad je vec Tino najgori, zasto ovi bolji nisu nesto vise napravili?
Fudbal nije tenis, u fudbalu se igra timski, tim je zasluzan za uspjehe ali isto tako za neuspjehe..ali kada bi se to vama moglo objasniti, doslo bi do puknuca zemlje..moguce i do raspada...bolje onda da ostanete tamo gdje i jeste.. ;)
Ti to ocito nisi kad mozes pisati toliko gluposti. Pravi poznavaoc fudbala vidi da mi igramo najbolje u formaciji sa jednim napadacem, dva brza kriliom i Besicem, Pjanicem i Misketom ili Medom u sredini.
Susic je to razvalio protiv Nigerije. I onda smo sve gori i gori bili.
Tino nije bolji od Seje, Mede, Hajrovica, Visce da starta prije njih. Tino nije krilo a nije ni def vezni. Kao sto neko gore rece smetao je na terenu. Momak se je htio da dokaze to stoji ali ima bolji igraca od njega. Cak je i u napadu smetao, htio da zabije gol, a u Ibisevica ze zabio. Nije on jedini koji je smetao, smetao je i Prcic rad glupe formacije.
Nadam se da on i Hadzic nece dobiti pozive za Belgiju.
Kako vas nije sramota braniti Tinu koji je na stelu ubacen u repku a momci koji su igrali za nase U repke nisu mogli rad amidze.. Visca,Sejo su bili potrebniji igraci protiv Kipra a ovaj ubacen.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 avg 2015, 06:30

Nisam ulazio u to, od koga je Tino bolji/losiji...nego doprinos na terenu..za mene je odradjivao korektno vecinu utakmica..bilo je i gresaka ali ako ih niko drugi ne pravi, onda ok..
Za sada je sve ok...novi trener..pobjeda protiv Andore, Izraela..likujete na to...ja malo drugacije gledam(mozda pogresno)..igra nam je nula, pasovi ne postoje..bilo bi zanimljivo kako bi se odradilo drugo poluvrijeme, da(na srecu) prije pauze nismo zabili dva komada..Tino nije igrao, nije ga bilo da "smeta"..
Ne podcjenjujem Mesu, smatram da je odlican trener...problem su nam igraci koji sjede na klupama, van forme su..samo vi to ne zelite analizirati, pa staviti komentar.. :? Najlakse je po Papetu, Tini, Germaniji i mahali..
Formacija sa dva brza krila je odlicna...da ih imamo u formi, da igraju za klubove.Znali smo igrati i tako, bilo je toplo/hladno..

To sto vi vidite formaciju i igraca na lijevoj strani, to sto je vama taj igrac automatski lijevo krilo(a ne mora da znaci), nije do mene...i Miske je na TV formaciji bio lijevo krilo.. :wave:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 03 avg 2015, 07:50

Porediti ovog s Misketom, kao pastrmku s ajkulom, tu su negdje... :lol: :clap:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 03 avg 2015, 09:24

Zar ovo jos ima onih koji brane Sušiće!? Mada bih ja i dalje bio najsretniji da je Tino zavrsio u tom Interu..
Volim te Bosno!!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 03 avg 2015, 11:23

Juventinisimo je napisao/la: Pa ja...da nije bilo Spahica u Francuskoj, otisli bi i na EP...ovako nas je odveo samo na SP..
Znači tebi je mogao slagati? Jer nastavkom posta si pokazao da nisi neki poznavaoc vec da slijepo branis nesto sto je vec odavno propalo.

Egipat - njegovo pozivanje je usralo atmosferu u reprezentaciju i od tad su krenula kola niz brdo! Sam sebe je opisao kao Van Persieja (najbolje mu pase pozicija neke povucene spice) a dobio je poziv umjesto destruktivaca koji su igrali zadnjeg veznog (pozicija koju je njegov amidza ukinuo da bi je onda nekako namještao njemu jer je on "rodjen za tu poziciju").

90% diskusije nema veze sa njegovim igrackim kvalitetama. Povod je nacin na koji je upao u reprezentaciju, pozicija za koju je pozvan a koju je samo protiv Egipta odigrao te koliko se taktika prilagodjavala njemu, tj. igri sa 3+ kreativaca, tj. dizelaskih ofanzivnih veznih!
Egipat - zadnji vezni, Mexico - centralni vezni, Nigerija - centralni/lijevi vezni (ako se u ovoj utakmici uopste zna gdje je ko igrao), Iran - igrao centralnog veznog (sa Bešićem na defanzivnom je igrao Hadžić a Pjanić i Sušić više prema naprijed), Cipar - on i Lulić smetali jedan drugom na lijevoj strani (kao što su Prcić i Vršajević smetali jedan drugom na desnoj strani), Wales - igrao lijevog veznog, Belgija - igrao lijevog veznog, Austria - igrao lijevog veznog.
To je otprilike ono sto je igrao na terenu a ne na papiru (jer zadnje utakmice sa Safetom na klupi se nije znalo ni ko pije ni ko placa).
Juventinisimo je napisao/la: Kad je vec Tino najgori, zasto ovi bolji nisu nesto vise napravili?
Nisu jer je njegov amidza (koji je njega na silu ugurao u reprezentaciju) unistio moral ekipe, pozitivnu atmosferu, timski duh, furao taktiku koja ni na jednoj virtuelnoj simulaciji fudbala ne bi funkcionisala...
Dobro si napisao da fudbal je timski sport a da bi tim uspio treba malo vise od kvalitetnih pojedinaca, potreban je i timski duh.
Ako nema timskog duha sve je uzalud (primjer je dosta umjetnih klubova koji nakupuju pojedince koji ne funkcionisu kao tim).
U reprezentaciji je to njegov amidza razjebao (gurajuci njega, pjevaca i Vrsajevica a izbacivajući one koji su bili jedni od zaslužnijih u borbi za plasman na SP - Rahimića i Zahirovića) i tesko je bilo ocekivati neki uspjeh jer njihovim guranjem je i kvalitet opao.
Takodjer, da bi vi vjecni branioci Safeta Susica to shvatili morali bi prije toga da stavite na stranu 1. plasman na veliko natjecanje jer je to bilo prije nego je raz***** fudbalsku reprezentaciju! Ja tebi da napravim kucu pa da je srusim ti neces reci kako sam ja dobar jer sam ti napravio kucu vec ces reci kako sam supak jer sam je srusio.
Niko od nas ne moze osporiti da je on prvi i jedini koji nas je do sad odveo na jedno veliko natjecanje. Isto tako niko ne moze osporiti da je zbog njegovog bezobrazluka i njegovih nenormalnih poteza reprezentacija iz prvog sesira umalo zavrsila u 3. sesiru!
Kum donio kum poj'o. Isto tako i Safet, dovukao reprezentaciju u prvi sesir pa je spustio u 3. (u momentu kad je napustio reprezentaciju bili smo 29. - 3. šešir, istina, preuzeo nas je na 51. poziciji).

Ja lično, a vjerujem da ni većina drugih, nista protiv Tina nemam(o). Njemu problem što mu otac i stric "pomažu" oko karijere... A kako mu pomažu bolje bi bilo da ga puste na miru.
Njemu želim, kao i svakom drugom nasem igracu, da ode u neki jaci tim u kojem ce biti vazan igrac.
Isto tako, vjerujem da moze biti od koristi reprezentaciji ali nikad na zadnjem veznom.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 avg 2015, 12:24

soko je napisao/la:Ti to ocito nisi kad mozes pisati toliko gluposti. Pravi poznavaoc fudbala vidi da mi igramo najbolje u formaciji sa jednim napadacem, dva brza kriliom i Besicem, Pjanicem i Misketom ili Medom u sredini.
Susic je to razvalio protiv Nigerije. I onda smo sve gori i gori bili.
Tino nije bolji od Seje, Mede, Hajrovica, Visce da starta prije njih. Tino nije krilo a nije ni def vezni. Kao sto neko gore rece smetao je na terenu. Momak se je htio da dokaze to stoji ali ima bolji igraca od njega. Cak je i u napadu smetao, htio da zabije gol, a u Ibisevica ze zabio. Nije on jedini koji je smetao, smetao je i Prcic rad glupe formacije.
Svaka cast. Upravu si sve sto si napisao.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 avg 2015, 12:55

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la: Pa ja...da nije bilo Spahica u Francuskoj, otisli bi i na EP...ovako nas je odveo samo na SP..
Znači tebi je mogao slagati? Jer nastavkom posta si pokazao da nisi neki poznavaoc vec da slijepo branis nesto sto je vec odavno propalo.

Egipat - njegovo pozivanje je usralo atmosferu u reprezentaciju i od tad su krenula kola niz brdo! Sam sebe je opisao kao Van Persieja (najbolje mu pase pozicija neke povucene spice) a dobio je poziv umjesto destruktivaca koji su igrali zadnjeg veznog (pozicija koju je njegov amidza ukinuo da bi je onda nekako namještao njemu jer je on "rodjen za tu poziciju").

90% diskusije nema veze sa njegovim igrackim kvalitetama. Povod je nacin na koji je upao u reprezentaciju, pozicija za koju je pozvan a koju je samo protiv Egipta odigrao te koliko se taktika prilagodjavala njemu, tj. igri sa 3+ kreativaca, tj. dizelaskih ofanzivnih veznih!
Egipat - zadnji vezni, Mexico - centralni vezni, Nigerija - centralni/lijevi vezni (ako se u ovoj utakmici uopste zna gdje je ko igrao), Iran - igrao centralnog veznog (sa Bešićem na defanzivnom je igrao Hadžić a Pjanić i Sušić više prema naprijed), Cipar - on i Lulić smetali jedan drugom na lijevoj strani (kao što su Prcić i Vršajević smetali jedan drugom na desnoj strani), Wales - igrao lijevog veznog, Belgija - igrao lijevog veznog, Austria - igrao lijevog veznog.
To je otprilike ono sto je igrao na terenu a ne na papiru (jer zadnje utakmice sa Safetom na klupi se nije znalo ni ko pije ni ko placa).
Juventinisimo je napisao/la: Kad je vec Tino najgori, zasto ovi bolji nisu nesto vise napravili?
Nisu jer je njegov amidza (koji je njega na silu ugurao u reprezentaciju) unistio moral ekipe, pozitivnu atmosferu, timski duh, furao taktiku koja ni na jednoj virtuelnoj simulaciji fudbala ne bi funkcionisala...
Dobro si napisao da fudbal je timski sport a da bi tim uspio treba malo vise od kvalitetnih pojedinaca, potreban je i timski duh.
Ako nema timskog duha sve je uzalud (primjer je dosta umjetnih klubova koji nakupuju pojedince koji ne funkcionisu kao tim).
U reprezentaciji je to njegov amidza razjebao (gurajuci njega, pjevaca i Vrsajevica a izbacivajući one koji su bili jedni od zaslužnijih u borbi za plasman na SP - Rahimića i Zahirovića) i tesko je bilo ocekivati neki uspjeh jer njihovim guranjem je i kvalitet opao.
Takodjer, da bi vi vjecni branioci Safeta Susica to shvatili morali bi prije toga da stavite na stranu 1. plasman na veliko natjecanje jer je to bilo prije nego je raz***** fudbalsku reprezentaciju! Ja tebi da napravim kucu pa da je srusim ti neces reci kako sam ja dobar jer sam ti napravio kucu vec ces reci kako sam supak jer sam je srusio.
Niko od nas ne moze osporiti da je on prvi i jedini koji nas je do sad odveo na jedno veliko natjecanje. Isto tako niko ne moze osporiti da je zbog njegovog bezobrazluka i njegovih nenormalnih poteza reprezentacija iz prvog sesira umalo zavrsila u 3. sesiru!
Kum donio kum poj'o. Isto tako i Safet, dovukao reprezentaciju u prvi sesir pa je spustio u 3. (u momentu kad je napustio reprezentaciju bili smo 29. - 3. šešir, istina, preuzeo nas je na 51. poziciji).

Ja lično, a vjerujem da ni većina drugih, nista protiv Tina nemam(o). Njemu problem što mu otac i stric "pomažu" oko karijere... A kako mu pomažu bolje bi bilo da ga puste na miru.
Njemu želim, kao i svakom drugom nasem igracu, da ode u neki jaci tim u kojem ce biti vazan igrac.
Isto tako, vjerujem da moze biti od koristi reprezentaciji ali nikad na zadnjem veznom.
Ne zelim upadati u diskusiju izmedju tebe i Juventisima ali moram reci da si napisao stvarno dobar post. Pogodio si u srz problema.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 03 avg 2015, 13:33

dzabe je to pisat papketovim fundamentalistima, njima je ispran mozak ko i vehabijama

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 03 avg 2015, 13:35

Juventinisimo je napisao/la: Cyprus 1:2 startirao, izasao u 62 minuti(kod rezultata 1:1), ja nisam vidio da je direktno bio krivac za gol..mozda ste vi nesto drugo vidjeli.. :shock:

Hahahahha. Dugo nisam procitao nesto ovako, svaka cast! Covjek bi na osnovu ovog' rekao da se radi o golmanu ili stoperu.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 03 avg 2015, 13:58

baglama je napisao/la:dzabe je to pisat papketovim fundamentalistima, njima je ispran mozak ko i vehabijama
:urnebes:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 avg 2015, 15:32

Gabon je napisao/la:
Ljepota i milina, ne moras citati gluposti i propagande propalog pjesnika sa Han Pijeska, kojem je hobi proucavanje svemirskih brodova. :urnebes:
Post je postao/la harishp, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Normus90, rishovski, Sheyi, Zglavkar i 28 gostiju.