Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ma Wazzu na desno krilo, Pedra u spic, tak da nam ni Igman nece biti ravan.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pedro vam može i desnog beka igrati.
#samokažem

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Valencia i Pedro kao opcije na desnom beku. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Izbalansirat ce njih Lujko. Steta je imati jednu jaku poziciju u ekipi kad mozes imati 10 podjednako losih
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
Normalno zasto imati dobro krilo bolje ga stavit iza spica,a jednog majstora carlamasa kojem je iza spica pozicija rodjena stavit na krilo jer nema brzinu to je maestralno.Od veznjaka stopera a pedra na beka,i gurnut Smalla s Busilicom pa sga bog da ha ya
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Na desnom "wingbacku" i eto vas opet u 3-5-2, a lijevo YoungaAsteriks je napisao/la:Valencia i Pedro kao opcije na desnom beku. [img]http://i59.tinypic.com/2m7vqcj.jpg[/img]

I dalje se nadam da Pedro neće doći 

''Neka me mrze samo da me se boje''
+1cipiripi je napisao/la:I dalje se nadam da Pedro neće doći
Di Maria jeste bio jako los, i ova cijena je mnogo s obzirom na prikazano prosle sezone, ali Pedro nije nikakav upgrade. Cak sta vise mislim da je bolje ostaviti Angela ,jer znamo da moze mnogo bolje od prikazanog prosle sezone , nego dovoditi Pedra. Iskreno se nadam da LvG nece raditi ovaj transfer, pa stoper jos nije ni doveden jbte, daj tu lovu za Otamendia recimo i to je to.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Upravo tako. Siguran sam da bi Di Maria mnogo bolje odigrao ovu sezonu, svi znamo kakav je igrač kada je u formi. Osim toga i dalje škripi u odbrani kao što si rekao.Rooney88 je napisao/la:+1cipiripi je napisao/la:I dalje se nadam da Pedro neće doći
Di Maria jeste bio jako los, i ova cijena je mnogo s obzirom na prikazano prosle sezone, ali Pedro nije nikakav upgrade. Cak sta vise mislim da je bolje ostaviti Angela ,jer znamo da moze mnogo bolje od prikazanog prosle sezone , nego dovoditi Pedra. Iskreno se nadam da LvG nece raditi ovaj transfer, pa stoper jos nije ni doveden jbte, daj tu lovu za Otamendia recimo i to je to.

''Neka me mrze samo da me se boje''
Ma ja mislim da je dolazak Pedra neminovan, a također ne bih volio da dođe.
Sedmicu usput zamrznuti i dati je tek kad se neko dokaže.
Sedmicu usput zamrznuti i dati je tek kad se neko dokaže.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Napominjem da je LvG rekao dovesti jednog igraca koji se dosad nije vrtio po medijima. Odnosno za kojeg novinari ne znaju
a sto puta smo vidili da novinari zapravo nemaju pojma sta se desava u unitedu.

⭐
Luj se razbacuje novcima... ni sam vise ne zna sta dovodi..
Pedro nije sigurno bolji od Di Moneye, al vjerujem da je bolja osoba nego perhan.
Pedro nije sigurno bolji od Di Moneye, al vjerujem da je bolja osoba nego perhan.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
-
- Kontakt:
Ma jasta samo se razbacuje a nikakvog pomaka sviju mi odbrana nam je popuamaterska,svaka iole ozbiljnija ekipa nas moze prebit
Ja sam za dolazak Pedra,ako ce Depay i on igrati krila,ok je,Pedro je brz igrac koji ima finu statistiku,nije ono krilo krema sv fudbala ali dobar stvarno igrac,rekao bi da ce buti bolji od Angela. Tu ce Mata ili Herrera ici na 10 a Januzaj i Perreira dobiti dosta sansu. Young bi mogao bit prodat u slucaju dolaska Pedra.
Edit: svi ovde pricaju odbrana ovaka,onaka ,nas najveci problem je napae ljudi .
Edit: svi ovde pricaju odbrana ovaka,onaka ,nas najveci problem je napae ljudi .
Zeljeznicar! 1921 !
Young je koliko sam upratio produžio ugovor, znači ko god da dođe Young ostaje i neka ga jer je odigrao super sezonu.
Mogu se sloziti sa tobom da nam je organizacija napada losa jer treba pogledat koliko malo prilika pravimo bez obzira na jaka imena navale tako da i to stoji al brate treba i jedan jak stoper da uci onog konja jonsa kako se postavlja i igra ne samo sirovom snagom ko bik pa sta budeFormat je napisao/la:Ja sam za dolazak Pedra,ako ce Depay i on igrati krila,ok je,Pedro je brz igrac koji ima finu statistiku,nije ono krilo krema sv fudbala ali dobar stvarno igrac,rekao bi da ce buti bolji od Angela. Tu ce Mata ili Herrera ici na 10 a Januzaj i Perreira dobiti dosta sansu. Young bi mogao bit prodat u slucaju dolaska Pedra.
Da,treba nam i stoper ali u tranziciji smo katastrofalni,mogu reci da i od Rooneya ne ocekujem nesto wow a zamjenu skoro da nemas,ali hajde to mozemo i istrpit.
Ljudi pricaju o Pedru kao da je Hajnal Bogami.
Ljudi pricaju o Pedru kao da je Hajnal Bogami.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Tek sam sad sretan sto nismo dali Radamelu novi sansu i zalimza astronomskom placom koju je imao

Ode Rafko, yebiga. Bio mi je drag do avanture s Riberijem.
Da ne zaboravimo, Cartman na aparatima.

-
- Kontakt:
Cart infuzija bratova,i meni je do Baje bio drag i poslje je opet par puta uprsko bio je nepromisljen.Darmian je mozgom za njeg Tesla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.