farukzidane je napisao/la:Sutra brani mali od prve...valjda bude dobroBitiSrcemVezan je napisao/la:Mali Plakalo, valjda.Steph je napisao/la:Jeko bezobrazan i neodgojen?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
farukzidane je napisao/la:Sutra brani mali od prve...valjda bude dobroBitiSrcemVezan je napisao/la:Mali Plakalo, valjda.Steph je napisao/la:Jeko bezobrazan i neodgojen?
Ma bio je negdje na fb sjećam se da sam naletio bio na njega, ali tad nije bio u FKS pa mu nisam ni poslao zahtjev, a ime mu nije MD nego neko divlje. Ako ga neko ima u prijateljima nek' slika to živ bio.THEC je napisao/la:dje na fb, jel ima on svoj profil ili mislis na neku od silnih stranica, jer ja njegov profil nmg da nadjem,jurisicduska je napisao/la:E **** ti dan. La galaksy bratski klub sa čelzijem. Jeboteeeeeee Tito. Ne vjerujem. Jesi siguran??Pitaristok je napisao/la:eno na FB Los Angeles coming soon
la galaxy bratski klub sa chelsea, nemoj zafrkavatijurisicduska je napisao/la:E **** ti dan. La galaksy bratski klub sa čelzijem. Jeboteeeeeee Tito. Ne vjerujem. Jesi siguran??Pitaristok je napisao/la:eno na FB Los Angeles coming soon
A divi stvarnosmnhz je napisao/la:Naša FB stranica je postavila za LAF coming soon a ne Delač
Hahahahahahajurisicduska je napisao/la:Jest ba ozbiljno afiliated club with Chelsea, što mi crče od smijeha.
I vala ako ne potpiše odoh da konkurišem za mjesto među stativama, kad može Plakalo mogu i ja.
Velika greska upraveSiouxLukavac je napisao/la:Odbili smo ponudu Atromitosa za Stojceva
u to ne ulazim, mada imam nekih poznanika koji ga znaju ili su mu rodbina i niko nema lose rijeci o njemu, al mislim da kvalitetom nije za FK Sarajevo, barem ne jos !!!egocentrik je napisao/la:Ma mali je bezobrazan i neodgojen, uhljebio se u FKS, nikad od njega nece bit golmana cak ni za neku ekipu PL BiH.collector je napisao/la:bas Hilmo i ti nekad naivno zvucis, drag mi je mali cisto jer je iz nase skole fudbala, al od njega nema golmana i ko kaze suprotno taj veze sa fudbalom nema, momak prije svega nema visinu a da ne govorim koliko to znaci kako u svijetu tako i u ovoj nasoj izbij nabij ligi gdje sve ide na silu, prekide, slobodnjake, a do nedavno smo imali jos jednog slicnog u liku i djelu Bandovica pa sta je radio, samo se sjetim Borusije !!!hilmo je napisao/la:A da malo više imamo povjerenja u golmana kojeg je FK Sarajevo odgojilo, da ga eventualno malo i istrpimo.
neka hvala, ako ima kakav momak sa 19 godina od 195 cm ili vise bujrum na gol, a ako vec ne moze ni Delac doci, radije cu gledati Ostrakovica koji i jeste prototip golmana kakvog trazimo, barem da smo sigurni na visoke lopte, a ne da me srce puca poslije svakog ozbiljnijeg ubacaja u 16 metara !!!
zagorski je napisao/la:Velika greska upraveSiouxLukavac je napisao/la:Odbili smo ponudu Atromitosa za Stojceva
Trenutno korisnika/ca: keli, nedimmmm1337 i 57 gostiju.