FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo ga
rodom s Mejtaša je napisao/la:Evo ga
...napokon
salle86 je napisao/la:Jah...nab.ijem i ove sto vole Zelju dok su face na tribini, dok ih drzi furka...godinu, dvije, maksimum tri. I onda ih odjednom vise Zeljo ne interesuje...
Nije da nema raje samo svi svoju politiku.
Ovo stoje doslo moglo bi napuniti sjever, da sibica ne moze stati...znaci 5 milja
Ajd buraz ti kad si tako dobrostojeci plati fino kartu (autobus + ulaz) ljudima koji nisu iz grada i koji moraju vozariti na utakmicu, koji pritom ne rade ili se školuju. Mojne tisra bgt, ne prosim, ali ako vec nisam u mogucnosti otici na 2 utakmice sedmicno, mogu na jednu, i biram onu evropsku!
Zadnja izmjena: Peterski, dana/u 02 avg 2015, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
- Kontakt:
Malo samo Pritiska i ide to odmah
Bravo momci, ajde trpajte!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
joj povrijedi nam se mladenovic, valjda nije ozbiljno, tesko da moze neko osim njega pokrit lijevi bek protiv standarda
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma nije ozbiljno, nemoj te odmah na najgore slutit, ajmo jos jedan brzinski sad i privest bez povreda, a tribina je prica za sebe
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
birate ti i takvi k.urac moj, popices u kafani 5 puta vise a biras utakmice. To i jeste problem.Peterski je napisao/la:salle86 je napisao/la:Jah...nab.ijem i ove sto vole Zelju dok su face na tribini, dok ih drzi furka...godinu, dvije, maksimum tri. I onda ih odjednom vise Zeljo ne interesuje...
Ovo stoje doslo moglo bi napuniti sjever, da sibica ne moze stati...znaci 5 milja
Ajd buraz ti kad si tako dobrostojeci plati fino kartu (autobus + ulaz) ljudima koji nisu iz grada i koji moraju vozariti na utakmicu, koji pritom ne rade ili se školuju. Mojne tisra bgt, ne prosim, ali ako vec nisam u mogucnosti otici na 2 utakmice sedmicno, mogu na jednu, i biram onu evropsku!
I da se razumijemo, ne zive svi koji navijaju za Zelju u Visokom, Kaknju, Mostaru...pa da im treba lova za prevoz.
Smijesna su vam opravdanja
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
salle86 je napisao/la:birate ti i takvi k.urac moj, popices u kafani 5 puta vise a biras utakmice. To i jeste problem.Peterski je napisao/la:salle86 je napisao/la:Jah...nab.ijem i ove sto vole Zelju dok su face na tribini, dok ih drzi furka...godinu, dvije, maksimum tri. I onda ih odjednom vise Zeljo ne interesuje...
I da se razumijemo, ne zive svi koji navijaju za Zelju u Visokom, Kaknju, Mostaru...pa da im treba lova za prevoz.
Smijesna su vam opravdanja
To mi je vazda išlo na ku.rac, svi su u kafanama i kladionicama izgleda, svi sve znaju. jest buraz, ne izlazim iz kafane a kladionica mi je druga kuca. pozdrav za tvoju negativnost
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Da se razumijemo, i meni je auto u kvaru, danas sam morao pjesaciti vise od 1.5 sata iz raznoraznih razloga, vise uzbrdo nego nizbrdo...mokar ko cep. Ali ko hoce i dodje, ko nece vazda sere iza monitora...
Proci ce europa, doci ce samo liga, jednom u 2 sedmice pa ce nas opet biti 3 milje
Ovi momci na terenu a i sam klub zasluzuju mnogo mnogo vise nego sto ova garnitura navijaca, usudio bih se reci najgora od rata, pruza..
Proci ce europa, doci ce samo liga, jednom u 2 sedmice pa ce nas opet biti 3 milje
Ovi momci na terenu a i sam klub zasluzuju mnogo mnogo vise nego sto ova garnitura navijaca, usudio bih se reci najgora od rata, pruza..
Zadnja izmjena: salle86, dana/u 02 avg 2015, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovde nam treba jos jedan gol... sve me hastra od ovog rezultata...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Koka i Amir najbolji
-
- Kontakt:
E **** ga
E **** ga dan
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 56 gostiju.