Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Belmin6
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Belmin6 » 02 avg 2015, 18:44

Raspao se Carto moj Dimitre.

Ode mu Nani, ode mu Rafko, medvid Anderson otišao. Može komotno navijat za Liverpool. :mrgreen:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 02 avg 2015, 19:08

L'Équipe: Rafael is on the verge of signing for Lyon in a deal worth around £7m to Manchester United

napokon da nesto i zaradimo od ovih odlazaka

:bow:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 avg 2015, 22:23

Barcelona forward Pedro is set for a move to England, according to the player’s mother.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 02 avg 2015, 22:27

Ne svidja se meni nikako kako je ovaj prelazni rok odradjen. Potroseno mnogo para (istina dovedeni su kvalitetni igraci), ali opet nisu rijesene glavne rupe, cak sta vise mislim da je napravljena jos neka dodatna, tanko u odbrani, tanko u napadu, a napravljena guzva na DM/MC/AMC.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 02 avg 2015, 22:39

Ethel je napisao/la:Ne svidja se meni nikako kako je ovaj prelazni rok odradjen. Potroseno mnogo para (istina dovedeni su kvalitetni igraci), ali opet nisu rijesene glavne rupe, cak sta vise mislim da je napravljena jos neka dodatna, tanko u odbrani, tanko u napadu, a napravljena guzva na DM/MC/AMC.
Najvecu guzvu je napravio u sredini da i on ne zna koga ce stavit,ev u ovom sistemu svajni ce na klupu,herera isto tako,sve sluti da bii mogli najebat dok on skonta kako sve te odlicne veznjake stavit i koja mu je kombi dobitna,al et sam sebi je zakomplikovao pa nek se drzi za glavu koga ce na klupu kerika,svahjnija il hereru,moja bi zelja bila svajni,herera i morgan,i gore depay,pedro i kapiten,al on ce tu gledat matu da uglavi i kerika i odmah ispada neko od ovih kako god puno ce saltat samo da nam ne dodje glave to trazenje

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 02 avg 2015, 23:00

Vidim perhan stigao u Dubai..
nego najjaci mi Pedro, navijacica place za njim... jedino ona i dosla da ga pozdravi.. nema zive duse da ga isprati. Gori od Papeta.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Kestrel
Kontakt:

Post Postao/la Kestrel » 02 avg 2015, 23:11

Popravimo vezni red, supljo nam u odbrani, popravis jedan problem, pojavi se drugi.
Domo23

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 avg 2015, 23:15

EPL je napisao/la:Vidim perhan stigao u Dubai..
nego najjaci mi Pedro, navijacica place za njim... jedino ona i dosla da ga pozdravi.. nema zive duse da ga isprati. Gori od Papeta.
:?:
Došao na trening regularno, odradio trening i zaputio se kući. Neće ga/ih ispraćati nakon svakog treninga.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 avg 2015, 23:15

Ja kako sam pročitao L’equipe navodi da bi transfer Rafaela u Lyon iznosio između 2 i 3 miliona eura. Ako je to stvarno istina, pa za više bi para bi prodali naše igrače ljudi sa autopijace nego ljudi iz naše uprave.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 avg 2015, 23:17

Kakvo je gov.no ovaj Di Maria sve mu po spisku hbm cigansko. Da je samo uzeti bar približne pare od PSG-a koje su date Realu za firauna i riješiti ga se da ne gledamo cigu da guzelja po terenu sa velikim brojem na dresu. Sve najgore u nastavku karijere!
1946

Kestrel
Kontakt:

Post Postao/la Kestrel » 02 avg 2015, 23:27

Toliko koliko smo ga platili, toliko nas je razocarao, neka neka, sve najgore u nastavku karijere.
Domo23

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 avg 2015, 23:30

MrParanoic je napisao/la:Cart infuzija bratova,
Sta je s njim ba? Sta je uradio ludak? :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 02 avg 2015, 23:30

sve mu najmilije,da se hocemo sa psg sastat u ligi prvaka pa ga izvizdat i pomogucnosti polomit mu seik majku slika

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 02 avg 2015, 23:40

EPL je napisao/la:Vidim perhan stigao u Dubai..
Hahaha bil ti dosao ispratit Evansa,ni rodj majka mu nebi dosla.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 02 avg 2015, 23:43

Pedro ako dodje odigrace sigurno bolju sezonu nego Di Maria proslu..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 avg 2015, 23:45

ElTigre9 je napisao/la:Pedro ako dodje odigrace sigurno bolju sezonu nego Di Maria proslu..
Sto bas i nije tezak zadatak, odigraj dobro 4 utakmice i to je to. Poenta je u potencijalu koji ima Di Maria, prelako smo se istog odrekli. Od Pedra znas sta mozes ocekivati, nista posebno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 02 avg 2015, 23:48

Di Maria je otišao za ogromnu cifru i dobro je što su ga prodali pod tim uslovima i time anulirali onaj bačen novac prošle sezone. Da ne govorimo da je vezni red natrpan, a Van Gaal ga je svakako koristio na nenormalnim pozicijama. Unitedu treba rezervni napadač i jedan stoper, a s obzirom na novac od Di Marije, nema sumnje da će ići u ozbiljnu potrošnju.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 02 avg 2015, 23:57

Di maria je imao los period i ne volim ga da se odma zna al je klasa i prerano smo ga se odrekli . covjek koji moze potezom rijesit tekmu,bit lucidan bit najbolji a Pedro je nista spec nms ni ocekivat nes previse nije on Azar Grizman, Ribery,Sanchez Neymar,mozda malo bolji od recimo Janga u Valencije sto nms rec da smo uradili dobar posao al nikako.

Kestrel
Kontakt:

Post Postao/la Kestrel » 03 avg 2015, 00:00

MrParanoic je napisao/la:Di maria je imao los period i ne volim ga da se odma zna al je klasa i prerano smo ga se odrekli . covjek koji moze potezom rijesit tekmu,bit lucidan bit najbolji a Pedro je nista spec nms ni ocekivat nes previse nije on Azar Grizman, Ribery,Sanchez Neymar,mozda malo bolji od recimo Janga u Valencije sto nms rec da smo uradili dobar posao al nikako.
Ni Sanchez nije bio najbolji kad je bio u Barci, a eno ga sad glavni igrac Arsenala uz Wilshere-a, Coquelina i naravno, Welbza :lol:
Domo23

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 03 avg 2015, 00:06

Samo laik nije prepoznao kvalitet Sancheza ,ja sam ga pratio dok je jos u Udineseu harao vidis od prilike na igracu sta i koliko moze i zna.Naravno da nije mogao biti naj pored Messija to nije mogao ni Ibra niti bilo ko moze,al Pedro je klasicni brzi krlini napadac koji ima dobru zavrsnicu.tehnika sut,pas kontrola lopte nista posebno.Samo ce se pokazat zivi bili

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.