Ode mu Nani, ode mu Rafko, medvid Anderson otišao. Može komotno navijat za Liverpool.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Najvecu guzvu je napravio u sredini da i on ne zna koga ce stavit,ev u ovom sistemu svajni ce na klupu,herera isto tako,sve sluti da bii mogli najebat dok on skonta kako sve te odlicne veznjake stavit i koja mu je kombi dobitna,al et sam sebi je zakomplikovao pa nek se drzi za glavu koga ce na klupu kerika,svahjnija il hereru,moja bi zelja bila svajni,herera i morgan,i gore depay,pedro i kapiten,al on ce tu gledat matu da uglavi i kerika i odmah ispada neko od ovih kako god puno ce saltat samo da nam ne dodje glave to trazenjeEthel je napisao/la:Ne svidja se meni nikako kako je ovaj prelazni rok odradjen. Potroseno mnogo para (istina dovedeni su kvalitetni igraci), ali opet nisu rijesene glavne rupe, cak sta vise mislim da je napravljena jos neka dodatna, tanko u odbrani, tanko u napadu, a napravljena guzva na DM/MC/AMC.
EPL je napisao/la:Vidim perhan stigao u Dubai..
nego najjaci mi Pedro, navijacica place za njim... jedino ona i dosla da ga pozdravi.. nema zive duse da ga isprati. Gori od Papeta.
Sta je s njim ba? Sta je uradio ludak?MrParanoic je napisao/la:Cart infuzija bratova,
Hahaha bil ti dosao ispratit Evansa,ni rodj majka mu nebi dosla.EPL je napisao/la:Vidim perhan stigao u Dubai..
nego najjaci mi Pedro, navijacica place za njim... jedino ona i dosla da ga pozdravi.. nema zive duse da ga isprati. Gori od Papeta.
Sto bas i nije tezak zadatak, odigraj dobro 4 utakmice i to je to. Poenta je u potencijalu koji ima Di Maria, prelako smo se istog odrekli. Od Pedra znas sta mozes ocekivati, nista posebno.ElTigre9 je napisao/la:Pedro ako dodje odigrace sigurno bolju sezonu nego Di Maria proslu..
Ni Sanchez nije bio najbolji kad je bio u Barci, a eno ga sad glavni igrac Arsenala uz Wilshere-a, Coquelina i naravno, WelbzaMrParanoic je napisao/la:Di maria je imao los period i ne volim ga da se odma zna al je klasa i prerano smo ga se odrekli . covjek koji moze potezom rijesit tekmu,bit lucidan bit najbolji a Pedro je nista spec nms ni ocekivat nes previse nije on Azar Grizman, Ribery,Sanchez Neymar,mozda malo bolji od recimo Janga u Valencije sto nms rec da smo uradili dobar posao al nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.