Mig_Mig je napisao/la:masteRofPoker je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:
Ma daj molim te

ti nam reci sta je to ohrabrilo menagment

A vidi druze, kao sto sam i @sisoku rekao, svako ima pravo na svoje misljenje i videnje situacije. Ja situaciju vidim tako a ti drugacije i ne vidim problem u tome.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidi stari, ok, imas misljenje, ali na osnovu cega si dosao do njega? Mozda si samo usnio neki ruzan san, pa zelis da ispadnes pametan kako je ovo sve ogranicenost! Moje misljenje je doslo iz rezultata koji ostvaruju svi u klubu , i nemam ni jedan razloga da kazem da je ovo ogranicenost, kao sto si ti nazad cetri godine mislio mnogo puta! Ko ti garantuje da Vidal nece napraviti jos neku ludariju koja bi nas kostala 40miliona? Mozda ce Dybala biti investicija desetljeca? Opusti se.. vjeruj ljudima koji su Juventus doveli ponovo na sami vrh evrope u svakom pogledu, i koji ce ga tu zadrzati godinama!
Ovo ruzan san te nisam nesto skontao, mozda je to neki humori ili pokusaj "provale"?
Dalje, nije lijepo iznositi stvari koje pises tek da napises nesto na forumu, jer ovo da ja pisem 4 godine unazad jedno te isto tj. mnogo
puta, je totalna glupost ili da kazem laz. Pronadi mi to sto tvrdis.
Ponavljam ti, a i ostalim koji se hvataju za moje postove, prodaja Vidala je bila greska SAMO iz razloga sto nece za te pare moci dovesti dovoljno dobru zamjenu tj. nece moci ekipu podici na jedan novi nivo ili ga bar zadrzati na istom nivou.
Nisam ti ja od onih koji pisu puno, pogotov nisam od onih koji "pljuju" kao sto sam vec objasnio.
Iznosim svoje misljenje i to je to. Jenostavno me zaobides ako mislis da ces losim forama uspjeti "da
mi spustis".
Ako do kraja prelaznog roka dovedu brzog bocnog igraca koji zna centrirati loptu i kreativnog, brzog veznog igraca, onda smatram uspjesnim ovaj prelazni rok.
Ponavljam, to je moje misljenje.
LP
Postano kroz Forum SportSport.ba app.