Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la akisarajevo92 » 02 avg 2015, 00:37

According to El Comercio, Juventus management are approaching 1997-born Spanish Under-21 international centre-back Jorge Meré (18). Currently on a deal with Sporting Gijón until June 2019, the releasing clause set on the player amounts to 25 million euros
Ma to, too :njanjanja: :njanjanja:
:puke: :cry:
Don't believe the hype.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 avg 2015, 02:31

Draxler ce vjerovatno kostati 30M,plus se spominje Alex Witsel iz Zenita kao zamjena za Khediru....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 avg 2015, 02:48

masteRofPoker je napisao/la:
messilla je napisao/la:Eto vas kukate kao da ste uložili minimum 30M u Kejduru. :mrgreen:
Ogranicenost nije dobra. Dolazak Khedire je ohrabrio managment Juventusa da sada mogu prodati Vidala. Razumijes ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma daj molim te :D ti nam reci sta je to ohrabrilo menagment :clap: :clap:
Max Allegri

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 02 avg 2015, 12:14

Kein Witz: Juventus will Westermann!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 avg 2015, 13:01

Povreda Khedire u jeku priprema i moguće duže odsustvo nije nikako dobra atvar, roviti Asa i Chiellini također nisu od optimizma.

Superkup će biti sve samo ne lagana tekma i ja bih koristio u napadu Moratu i Dybali ili kombinovao sa Mandžom Moratu, nikako sad od početka Morata i Mandžo skupa jer nemamo manevra.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 avg 2015, 13:16

moj ramiral, kakav manevar, nemate vi šanse protiv Lazija :cool:

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 02 avg 2015, 13:43

Chini nista nije naucio iz prethodne sezone..
#ALLEGRIOUT

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 02 avg 2015, 13:48

Mig_Mig je napisao/la:
messilla je napisao/la:Eto vas kukate kao da ste uložili minimum 30M u Kejduru. :mrgreen:
Ogranicenost nije dobra. Dolazak Khedire je ohrabrio managment Juventusa da sada mogu prodati Vidala. Razumijes ?

A vidi druze, kao sto sam i @sisoku rekao, svako ima pravo na svoje misljenje i videnje situacije. Ja situaciju vidim tako a ti drugacije i ne vidim problem u tome.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 avg 2015, 13:59

Doveli Khediru besplatno, Vidala utalili za 40 miliona i puko tal od po 20 miliona izmedju njih dvojice. Treba i Beppe malo profitirat od ovih transfera, ha ja
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 avg 2015, 15:22

Ubit' će nas Lazio k'o mraz paprike @Chini :clap:

Guarin ili Witsel?

Po meni Pereyra mora igrati :

Buffon

Licht Bonucci Chiellini Evra

Sturaro Marchisio Pogba

Pereyra

Dybala Morata
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 avg 2015, 15:36

Chinaglia je napisao/la:moj ramiral, kakav manevar, nemate vi šanse protiv Lazija :cool:
Ako nas sad ne dobijete ne znam kad će se slijedeći put ukazati prilika. Ali ovo je sa tvoje strane iz straha ubrizgavaš samopouzadnje, a u dubini duše znaš da vam slijedi potop :mrgreen: .

Mislim da će se sad morati dovesti još jedan vezni, ali kad bi mogli Witsela na neku posudbu dovesti, pa da se plati slijedeće sezone to bi bilo vrh.

Witsel + Draxler onda bi im halalio i slika
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 avg 2015, 15:37

Mig_Mig je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la: Ogranicenost nije dobra. Dolazak Khedire je ohrabrio managment Juventusa da sada mogu prodati Vidala. Razumijes ?

A vidi druze, kao sto sam i @sisoku rekao, svako ima pravo na svoje misljenje i videnje situacije. Ja situaciju vidim tako a ti drugacije i ne vidim problem u tome.

Vidi stari, ok, imas misljenje, ali na osnovu cega si dosao do njega? Mozda si samo usnio neki ruzan san, pa zelis da ispadnes pametan kako je ovo sve ogranicenost! Moje misljenje je doslo iz rezultata koji ostvaruju svi u klubu , i nemam ni jedan razloga da kazem da je ovo ogranicenost, kao sto si ti nazad cetri godine mislio mnogo puta! Ko ti garantuje da Vidal nece napraviti jos neku ludariju koja bi nas kostala 40miliona? Mozda ce Dybala biti investicija desetljeca? Opusti se.. vjeruj ljudima koji su Juventus doveli ponovo na sami vrh evrope u svakom pogledu, i koji ce ga tu zadrzati godinama!
Max Allegri

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 avg 2015, 15:43

dobar je Guarin
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 avg 2015, 17:13

#SkyItalia: Juve is still convinced that Draxler is the ideal player for them. Especially considering his style, age & potential. Fabio Paratici is a big admirer of Draxler & was close to signing the player for Juventus 4 years ago. At the moment, Schalke is what separates Draxler from Juventus. The coach & sporting director insist that the player remains. Juventus will try again with Schalke. Draxler wants Juve & his contract is ready: 3.5m + bonus per season. Juve's previous offer to Schalke: 15m + 2.5m (activated after 20 apps) + high % of a future sale of the player. Schalke asked for 30m for Draxler.

Oscar & Isco are not for sale. Gotze is valued at 30-35m however the player's wage demands are high: around 6.5m.

At the moment Juventus have not moved for a central midfielder or a centre-back.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

masteRofPoker
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la masteRofPoker » 02 avg 2015, 17:59

Mig_Mig je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la: Ma daj molim te :D ti nam reci sta je to ohrabrilo menagment :clap: :clap:

Vidi stari, ok, imas misljenje, ali na osnovu cega si dosao do njega? Mozda si samo usnio neki ruzan san, pa zelis da ispadnes pametan kako je ovo sve ogranicenost! Moje misljenje je doslo iz rezultata koji ostvaruju svi u klubu , i nemam ni jedan razloga da kazem da je ovo ogranicenost, kao sto si ti nazad cetri godine mislio mnogo puta! Ko ti garantuje da Vidal nece napraviti jos neku ludariju koja bi nas kostala 40miliona? Mozda ce Dybala biti investicija desetljeca? Opusti se.. vjeruj ljudima koji su Juventus doveli ponovo na sami vrh evrope u svakom pogledu, i koji ce ga tu zadrzati godinama!

Ovo ruzan san te nisam nesto skontao, mozda je to neki humori ili pokusaj "provale"?
Dalje, nije lijepo iznositi stvari koje pises tek da napises nesto na forumu, jer ovo da ja pisem 4 godine unazad jedno te isto tj. mnogo
puta, je totalna glupost ili da kazem laz. Pronadi mi to sto tvrdis.
Ponavljam ti, a i ostalim koji se hvataju za moje postove, prodaja Vidala je bila greska SAMO iz razloga sto nece za te pare moci dovesti dovoljno dobru zamjenu tj. nece moci ekipu podici na jedan novi nivo ili ga bar zadrzati na istom nivou.
Nisam ti ja od onih koji pisu puno, pogotov nisam od onih koji "pljuju" kao sto sam vec objasnio.
Iznosim svoje misljenje i to je to. Jenostavno me zaobides ako mislis da ces losim forama uspjeti "da
mi spustis".

Ako do kraja prelaznog roka dovedu brzog bocnog igraca koji zna centrirati loptu i kreativnog, brzog veznog igraca, onda smatram uspjesnim ovaj prelazni rok.
Ponavljam, to je moje misljenje.

LP

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 avg 2015, 18:51

Juventus emissaries are present in the stands at the Veltins-Arena to watch Draxler in the friendly game against Twente.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 03 avg 2015, 02:17

Za 40 mil€ se mogu dovesti Draxler i lijevi bek tipa Coentrao/Kolarov/Ansaldi/Sabelli. Dovoljno da posluze 1-2 sezone u kombinaciji sa Evrom, oporavljenim Asamoahom koji ako bude pravi moze da bude kvalitetan back up u sredini. Da se razumijemo Kolarov je prekucao Seriu A, dlaka nam falila da ga dovedemo, sad jeste u godinama, ali opet kad odigra, solidan je to nivo za EPL, sjetite se Evre.

Caceresu je vrijeme da malo uhvati kontinuiteta, Licht ima jos eventualno ovu sezonu na visem nivou, a Isla je imao perfektan nastup na Coppa Americi, ne vidim razlog zasto ga ne bismo zadrzali za back up (bolje da ga imamo u rosteru pa kad udje udje), a Padoin ce malo vise u sredinu kad zatreba zajedno sa Sturarom.

Draxler/Witsel + bek i nemamo se sta zaliti. Znamo svi da smo sa Marchisijem na registi prosle sezone igrali perfektno dok je Pirlo bio povrijedjen.

Idemo po peticu :)
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 03 avg 2015, 10:49

Izgleda nista od novog 3/4, Dybala ce to igrat a dovest cemo zamjenu za Khediru.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 03 avg 2015, 11:31

Sissoko je napisao/la:Izgleda nista od novog 3/4, Dybala ce to igrat a dovest cemo zamjenu za Khediru.

Sad citam bas da se uprava drzi svog plana i da ce se dovsti taj ofensivni ..ipak imamo zamjenu za Khediru (asamoah ,pereyra),,
Izgleda da cemo Povecati ponudu za Draxler na 25 plus nekih bonusi :thumbup: hajmo vise
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 avg 2015, 12:48

Sissoko je napisao/la:Izgleda nista od novog 3/4, Dybala ce to igrat a dovest cemo zamjenu za Khediru.
Brine me samo onaj dio polivalentan igrač u veznom redu, to me odmah posjeća na nešto tipa Padoina :D . Jednostavno sad se ne smije napraviti greška jer povredom Khedire ostaje velika rupa u sredini, pogotovo tokom sezone, kad krene umor onda nastaju problemi.

Ne sviđa mi se guranje Dybale na 3/4 jer već je pokazao da se ne snalazi na toj poziciji, a to je pričao i za period u Palermu, samo ćemo bezveze izgubiti vrijeme sa njegovim guranjem na tu poziciju.

Radije bi gledao Pereyru i Comana na 3/4 , a da se dovede neki igrač tipa Witsela i dobar lijevi bek, pa neka se sačeka januar sa 3/4 , jer uvijek ima opcija sa 3-5-2 ako ne bude išlo sa njima dvojicom.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.