FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2015, 14:37

Da je proc Standarda pa onda na West Ham :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 02 avg 2015, 14:46

lazar je napisao/la:@bluefamily znalo se pješke do Visokog, stopirati do Zenice, Mostara... Nemoj ništa da te iznenadi kad je Zeljo u pitanju
Moj druže druga su vremena sad,ja sam fasciniran tim čovjekom.Ovo je dokaz da još takvih ljudi ima, i dok takvih ima biće i Želje.
Jači od ratova,režima i partija!

@pirlo nije čiča,ali jedan malo stariji gospodin, ali eto htio sam se malo ljepše izrazit.Moj broj godina je uduplo manji od broja njegovih.Toliko pozz :)
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 02 avg 2015, 14:51

AsharaK je napisao/la:Da je proc Standarda pa onda na West Ham :salut:
Da je dobit Radnika, pa proći Standard pa onda na Southempton, bliži nam od Londona. :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 avg 2015, 14:57

Da je uzeti tri boda Radniku, proci onda Standarda !
Pa u petak cekati protivnika ! :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2015, 14:57

Ma west ham qrac od ekipa, sotonu ne mozemo proc, a cekice mozemo :mrgreen:

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 02 avg 2015, 14:57

Izgleda da vaze karte od hajduka :)
Odoh lagano ne mogu vise jbg ;)

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 02 avg 2015, 14:58

corleone87 je napisao/la:Evo sad gledam za Hajduk moguci protivnici ako prodju dalje i oni su nenosioci

"Najatraktivniji protivnici koje bi Hajduk prođe li Norvežane mogao izvući može biti nekadašnji prvak Europe Borussia Dortmund, španjolski Athletic Bilbao, engleski Southampton, Fenerbahče koji se ovog ljeta pojačao Robinom Van Persijem i Nanijem iz Manchester Uniteda.

Tu je i niz zvučnih protivnika s kojima je Hajduk već igrao u Europi, od Trabzonspora, Legije iz Varšave, Bordeauxa, Panathinaikosa, St. Etiennea... Mogući protivnik Hajduka je i grčki PAOK kojeg vodi donedavni trener Bijelih Igor Tudor.

Teško može Hajduk izvući nekog od protivnika s kojim bi u ogledu baš imao osjetno veće izglede za prolaz. Ako se to tako može nazvati na papiru najbolje opcije za prolaz mogli bi biti švicarski Zürich (prođe li uopće protiv Dinama iz Minska), češki Slovan Liberec, izraelski Maccabi Tel Aviv, portugalska Vitoria Guimaraes..

Zanimljivo, među nositeljima nije ni West Ham Slavena Bilića koji je prvi ispod crte, ali i on bi se čim netko ispadne mogao naći među potencijalnim Hajdukovim protivnicima. Jer izgledno je kako sljedeću rundu nakon 0:4 na domaćem terenu protiv Vojvodine ne bi trebala dočekati Sampdoria."
Slovan liberec,vitoriu guimares, glat maznut, s west hemom i panatanaikosom bi se moglo igrati, ovo ostalo je već krupniji zalogaj.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2015, 15:03

a da malo odvadite? :D

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2015, 15:08

Haj ne budi ckapi, prepo si se malog WestHama :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2015, 15:11

koji bi mogao vrlo lako i ne proći.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2015, 15:14

Ljudi dragi, ne znate koliko ste sretni sto zivite u Sarajevu. Iskoristavajte to dok mozete, idite na utakmice i bodrite Zelju. Neko bi sve dao da moze svaku utakmicu ici. ;)

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 02 avg 2015, 15:29

AsharaK je napisao/la:Ljudi dragi, ne znate koliko ste sretni sto zivite u Sarajevu. Iskoristavajte to dok mozete, idite na utakmice i bodrite Zelju. Neko bi sve dao da moze svaku utakmicu ici. ;)
U tom je poenta. :wave:

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 02 avg 2015, 15:55

Zna li neko promjene u sastavu ?

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 02 avg 2015, 15:59

Hoce biti kakav stream? :)

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 02 avg 2015, 15:59

Ne bih da se lozite ko sto smo se mi generacijama lozili te na Zelju te na odnasnju repku a u 99 odsto slucajeva bila je pusiona... Ali, nema tu pomoci za navijace . Uvijek fanatizovani....Ja i dalje mislim ovako: Mec sa Standardom je NAGRADA a ne OBAVEZA. Jedna stvar je dobra - izvukli su rezultat na osnovu kog se moze prodati 20 do 25 hiljada karata. Za klub je to dobra lova pretpostavljam. Standard ima brz igrace koji su fizicki dominantni u duelima i naravno svi oni imaju u nogama svake sezone dvadsetak jacih utakmica od Zeljeznicara. Oni ce traziti da prvi zabiju, Znaci svi iza lopte (ali ne u sesnaest) POKRIVATI PROSTOR a ne igrace (brži su) i cekati par polukontri. Nista se pametnije ne moze uciniti. Belgijancima se mora priznati da nikada ne igraju povuceno, cak i kada vode, pa je i to neka sansa. Ali, mislim da su dvije stvari najbitnije: 1. PRVENSTVO . 2 DA SE SACUVA 90 ODSTO TIMA. Ako puknu poslije ispadanja ili klub proda nekoliko igraca - nista nece imati smisla.

Zeljini halfovi su veoma solidni za ovu regiju. Memija vise krilo nego bek, pa se muci. Onaj srednjak Haziahmetovic (?) dobar moze od sesnaest do sesnaest, Blagiojevic -pravi plej smo mnogo voli loptu, Đelimic - zna lopte, Kokot - meni osrednji. Sadikovic - borac , ali nisama siguran koliko zna fudbala...Bajic? Zna lopte, dobro se gradi, ima nos za loptu (ali nije spic) i voli da pada..Makazice u Lijezu su bile odlicne. Ja bih ga stavio iza spica u revansu da navuce igraca i da loptu, a naprijed neko probojan. Formacija 4:5:1 da bi sredina bila gusta. Tako poceti. A onda kako tekma bude isla....Ipak, titula nije utjeha vec prioritet za sve kasnije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 avg 2015, 16:05

nekadafanatik je napisao/la:Ne bih da se lozite ko sto smo se mi generacijama lozili te na Zelju te na odnasnju repku a u 99 odsto slucajeva bila je pusiona... Ali, nema tu pomoci za navijace . Uvijek fanatizovani....Ja i dalje mislim ovako: Mec sa Standardom je NAGRADA a ne OBAVEZA. Jedna stvar je dobra - izvukli su rezultat na osnovu kog se moze prodati 20 do 25 hiljada karata. Za klub je to dobra lova pretpostavljam. Standard ima brz igrace koji su fizicki dominantni u duelima i naravno svi oni imaju u nogama svake sezone dvadsetak jacih utakmica od Zeljeznicara. Oni ce traziti da prvi zabiju, Znaci svi iza lopte (ali ne u sesnaest) POKRIVATI PROSTOR a ne igrace (brži su) i cekati par polukontri. Nista se pametnije ne moze uciniti. Belgijancima se mora priznati da nikada ne igraju povuceno, cak i kada vode, pa je i to neka sansa. Ali, mislim da su dvije stvari najbitnije: 1. PRVENSTVO . 2 DA SE SACUVA 90 ODSTO TIMA. Ako puknu poslije ispadanja ili klub proda nekoliko igraca - nista nece imati smisla.

Zeljini halfovi su veoma solidni za ovu regiju. Memija vise krilo nego bek, pa se muci. Onaj srednjak Haziahmetovic (?) dobar moze od sesnaest do sesnaest, Blagiojevic -pravi plej smo mnogo voli loptu, Đelimic - zna lopte, Kokot - meni osrednji. Sadikovic - borac , ali nisama siguran koliko zna fudbala...Bajic? Zna lopte, dobro se gradi, ima nos za loptu (ali nije spic) i voli da pada..Makazice u Lijezu su bile odlicne. Ja bih ga stavio iza spica u revansu da navuce igraca i da loptu, a naprijed neko probojan. Formacija 4:5:1 da bi sredina bila gusta. Tako poceti. A onda kako tekma bude isla....Ipak, titula nije utjeha vec prioritet za sve kasnije.
Najvise u ekipi zna fudbala od kompletne ekipe
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 avg 2015, 16:05

Jel arena prenosi utakmicu?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 avg 2015, 16:05

amar92 je napisao/la:Hoce biti kakav stream? :)
Nema ni prenosa ni streama nažalost.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 02 avg 2015, 16:18

Ima li kakvog popusta za clanove na karte danas?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

zubanovic89
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la zubanovic89 » 02 avg 2015, 16:23

zeljeznicar1 je napisao/la:Ima li kakvog popusta za clanove na karte danas?
imaju popusti na godišnje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Levin, ristagrad i 47 gostiju.