ChWilla je napisao/la:u foči se oduvijek samo rađalo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ChWilla je napisao/la:u foči se oduvijek samo rađalo
http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... ika/15856/manijakdokraja je napisao/la:Koliko su karte za clanove ?
Hvalaterabajt je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... ika/15856/manijakdokraja je napisao/la:Koliko su karte za clanove ?
Zeljeznicar, who eliminated Balzan in this year's Europa League, lost the away leg of their Europa League tie 2-1 in Belgium vs Standard Liege thereby giving themselves a good chance of making the next round .lazar je napisao/la:Sta su sad napisali?corleone87 je napisao/la:Koja gospoda ovi iz Balzana![]()
Naježio sam.se!BlueFamily je napisao/la:Kako se lijepo osjećam,kako mi dan popravi jedan čiča.
Kreno s drugom na kaficu,kladionicu, reko hajmo malo tabanat i kroz anex lagano, kad jedan stariji čovjek ruksak na ledjima,crna majica a na njoj Manijaci.Gledam prvi put,kontam reko da mi se nije učinilo,pogledam drugi put kad ono stvarno.Onako u hodu mu dobacim,rekoh vidimo se kasnije,a on meni: "vidjat ćemo se često".Govorim drugu ja mu odo prići da se upoznam s čovjekom.I onako stadosmo desetak minuta,zapalismo,kroz priču čovjek iz Jajca, 47. godina, prosijed.Reko otkud ovako rano,kasnije tek utakmica,a kaže šta ću autobus mi tad bio.Pa reko šta te namami da naletiš danas,ne bi mi čudno bilo za četvrtak da si došao.Kaže mlad si ti još, možda ne pamtiš ranije generacije, ali kaže svega je prije bilo,više se volio fudbal općenito.Ali ovo mi je jedna od najdražih posljeratnih generacija,onakvu ljubav i borbu za klub nisam odavno vidio.Kaže okanio sam se ja utakmica prije par godina,ali opet su me namamili.Čovjek kupio godišnju.Ja fasciniran ostao.Ne mogu ovu raju sa Anexa da natjeram da dođu 20 minuta pješke,a on će svaku utakmicu iz Jajca doći.Ovakvih ljudi je malo,ali ih i dalje ima,i ovo je ta čar koja nas sve povezuje,neke manje,neke više.
Hajd naletite i vi večeras,moglo bi biti fino.Volim te Željo!
Kako čiča a 47 godina molim te objasni.BlueFamily je napisao/la:Kako se lijepo osjećam,kako mi dan popravi jedan čiča.
Kreno s drugom na kaficu,kladionicu, reko hajmo malo tabanat i kroz anex lagano, kad jedan stariji čovjek ruksak na ledjima,crna majica a na njoj Manijaci.Gledam prvi put,kontam reko da mi se nije učinilo,pogledam drugi put kad ono stvarno.Onako u hodu mu dobacim,rekoh vidimo se kasnije,a on meni: "vidjat ćemo se često".Govorim drugu ja mu odo prići da se upoznam s čovjekom.I onako stadosmo desetak minuta,zapalismo,kroz priču čovjek iz Jajca, 47. godina, prosijed.Reko otkud ovako rano,kasnije tek utakmica,a kaže šta ću autobus mi tad bio.Pa reko šta te namami da naletiš danas,ne bi mi čudno bilo za četvrtak da si došao.Kaže mlad si ti još, možda ne pamtiš ranije generacije, ali kaže svega je prije bilo,više se volio fudbal općenito.Ali ovo mi je jedna od najdražih posljeratnih generacija,onakvu ljubav i borbu za klub nisam odavno vidio.Kaže okanio sam se ja utakmica prije par godina,ali opet su me namamili.Čovjek kupio godišnju.Ja fasciniran ostao.Ne mogu ovu raju sa Anexa da natjeram da dođu 20 minuta pješke,a on će svaku utakmicu iz Jajca doći.Ovakvih ljudi je malo,ali ih i dalje ima,i ovo je ta čar koja nas sve povezuje,neke manje,neke više.
Hajd naletite i vi večeras,moglo bi biti fino.Volim te Željo!
Nazalost ne ocekujem vise od 4000.ultrassa1921 je napisao/la:Hajde manijaci danas da vas vidimo,bar 8 milja)))))))))))
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pirlo10 je napisao/la:Kako čiča a 47 godina molim te objasni.BlueFamily je napisao/la:Kako se lijepo osjećam,kako mi dan popravi jedan čiča.
Hajd naletite i vi večeras,moglo bi biti fino.Volim te Željo!Hajde da ima 60-70 ali 47 bas nevjerovatno. Koliko je onda tebi?
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 38 gostiju.