Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma vjerovatno ce bit Hendo glavni izvodjac. Benteke je izvodio za Villu, zabio je par puta tako da bi i on mogao izvodit. Ne znam kakav je Firmino, mozda bi i on mogao.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- Ponos Torina
- Kontakt:
Henderson kapiten preko guzova i sad hoce covjek sve,nesto se tu fura a ispred njega Coutinho,Milner,Firminho 100 puta bolji izvodjaci svega...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Kutijica treba da bude prvi izvodjac. Henderson wanna be stevie u radniku ne bi izvodio
Ja fakat ne znam zasto je Henderson kapiten, bolje da je Skrtel. Zapravo jedino logicno bi bilo da je Skrtel.
Coutinho nema snagu u sutu za slobodnjak, Firminho i Milner vjerovatno da.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kutinjo nema snagu u sutu?Otelo je napisao/la:Ja fakat ne znam zasto je Henderson kapiten, bolje da je Skrtel. Zapravo jedino logicno bi bilo da je Skrtel.

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Ponos Torina je napisao/la:Henderson kapiten preko guzova i sad hoce covjek sve,nesto se tu fura a ispred njega Coutinho,Milner,Firminho 100 puta bolji izvodjaci svega...

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kapiten je zbog češalj frizure.
To su suplje price i neki "levi" senzacionalisticki izvori.
Zvanično je potvrđeno da će Benteke nositi 9-ku 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jeste!gaston je napisao/la:Zvanično je potvrđeno da će Benteke nositi 9-ku

- Ponos Torina
- Kontakt:
Mislim da smo gotovi sa kupovinom,mozda jos jedan igrac do kraja prelaznog roka i to je to....
Kad bi kojim cudom City poslao ponudu za Lovrena

Kad bi kojim cudom City poslao ponudu za Lovrena

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma 'ko će ga znat...Ponos Torina je napisao/la:Mislim da smo gotovi sa kupovinom,mozda jos jedan igrac do kraja prelaznog roka i to je to....
Kad bi kojim cudom City poslao ponudu za Lovrena![]()
Mi u biti i nismo puno novca potrošili ako se uzmu i prodaje kojih će sigurno još biti...barem se nadam da ćemo nekome uspjeti prodati ovu dvojicu Italijana...
Joint_fc
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sad se spominje da ce Traore uskoro imati medical i da jos uvijek ganjamo Rusa iz Reala.....
- kumkalesic
- Kontakt:
To je ono što mene i najviše brine, jer neracionalno kupujemo i na neki pozicijama baš gomilamo igrače. Mislim, ova dvojica su solidni igrači, ali nama trebaju agresivni veznjaci. To je tako vidljivo izgleda svima samo ne onima koji zapravo i odlučuju o tim stvarima...Ponos Torina je napisao/la:Sad se spominje da ce Traore uskoro imati medical i da jos uvijek ganjamo Rusa iz Reala.....
Kad smo već zapeli sa tim dovođenjima Belgijanaca zašto ne pokušamo dovesti Axela Witsela ili Radju Nainngolana. Ima se novca i mogu se dati dobre plate, a tu su i tri zemljaka koji bi, također, mogli "privući" dvojicu nabrojanih. Samo sa jednim od ove dvojice mi bi imali tim koji je kolko-tolko kompletan i sposoban da se bori sa ovim momčadima koje su prošle sezone bile ispred nas na tabeli...a ovako???
Joint_fc
Izgleda da je to to.. 

Ovaj mali dolazi kao pojacanje za akademiju, LFC rezerve, u21 tim, on ce pravi uticaj imati i to mozda, sledece sezone kada je prvi tim u pitanju. Tako da ne vidim tu nikakav problem.
Od Rusa sumnjam da ima ista, niti nam treba, i verujem da se zavrsilo sa ozbiljnom kupovinom. Bio je levi bek Digne u nekoj prici, ali nece njega PSG da da izgleda, a s obzirom na to kako se pokazao Gomez, ni to mozda nije toliko nuzno pojacanje.
Ovaj mali 15m evra.
Od Rusa sumnjam da ima ista, niti nam treba, i verujem da se zavrsilo sa ozbiljnom kupovinom. Bio je levi bek Digne u nekoj prici, ali nece njega PSG da da izgleda, a s obzirom na to kako se pokazao Gomez, ni to mozda nije toliko nuzno pojacanje.
Ovaj mali 15m evra.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nesto nisam siguran da cemo ga kupiti,cjelo vrijeme se spominjao Loan deal i sad kao ispade 15M nidze veze...Radi se o odlicnom igracu koji bi mogao biti veliko pojacanje ali bi i mogao biti promasaj sto se tice ove sezone,sve zavisi kakav je psihicki i kako ce se snaci....
A ova Ruska ubleha (Real star)kako ga vec nazivaju po novinama

Sto se tice Dignea on ide u Romu na posudbu...
[youtube][/youtube]
A ova Ruska ubleha (Real star)kako ga vec nazivaju po novinama

Sto se tice Dignea on ide u Romu na posudbu...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 03 avg 2015, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi moji nama treba neka zvijer,crncuga na poziciji zadnjeg veznog jer jadni mi sa Lucasom i pokusajem od igraca Allena 

710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Seamane tako lako mijenjaš klub 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.