EDIT: Evo ovdje http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.php/hr/nksb-tv
Android je napisao/la:Stream ce ti biti na stranici Sirokog, ili ukucas NKSBTV
Po mojoj procjeni razbili smo Vitez sa 30-40% svog kapaciteta. Crnov nije odigrao kako sam ja zamišljao i kako su ga svi najavljivali. Baraban iako nije imao punu minutažu, vidi se da još nije na svom nivou.Evolve je napisao/la:Može kratki izvještaj sa utakmice. Nisam stigao na utakmicu, a uhvatio sam zadnjih 15tak min na stream samo.. Kakva su pojacanja, iako je jos rano nesto rec mislim.
Odlican rezultat!
Jedino ako hoce razjebat ekipu,GoskGabela je napisao/la:Mali Menalo prava zvijer ,onako na.oko izgleda mrsav,reko bi.covjek sta ce ovaj,dok ne primi loptu,onda razara,mislim da ce na.ovom igracu siroki.dobro zaraditi,steta bi bila da ga crnov gusi,posto igraju na istoj poziciji
Btw. Uzimajte sto prije malog arezinu iz rudara,strasan igrac
Lako se to rjesi,samo udaraj po dzepu,disciplina samo treba,u zrinjskom toga nisu imali pa se desi situacija da mali nece da igra i niko mu nistawestherc je napisao/la:Jedino ako hoce razjebat ekipu,GoskGabela je napisao/la:Mali Menalo prava zvijer ,onako na.oko izgleda mrsav,reko bi.covjek sta ce ovaj,dok ne primi loptu,onda razara,mislim da ce na.ovom igracu siroki.dobro zaraditi,steta bi bila da ga crnov gusi,posto igraju na istoj poziciji
Btw. Uzimajte sto prije malog arezinu iz rudara,strasan igractaj mali nije normalan znam malog jos i Zrinje. Kralj lopte ali glava za bolnice