FK Željezničar (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Pa ne mislim uopste tako. Nego mi cudno i nevjerovatno da neko postavi tako pitanje. Znas i sam vrlo dobro da ste i vi do jucer pisali **** kupus ligu, koga briga za to, kupili ste, namjesteno, vidi se sve u Evropi. I onda se pojavis s takvim pitanjem kao da je to nesto novo i drugacije od onoga sto si pisao. Realno meni je trenutno Evropa mnogo bitnija od lige. Imamo jos jednu utakmicu za koju mislim da mozemo proci, i domoci se plej ofa. Mozda i ne stignemo, ali ja vjerujem da hocemo. U ligi ima jos mnogo utakmica, tek su dva kola odigrana i jos mnogo kikseva u igri. Imamo igrati dvije s vama, dvije sa Sirokim, Zrinjskim, Velezom, Slobodom, Celikom, bas kao i vi. Onda sve ove ekipe izmjesaj da igraju jedna s drugom, pa neki neocekivan kiks. Sve je ovo nebulozno pricatit kao da je sve vec odluceno. Utakmica za utakmicom, bod za bodom, i vidjecemo na kraju ko je sta uradio i skupio.jurisicduska je napisao/la:Meni odgovara ako vi mislite da je titula nebitna.
Ako vi mislite da titula ništa ne donosi onda ga ****. Prvo ti donosi više para nego 3 pretkolo kupa uefa. Drugo igra se za titulu i svi znamo d aklub koji ima te titule ne može tako pričati, ovo sam napisao jer mi nije jasno kako neko to može izjaviti, ja bih se odmah ubio, prvo što podcjenjujem tim za kojeg navijam drugo jer mi matematika nije jača strana.
Nisam ja super čovjek nego me zanima šta je mišljenje, da ne bude poslije stani pani, da se može s vama normalno progovoriti.
Sergejević nešto si se opasno proračunao pa kontaš da sam ti ja dušman ili tvom klubu, veći su ti dušmani ovi što misle da je prolazak standarda ravan tituli, nije nit će ikad biti. Ni finansijski a ni sportski. Pa nije da igrate ligu prvaka polufinale pa da se liga ostavi po strani. Realno. Znam da si pod dojmovima danas ali možeš biti ok i razgovarati ko čovjek. Ne bi nam nikom škodilo malo više razumijevanja.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Gledam sad raspored. Željo ide Vitez pa Širokom. Ako se nedevreniše, može komotno ostati bez boda nakon 4 kola.
Mahanje za eleganta i pileta stare antituzlake. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Pitari ba i ostali, uhvatite se svojih klubova, Zeljo igra sad tekmu u cetvrtak koja vrijedi k'o pedeset ovakvih i onih sto vi igrate. Ne kazem da opravdavam poraz, ali treba biti realan. Da li bi bolje bilo sad igrati protiv Bazela, a da ste prosuli bodove protiv Drine? Jasan je odgovor tako da poklopite se i zikrite ponovo u cetvrtak jer moglo bi se opasno zakuhat ako se prodje dalje toga ste i vi svjesni, a Zeljeznicar ce igrati minimalno evropu i to svi znaju 

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
bojamora na aparatimabojamora je napisao/la:Pa hoće li se iko iz naše uprave oglasiti povodom sudijske pljačke u režiji Bjelice koji je kao četvrti sudija bio udaljen 2 metra. Bukvalno su nam ukradena 2 boda na domačem terenu i nastavljaju se sudiske igre protiv našeg kluba evo konstantno več treču sezonu a zna se ko stoji iza toga. Uprava mora zaštititi klub . Jesmo slabo odigrali ali poraz nismo zaslužili i opet smo pokradeni a niko ni riječi o tome. Nedo bog da pitarima ovako nešto urade bilo bi 17 konferencija za štampu i pritsaka na savez i sudijsku organizaciju.

Ti si na aparatima, suzdržavam se da te ne vrijeđam. Evo i na tv na pregledu glasno i jasno rečeno da smo zbog sudije izgubili i sad treba da šutimo na to i da napadamo naše momke i trenera i navijače a za mene je najveći krivac uprava koja to dozvoljava.Zip je napisao/la:bojamora na aparatimabojamora je napisao/la:Pa hoće li se iko iz naše uprave oglasiti povodom sudijske pljačke u režiji Bjelice koji je kao četvrti sudija bio udaljen 2 metra. Bukvalno su nam ukradena 2 boda na domačem terenu i nastavljaju se sudiske igre protiv našeg kluba evo konstantno več treču sezonu a zna se ko stoji iza toga. Uprava mora zaštititi klub . Jesmo slabo odigrali ali poraz nismo zaslužili i opet smo pokradeni a niko ni riječi o tome. Nedo bog da pitarima ovako nešto urade bilo bi 17 konferencija za štampu i pritsaka na savez i sudijsku organizaciju.
Moto navijača Željezničara : " U životu je bitno biti Borac i raditi nešto . Prava Radnika se poštuju " .
- storm_raider
- Kontakt:
A ovih tuzlanskih fora, propadaju kao i grad im.
Sport je lijek za tijelo i duh.
prihvati šalu na račun tvog kluba, ne pokušavaj promijenit mišljenje mase, društvo nam funkcioniše domino sistemom, već za 7 dana ti ćeš zajebavat nekog, rileks.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Rijetko dobar i objektivan(pretpostavljam da navijas za Zelju) komentarsergejevic je napisao/la:Sta si ti lave neki super covjek, olicenja postenja i dobrote, iskrenosti i casti. Svi pricaju ono sto im odgovara u datom trenutku. Ako to nisi jos naucio dug je put pred tobom, i stvarno zanimljiv jer ces mnogo toga nauciti.jurisicduska je napisao/la:Zanima me jedno? Na vašoj temi piše se kako titula nije ni bitna, da ćete više zaraditi od prolaza standarda nego za 10 titula.
Kako je to istinito kad bi osvojili 10 titula inkasirali bi minimalno 10 miliona, pretkolo lige prvaka 400000 eura, karte, tv prava i tako dalje???
I kako može biti Europa bitnija od titule. Do sad ste obrnuto pričali. Nije majke mi da zajebavam nego mi nejasno kako navijač želje izjavi da je nebitna titula i da tako površne i nadasve glupe argumente.
Presaberite se malo, titula je najbitnija jer ti titula sama po sebi garantuje milion KM koliko se dobro moraš namučiti da inkasiraš, pa izbaciti i favorita pa i svašta našto. Nije baš da ti titula ne donosi pare.

- storm_raider
- Kontakt:
Veoma rado, ti prihvati istinu na racun tvog grada. Drustvo funkcionise, ali ti ne moras, tesko da cu ikada ikog' zajebavati, jer se ne sladim nicijom mukom. Nau rileks.coelho41 je napisao/la:prihvati šalu na račun tvog kluba, ne pokušavaj promijenit mišljenje mase, društvo nam funkcioniše domino sistemom, već za 7 dana ti ćeš zajebavat nekog, rileks.
Sport je lijek za tijelo i duh.
A njihov gol čist k'o suza.Zip je napisao/la:bojamora na aparatimabojamora je napisao/la:Pa hoće li se iko iz naše uprave oglasiti povodom sudijske pljačke u režiji Bjelice koji je kao četvrti sudija bio udaljen 2 metra. Bukvalno su nam ukradena 2 boda na domačem terenu i nastavljaju se sudiske igre protiv našeg kluba evo konstantno več treču sezonu a zna se ko stoji iza toga. Uprava mora zaštititi klub . Jesmo slabo odigrali ali poraz nismo zaslužili i opet smo pokradeni a niko ni riječi o tome. Nedo bog da pitarima ovako nešto urade bilo bi 17 konferencija za štampu i pritsaka na savez i sudijsku organizaciju.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Generalno se ne mogu oteti utisku da polako postajete ono što je Sarajevo bilo u proteklim godinama, ili možda osjećate isto ono što smo mi osjećali u tom periodu. Velike turbulencije u igračkom kadru, euforija poslije dobrih igara u evropskim takmičenjima, kiksovi u prvenstvu upravo radi Evrope, polako se javlja i pritisak da se osvoji trofej, pa na kraju i sve ovo na tribini što se dešava nije toliko daleko od onoga što se dešavalo nama. Onome ko prati našu ligu jasno je da ova dva kiksa nisu ništa sama po sebi jer će svi sigurno kiksati, pogotovo jer se jedan desio u Banja Luci gdje će rijetko ko odnijeti bodove, drugi od Radnika koji vam tradicionalno ne leži. Meni je drago što ste kiksali, to bez daljnjeg, jer vas vidim kao glavne konkurente za osvajanje titule, ali k'o što sve nije bilo tako bijelo nakon izbacivanja Ferencvaroša i dobre partije u Belgiji isto tako nije ni sve crno nakon ova dva poraza u ligi.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Sve uredu al velike turbulencije u igračkom kadru nisu nikako, jedan tj. Sad dvojca nakon kvese novih igrača u prvih 11, najmanje u našoj ligibordograd je napisao/la:Generalno se ne mogu oteti utisku da polako postajete ono što je Sarajevo bilo u proteklim godinama, ili možda osjećate isto ono što smo mi osjećali u tom periodu. Velike turbulencije u igračkom kadru, euforija poslije dobrih igara u evropskim takmičenjima, kiksovi u prvenstvu upravo radi Evrope, polako se javlja i pritisak da se osvoji trofej, pa na kraju i sve ovo na tribini što se dešava nije toliko daleko od onoga što se dešavalo nama. Onome ko prati našu ligu jasno je da ova dva kiksa nisu ništa sama po sebi jer će svi sigurno kiksati, pogotovo jer se jedan desio u Banja Luci gdje će rijetko ko odnijeti bodove, drugi od Radnika koji vam tradicionalno ne leži. Meni je drago što ste kiksali, to bez daljnjeg, jer vas vidim kao glavne konkurente za osvajanje titule, ali k'o što sve nije bilo tako bijelo nakon izbacivanja Ferencvaroša i dobre partije u Belgiji isto tako nije ni sve crno nakon ova dva poraza u ligi.

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Jose mislio sam ukupno u rosteru da je bilo dosta odlazaka - dolazaka.JoseMourinho je napisao/la:Sve uredu al velike turbulencije u igračkom kadru nisu nikako, jedan tj. Sad dvojca nakon kvese novih igrača u prvih 11, najmanje u našoj ligi
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ma opet iskreno meni je važno tih 14-15 igrača sto iznese sezonu, a pogotovo tih prvih 11, ovo klupa jbg dovodi dok ne ubode jer kod nas nikad ne znas ko ce se pokazat ko pojačanje jer nam je skauting nikakav tj. na niskim granama pa nikad nisi siguranbordograd je napisao/la:Jose mislio sam ukupno u rosteru da je bilo dosta odlazaka - dolazaka.JoseMourinho je napisao/la:Sve uredu al velike turbulencije u igračkom kadru nisu nikako, jedan tj. Sad dvojca nakon kvese novih igrača u prvih 11, najmanje u našoj ligi

Jedino mi je zao što ne ufatismo zakarica, ovo ostalo ne znam ko bi nam dobro lego, možda hebibovic al opet djelmic igra Europu itekako dobro

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ma dobro u pravu si, reflektori su uvijek na prvih jedanaest ali jaka klupa osvaja trofeje. Dok ne krenu povrede, kartoni sve je u redu al' eto vidio si da je Sarajevo protiv vas na Koševu jedva sastavilo ekipu, a pričalo se da možemo sastaviti dvije jednako jake. Ma ovog Subića iz Borca ko dovede ubost će pravo, mada izgleda da neće niko na kraju..JoseMourinho je napisao/la:Ma opet iskreno meni je važno tih 14-15 igrača sto iznese sezonu, a pogotovo tih prvih 11, ovo klupa jbg dovodi dok ne ubode jer kod nas nikad ne znas ko ce se pokazat ko pojačanje jer nam je skauting nikakav tj. na niskim granama pa nikad nisi siguran
Jedino mi je zao što ne ufatismo zakarica, ovo ostalo ne znam ko bi nam dobro lego, možda hebibovic al opet djelmic igra Europu itekako dobro
Gdje vam je sada onaj satro propali pjevac DANAC(coek tamo zivi) EDIS NENO da snimi neki klip o "divcicima",al ovaj put o onima iz Bijeljine..
BAZA BEZ PORAZA!!
nema ko je nije plodio.
Jug leglo kriminala i olosa ,moralo je puci kad tad,a zavrsiti se nece lahko
BAZA BEZ PORAZA!!

Jug leglo kriminala i olosa ,moralo je puci kad tad,a zavrsiti se nece lahko

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, tutankamon1905 i 16 gostiju.