FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mohz87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mohz87 » 02 avg 2015, 02:00

Rahmet duši Elvedinu...tuga...
Inače Elvedin je bio brat jednog bivšeg igrača FK Sarajevo. Vejsil Varupa se zove čovjek. Igrao je dvije ili tri sezone u FKS. Pred rat sami, 88-91 čini mi se. Stadardni bek bio. I danas hordaš do kosti, a i rahmetli Elvedin je bio u mlađim kategorijama FKS i fan bordo bijelih. Čisto za mlađu raju koja možda ne znaju...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 avg 2015, 02:47

HZ1407 je napisao/la:Ima li ko1 slobodno mjesto za travnik? Moze i na pp
Budi sutra na forumu 14-16 javit cu ti. Mozda ipak odem.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 avg 2015, 08:43

Zao mi Varupe , imao je top u nozi , R.I.P.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 02 avg 2015, 11:22

Evo me cekacu te tebra mcmxlvi

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 avg 2015, 12:33

Na stranici MIloš Stojčev na fb, koju koliko sam upratio vodi Milošev punac/menadžer piše da će se MS7 prodati. Vjerujem da ima nešto konkretno i da ne bi džaba lupao, mada može biti i drugačije. Kakva bi pjesma bila samo kad bi mogli za njega uzeti kakvu siću a kamoli neke iole ozbiljnije pare... Haj živi bili pa vidjeli. U svakom slučaju ako ode potrebna nam je nova 10-ka.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2015, 12:35

BitiSrcemVezan je napisao/la:Na stranici MIloš Stojčev na fb, koju koliko sam upratio vodi Milošev punac/menadžer piše da će se MS7 prodati. Vjerujem da ima nešto konkretno i da ne bi džaba lupao, mada može biti i drugačije. Kakva bi pjesma bila samo kad bi mogli za njega uzeti kakvu siću a kamoli neke iole ozbiljnije pare... Haj živi bili pa vidjeli. U svakom slučaju ako ode potrebna nam je nova 10-ka.
Ako ostane Cimirot onda nam i ne treba nova desetka. On i Ikande igraju u sredini, a i ispred gurnuti Radovca koji je dosta puta pokazao da ima kvalitet za desetku. Ako ode Cimi, onda nam definitivno treba jedna desetka koja ce se sa Mesom stalno boriti za to mjesto.
Bahati, bahati Željkan!
1946

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 avg 2015, 12:37

Znaci mi u sezonu oficijelno idemo sa Ostrim i Plakalom

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 avg 2015, 12:52

paulus je napisao/la:Znaci mi u sezonu oficijelno idemo sa Ostrim i Plakalom
Nažalost.

Izgleda da se nece ni Cimi prodat. Kao ponuda jakih ima ali nista. U cemu je problem? Hocemol vise napravit taj veci transfer, probit led??

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 02 avg 2015, 12:57

:damn: Jos uvijek traje natezanje za Delaca, malo prije sam pricao sa jednim iz kluba, kaze mi da je optimista da ce se rijesiti, ali meni je dosadila vise ta saga o njemu, zar nas prvo kolo protiv Drine i europa nije naucilo da nemamo golmana
Mosa RajvoSa

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 avg 2015, 13:02

Ja vec bio razglasio ovim starohanima da se vraca Matej 100%, to slavlje, oteli se kontroli :urnebes: Ako ne dodje, nece me vise yebat ni za suhu sljivu :lol: :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 avg 2015, 13:02

BitiSrcemVezan je napisao/la:Na stranici MIloš Stojčev na fb, koju koliko sam upratio vodi Milošev punac/menadžer piše da će se MS7 prodati. Vjerujem da ima nešto konkretno i da ne bi džaba lupao, mada može biti i drugačije. Kakva bi pjesma bila samo kad bi mogli za njega uzeti kakvu siću a kamoli neke iole ozbiljnije pare... Haj živi bili pa vidjeli. U svakom slučaju ako ode potrebna nam je nova 10-ka.
Grčki Atromitos ga navodno želi.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 avg 2015, 13:04

Ako će se ko prodavati ili dolaziti za novac ili na posudbu to je do večeras u 22:00.

Poslije tog jedino igrači bez ugovora.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 avg 2015, 13:05

Mi moramo dovesti 3. golmana došao Matej ili ne došao, ako ništa dovesti nekog sa premijerligaških livada. Mada, iskreno nijedan golman iz BiH mi trenutno ne pada na pamet da bi ga mogli dovesti...
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 avg 2015, 13:06

jurisicduska je napisao/la:Ako će se ko prodavati ili dolaziti za novac ili na posudbu to je do večeras u 22:00.

Poslije tog jedino igrači bez ugovora.
Delac i Chelsea skandalozno raskidaju ugovor u 22:30 i Matej slijece u sitne sate kao slobodan igrac. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2015, 13:06

uNbx je napisao/la:Ja vec bio razglasio ovim starohanima da se vraca Matej 100%, to slavlje, oteli se kontroli :urnebes: Ako ne dodje, nece me vise yebat ni za suhu sljivu :lol: :lol:
Zato zlata vrijedi on hilmina, da se samo moze vjerovati onome sto izađe na nasoj zvanicnoj stranici. :mrgreen: I ja sam od srece napravio slicnu gresku kao i ti.

Sad ce biti daj i Nurkana ako moze! hahahaha
Bahati, bahati Željkan!
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 avg 2015, 13:07

Kenan Pirić, njega smo trebali dovest davno, dijete dolazilo u Sarajevo, naši ga isfurali.

Al o tom po tom, ako ne dođe Delač do večeras onda nas samo mogu pojačati golmani bez ugovora a takvi su nam realno i ciljana kategorija. Ima dobrih golmana slobodnih.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 02 avg 2015, 13:10

Otkad je to Milos ozenjen? :shock:

Ja i dalje stojim iza onoga sto pricah za njega. Ali covjeku jednostavno ne ide. Sta je razlog, ne znam. Ako ce nas nastaviti *ebavati u zdrav mozak, onda je bolje da ide.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2015, 13:12

Ja bih sa Ostrim priveo polusezonu kraju. Prevelike su ovo pare kada je Delac u pitanju a opet iduce ljeto imas problem u vidu golmana.
Znam da su neki ovdje pisali da bi branio u evropi slijedece godine. Slazem se ja da bi on bio sa nama u evropskim utakmicama ali vjerovatno do augusta(posudba bi isla na godinu dana) i sta onda. Pitam sta onda iz razloga sto ocekujem da cemo se zadrzazi u evropi duze nego ove godine.

Meni je Matej drag i vidjelo se da je i on nas zagotivio, ali realno njegove su ambicije vece od nasih a i primanja i obestecenje daleko od nasih mogucnosti. Njega angazovati na duzi period bi bilo ravno nemogucem, a prolaziti period neizvjesnosti poslije svake posudbe je nama nepotrebno i suvise rizično.
Ja bih ovaj novac koji ide njemu za platu usmjerio na dovođenje mladih perspektivnih golmana, evo u zadnje vrijeme je aktuelan kamp za golmane. Mislim da bi se mogao naci i neki golman od 17-18 godina kojeg bi u slijedecoj polusezoni trebalo baciti u vatru jer se na taj nacin o stvaraju pravi golmani. Treba obratiti paznju na neke klubove koji se bore za opstanak da li ce ubaciti nekog mlađeg golmana, kao sto je npr Drina jer imaju golmana od preko 35.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 avg 2015, 13:12

Ma vala i sa Ostrakovićem u premijer ligi možemo, bez problema izgurati sezonu.Pored Barbe-Stepanova-Tatka i malog Mihojevića,mogu i ja braniti.Naravno da bi volio da dođe Delac,ali ako bude i suprotno onda do kraja sezone upratiti nekog mladog dobrog golmana, i vezati ga dobrim ugovorom.
Ja bi vise volio jednog dobrog prodornog lijevog beka,i to bi bila perverzija.

Sutra akb.uzeti Travnika,a onda napokon na Koševo docekati šampione :clap: .Protiv Lištice ocekujem min.10.000 milja. :salut:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 avg 2015, 13:21

BitiSrcemVezan je napisao/la:Mi moramo dovesti 3. golmana došao Matej ili ne došao, ako ništa dovesti nekog sa premijerligaških livada. Mada, iskreno nijedan golman iz BiH mi trenutno ne pada na pamet da bi ga mogli dovesti...
Piric se vratio i ono pola ih je boljih od Ostrog

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], DinGospo21, fera, Google [Bot], Napapijri, r3m1, riki46, ubipara i 479 gostiju.