Da malo probam dati svoje mišljenje o aktuelnim temama:
Poraz-plod manjka snage i nedovoljno širokog rostera.
Livaja-on da zna igrati igrao bi, nije namjerno odigrao loše. Ne treba momku ništa reći i psovati, koliko sam vidio trudio se, ali ne zna. Rješenje Livaje leži u pitanju ko ga dovede u Želju i ko otjera tri bolja od njega.
Jug-tribina je mjesto za navijače i mangupe, a zna se šta znači MANGUP. Kad sam pričao sa poznanikom da određenim nije mjesto na tribini, počeo je priču kako sve tribine su pune kriminalaca, odatle se kreće i da to treba biti tako. Spomeneš ljepša vremena, vratiš se na Dževada Begića i njegove priče i dobiješ odgovor "Druga vremena, hvala Bogu da danas nije tako, danas je to ozbiljnije". Odavno se po jugu skupljaju ljudi koji ne znaju nabrojati 5 igrača i to se vidi. Dođu tu da se gledaju sa drugim klošarima, da se ispušu koliko mogu i da misle da su važni... Želje nema 2 posto tu. I onda ovi koji dođu zbog Želje padnu u drugi plan. I to je tako, ne možemo mi pričat o tim furkama svjetskim, neće niko da glavu gubi. Kad se treba mlatit po gradu, tu su, ko veću ludost uradi taj je veći Željovac. Ne onaj koji kupi člansku, godišnju, dres, dolazi na treninge i živi s klubom. Pogrešne vrijednosti. Ja lično znam dosta likova koji se "cijene" jer su ludi, oni su jao predstavnici, a isto tako znam da ih boli neka stvar ko igra i koliko završi tekma. Dok se to ne promijeni i dok se ne počnemo curati na Srbe sa tim frakcijama, strujama i pm nikad normale biti neće. Normalan navijac normalan momak ne može prići ni blizu vrhu, čast izuzecima.
Toliko fine i normalne raje vidim kako sjedi na jugozapadu npr. Al eto, odavno je otislo u neku stvar, bilo je pitanje kad ce ovo se desiti.
Standard cemo proci, a od zarađenih para se mora proširiti roster. Prošle godine Kokot i Đelmić i umalo prvaci nismo bili.
Edit: sto se tice juga, ima par momaka, svaka im cast, trude se. Ali padnu u drugi plan jer se svasta nakotilo... Jbg
Zadnja izmjena:
samoplavo, dana/u 03 avg 2015, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.