Strašan profesionalac. Fizička sprema, cardio, inteligencija...Većina njegovih udaraca su skoroz čisti direkti u glavu i za Renana nije bilo nikakvih šansi to ga je i on bio svejstan vrlo brzo.wadethegreat je napisao/la:tj dillashaw kakav borac. Savrsen footwork uglovi iz koji baca udarce nevjerovatan borac. Jedan Renan pored njega izgleda kao amater.
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
u 04:00 Rousey vs Correia, da vidimo kako će to Ronda završit' 

Prva, polugaChinaglia je napisao/la:u 04:00 Rousey vs Correia, da vidimo kako će to Ronda završit'

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
vjerovatno će pobjedit', al' u meni živi tračak nade da će je Bethe razbit', Rondu ne volim još otkad je prvi put pobjedila moju Mieshu
al' et', uskoro će trilogija Rousey-Tate 
kao i uvijek, bilo je pred borbu trash talka od strane Rondine protivnice, tako da, ili je majstor trash talka, ili ima pokriće za to, vidjet' ćemo
uglavnom, neporažena je do sad, a i Ronda nekad mora izgubit', pa makar slučajno
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

kao i uvijek, bilo je pred borbu trash talka od strane Rondine protivnice, tako da, ili je majstor trash talka, ili ima pokriće za to, vidjet' ćemo

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
prebio bi ga i prošli put, al' nemoš bit' toliko glup, zato je i izgubioCashMan je napisao/la:Ako mu pruži revanš, prebit će ga CainBaš kao i JDS-a u revanšu
Realno, Cain je totalo amaterski ušao u borbu, ja ga obožavam, ali sam znao da će Werdum dobiti.Chinaglia je napisao/la:prebio bi ga i prošli put, al' nemoš bit' toliko glup, zato je i izgubioCashMan je napisao/la:Ako mu pruži revanš, prebit će ga CainBaš kao i JDS-a u revanšu
Što se tiče večeras, Ronda laganini, a onda i Tate po treći put. Realno, ne može joj niko ništa

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
možda Cyborg, ako se nekad desi borba, to bi bilo fantatično 

Dobra ova ckapi, na brzihu lagano
Zenski MMA je smijurija. Ovo treba pod hitno izbacit iz main cardova. Mogu tolerisat da su negdje na undercardu i da se tu kao nesto "bore", ali na main cardu, jos main event to je tragikomicno.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Dijelim mišljenje, al' kao što to u TLN kažu "nek' pasu, nek' pasu"work je napisao/la:Zenski MMA je smijurija. Ovo treba pod hitno izbacit iz main cardova. Mogu tolerisat da su negdje na undercardu i da se tu kao nesto "bore", ali na main cardu, jos main event to je tragikomicno.
- wadethegreat
- Kontakt:
Slazem se sa aspekta samog sporta mma kao vjestine. Ovo je tolika razlika u kvaliteti da ne zasluzuje da bude main event. Sa druge strane ovo je strasan marketing za UFC. Ronda je toliko popularna i trenutno je uz mcgregora najveci draw u UFC-u.work je napisao/la:Zenski MMA je smijurija. Ovo treba pod hitno izbacit iz main cardova. Mogu tolerisat da su negdje na undercardu i da se tu kao nesto "bore", ali na main cardu, jos main event to je tragikomicno.
Pa Ronda bi i neke likove izudarala
Sto da nije main-evetn, ona je main event, druga stvar sto je prejaka, kao Tyson na pocetku karijeru pa nije zanimljivo
Ronda moja ckapi
Sto da nije main-evetn, ona je main event, druga stvar sto je prejaka, kao Tyson na pocetku karijeru pa nije zanimljivo

Ronda moja ckapi
- SaltCityAttack
- Kontakt:
upravu si ppderala bi ona i onih par muskarcina hladno 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne bi se mogla nositi sa top 15 ili cak 20boraca u bilo kojoj kategoriji nemojte se zavaravat. To da bi mene i nas par sa foruma silovala to je druga stvar 

Pa dobro, Dadu i ova njegova tuce a kamoli jos profesionalna.wadethegreat je napisao/la:Ne bi se mogla nositi sa top 15 ili cak 20boraca u bilo kojoj kategoriji nemojte se zavaravat. To da bi mene i nas par sa foruma silovala to je druga stvar
Nego jarane Ronda je pun paket, total package, ima cura sve.
Jos kad se sredi pa gov.no bi joj pojeo k'o sarmu

- SaltCityAttack
- Kontakt:
dobro rodjak ne budi bukvalista ebote normalno da nebi ali takav dojam covjek ima kad vidi kako je dominantna kako udara svoju konkurencijuwadethegreat je napisao/la:Ne bi se mogla nositi sa top 15 ili cak 20boraca u bilo kojoj kategoriji nemojte se zavaravat. To da bi mene i nas par sa foruma silovala to je druga stvar
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Pa dobro, Dadu i ova njegova tuce a kamoli jos profesionalna.wadethegreat je napisao/la:Ne bi se mogla nositi sa top 15 ili cak 20boraca u bilo kojoj kategoriji nemojte se zavaravat. To da bi mene i nas par sa foruma silovala to je druga stvar
Nego jarane Ronda je pun paket, total package, ima cura sve.
Jos kad se sredi pa gov.no bi joj pojeo k'o sarmu
kakve ti gluposti pises ?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
AHAHAHA
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ne mozes to reci nikako vjeruj mi. Ne moze se protiv anatomije. A ti bi volio da ti polugu uradi da te ne pustu gusenje neko preponama:DSaltCityAttack je napisao/la:dobro rodjak ne budi bukvalista ebote normalno da nebi ali takav dojam covjek ima kad vidi kako je dominantna kako udara svoju konkurencijuwadethegreat je napisao/la:Ne bi se mogla nositi sa top 15 ili cak 20boraca u bilo kojoj kategoriji nemojte se zavaravat. To da bi mene i nas par sa foruma silovala to je druga stvar
- firefirefirely
- Kontakt:
Ronda je ĆABA

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.