Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
evo ga 3 2 ronaldo , valjda ce i za mene bit tih cevapa bar 5 hehe 

- Barney Stinson
- Kontakt:
eo nisam odigrao listica danas bravo za mene
izgubila se volja jbga, ali ovako gledajuci rezultate ne bih dobro prosao da sam igrao, juvea bih igrao tako da ne zalim...

izgubila se volja jbga, ali ovako gledajuci rezultate ne bih dobro prosao da sam igrao, juvea bih igrao tako da ne zalim...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Moze vala i 10 ako i ovaj sedmicni prodje$eLLa je napisao/la:evo ga 3 2 ronaldo , valjda ce i za mene bit tih cevapa bar 5 hehe
http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
smijesi mi se 90 markica. porto vodi inter vodi.A_d_0 je napisao/la:moj tiket za danas:
Bordeux - touluse 1
sunderlan - United 2
QPR- Newcastle 2
Porto - Benfica 1
Lazio - Inter 2
Real - Osasuna 1
Olyimpiakos - AEK 1
PAOK - aris 1
na 2 KM dobitak 90.
- aleksandarhz
- Kontakt:
porto 1:1A_d_0 je napisao/la:smijesi mi se 90 markica. porto vodi inter vodi.A_d_0 je napisao/la:moj tiket za danas:
Bordeux - touluse 1
sunderlan - United 2
QPR- Newcastle 2
Porto - Benfica 1
Lazio - Inter 2
Real - Osasuna 1
Olyimpiakos - AEK 1
PAOK - aris 1
na 2 KM dobitak 90.

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj

2:1 porto
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
aj kralju za poklona si.19TM87 je napisao/la:2:1 porto

- aleksandarhz
- Kontakt:
samo da znas da imaju igraca manje..moli se bogu da ga ne prime do kraja 

- neko_iz_mase
- Kontakt:
Slobodno me zovite debil
Stalno ganjam x inninge, i ja na tom listicu moram pogrijesiti intera.
Mislio manje od 3 ili 3 gola, i mazlum klikne 1x.
https://www.****/public/ticket.aspx?618A1F02
link postavljen na spam,pa ne moze

Uploaded with ImageShack.us

Stalno ganjam x inninge, i ja na tom listicu moram pogrijesiti intera.
Mislio manje od 3 ili 3 gola, i mazlum klikne 1x.
https://www.****/public/ticket.aspx?618A1F02
link postavljen na spam,pa ne moze

Uploaded with ImageShack.us
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
3:1 za porto 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
i da dan bude potpun, sporting zx2 za 78KMAdmir_Sa je napisao/la:Nece ni danas, jangbojs zx2 za 100, a mrtvi beneton kosarka 1 za 63![]()
![]()
![]()

nema potpisa
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ovaj Santos brazilski kako je moguce da je osvojio ????
pise mi na listicu 1 utakmica santos dobio 2-3 u gostima i sad izgubio 2-3 na svom terenu od santo andrea i santos osvojio titulu,da li je moguce da je kladionica namjerno pogrijesila rezultat iz prve utakmice???
Nije mi jasno to pravilo u brazilu isti omjer golova da li je santos osvojio zato sto je santos i zato sto cigan robinho igra za njih,fuj kakva liga
mamu im cigansku brazilsku zajebase me posteno 1,45 robihno i ciganska posla najgora liga na svijetu nemozes izvesti aut a da te neko ne zaskoci sa klupe ili te pljune,ili ti noge polomi itd....
pise mi na listicu 1 utakmica santos dobio 2-3 u gostima i sad izgubio 2-3 na svom terenu od santo andrea i santos osvojio titulu,da li je moguce da je kladionica namjerno pogrijesila rezultat iz prve utakmice???
Nije mi jasno to pravilo u brazilu isti omjer golova da li je santos osvojio zato sto je santos i zato sto cigan robinho igra za njih,fuj kakva liga
mamu im cigansku brazilsku zajebase me posteno 1,45 robihno i ciganska posla najgora liga na svijetu nemozes izvesti aut a da te neko ne zaskoci sa klupe ili te pljune,ili ti noge polomi itd....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 02 maj 2010, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dan je katastrofa sto se tice klade,valjda od sutra krene na bolje
Independiente-Boca Juniors 1

Independiente-Boca Juniors 1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
evo para evo ludila.19TM87 je napisao/la:3:1 za porto

3. put odigram kladionicu u zivotu i dobijem 90 KM. e sad jel to znanje il pocetnicka sreca ne znam ni ja sam.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Drago mi je da si dobioA_d_0 je napisao/la:3. put odigram kladionicu u zivotu i dobijem 90 KM. e sad jel to znanje il pocetnicka sreca ne znam ni ja sam.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ma tako se raja i navuce. dobije jednom pa konta svaki ce put i onda ga popusi. nadam se da cu se zaustaviti na ovome i da necu vise igrat a i ako me ponese da Bog da dobio 200KM.

- Ponos Torina
- Kontakt:
Prije se moglo dobijati stalno lige su bile za 50 % regularnije sada je katastrofa i tesko je dobiti npr.na 1 km si prije mogao naredati 6-7 zicera i prodjes lahko ali sada neide danas jedino sto mozes je 10 km na 1-2 para i uztet dnevnicu i prst u uho drugacije neide...A_d_0 je napisao/la:ma tako se raja i navuce. dobije jednom pa konta svaki ce put i onda ga popusi. nadam se da cu se zaustaviti na ovome i da necu vise igrat a i ako me ponese da Bog da dobio 200KM.![]()
Mene je sad Santos oborio 1,45 dobiju djubrad 3 crvena,pljuju se po terenu,igraci sa klupe zajebavaju igraca protivnicke ekipe koji izvodi aut krve se,lome noge cirkus veci u zivotu nisam vidio pa to nebi mogao vidjeti ni u nasoj premier ligi boljke da sam igrao olimpik sad bi prosao

na svakom listicu najsigurniji par dana posrto-benfica preko 2 gola kvota 2.00
vjerujes li najveca mi je kvota porto 1 2.45. ovo je bruka ba .stavljaju kvote po trenutnoj poziciji na tabeli nema veze sto je derbi . prevelike su to pare a porto je jak. PAOK - Aris 1 1.70 a aris nije po golu osuto za 90 minuta. eto uplatio sam 2 KM a dobio 90 sreca cista al sta ces. nadam se da ce se ponoviti.Ponos Torina je napisao/la:Prije se moglo dobijati stalno lige su bile za 50 % regularnije sada je katastrofa i tesko je dobiti npr.na 1 km si prije mogao naredati 6-7 zicera i prodjes lahko ali sada neide danas jedino sto mozes je 10 km na 1-2 para i uztet dnevnicu i prst u uho drugacije neide...A_d_0 je napisao/la:ma tako se raja i navuce. dobije jednom pa konta svaki ce put i onda ga popusi. nadam se da cu se zaustaviti na ovome i da necu vise igrat a i ako me ponese da Bog da dobio 200KM.![]()
Mene je sad Santos oborio 1,45 dobiju djubrad 3 crvena,pljuju se po terenu,igraci sa klupe zajebavaju igraca protivnicke ekipe koji izvodi aut krve se,lome noge cirkus veci u zivotu nisam vidio pa to nebi mogao vidjeti ni u nasoj premier ligi boljke da sam igrao olimpik sad bi prosao![]()
na svakom listicu najsigurniji par dana posrto-benfica preko 2 gola kvota 2.00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.