trazi ovdje flashanell je napisao/la:Teško je naći flash od 2000kbps (bar za EPL), meni ne radi ni sopcast od 2000kpbs napuni negdje 60% i tu stane. Najviše što može je 1500kpbs, ali možda je i do mog neta

https://www.reddit.com/r/soccerstreams
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
trazi ovdje flashanell je napisao/la:Teško je naći flash od 2000kbps (bar za EPL), meni ne radi ni sopcast od 2000kpbs napuni negdje 60% i tu stane. Najviše što može je 1500kpbs, ali možda je i do mog neta
Bookmarkovanomiki_92 je napisao/la:trazi ovdje flashanell je napisao/la:Teško je naći flash od 2000kbps (bar za EPL), meni ne radi ni sopcast od 2000kpbs napuni negdje 60% i tu stane. Najviše što može je 1500kpbs, ali možda je i do mog neta
https://www.reddit.com/r/soccerstreams
Skini acestream i imaš temu za streamove na forumu i tamo su pravi HD kanali, ja sam PC na plazmu prikopcavo i gledo NBA TV HD bolju sliku nisam gledo u životuSage je napisao/la:Ima li neki program ili neki kodeci da se skinu sa weba il eventualno nabave negdje da gledam streamove u HD? Recimo gledam tekmu recimo na Skysport1HD al kad povecam player preko cijelog ekrana ono slika ko na TV Igman dzaba sto je kanal u HD?
Ja više volim gledati na malo lošijem kvalitetu slike utakmicu a da ne sjecka, nego da mi bude HD a svakih 30sec se pojavljuje buffering.JoseMourinho je napisao/la:Skini acestream i imaš temu za streamove na forumu i tamo su pravi HD kanali, ja sam PC na plazmu prikopcavo i gledo NBA TV HD bolju sliku nisam gledo u životuSage je napisao/la:Ima li neki program ili neki kodeci da se skinu sa weba il eventualno nabave negdje da gledam streamove u HD? Recimo gledam tekmu recimo na Skysport1HD al kad povecam player preko cijelog ekrana ono slika ko na TV Igman dzaba sto je kanal u HD?
Najbolji flash kvalitet je slabiji od acestreama, sponinjo sam hiljadu puta po forunu al et raja voli flash previše
koji procesor u pitanju?Greivis je napisao/la:Kako da smanjim temperaturu procesora? Kad sam uzeo komp vrtila se oko 30 stepeni, sada 50-60.
Intel Core i5 4460 @ 3.20GHzviKK je napisao/la:koji procesor u pitanju?Greivis je napisao/la:Kako da smanjim temperaturu procesora? Kad sam uzeo komp vrtila se oko 30 stepeni, sada 50-60.
Ma nemoguće da ti toliki vuffering zna se desit jednom od 50 slučajeva, jedino da ti internet brzina nije slaba jer treba 5+ Mbps zavisno od kanala do kanalaanell je napisao/la:Ja više volim gledati na malo lošijem kvalitetu slike utakmicu a da ne sjecka, nego da mi bude HD a svakih 30sec se pojavljuje buffering.JoseMourinho je napisao/la:Skini acestream i imaš temu za streamove na forumu i tamo su pravi HD kanali, ja sam PC na plazmu prikopcavo i gledo NBA TV HD bolju sliku nisam gledo u životuSage je napisao/la:Ima li neki program ili neki kodeci da se skinu sa weba il eventualno nabave negdje da gledam streamove u HD? Recimo gledam tekmu recimo na Skysport1HD al kad povecam player preko cijelog ekrana ono slika ko na TV Igman dzaba sto je kanal u HD?
Najbolji flash kvalitet je slabiji od acestreama, sponinjo sam hiljadu puta po forunu al et raja voli flash previše
To bi trebala biti 15 brzina valjfa, mote bez problema ja sa manjom gledam bez problemaSage je napisao/la:Ja imam onaj netFlat15 u BH telecomu, 43 km mjesecno. Mozel ta brzina?
Brzina mi je 5Mbps i ace stream mi ne radi dobro, dok na sopcastu ovi do 1500kbps rade super, samo sto njih ima malo za utakmice EPLJoseMourinho je napisao/la:Ma nemoguće da ti toliki vuffering zna se desit jednom od 50 slučajeva, jedino da ti internet brzina nije slaba jer treba 5+ Mbps zavisno od kanala do kanalaanell je napisao/la:Ja više volim gledati na malo lošijem kvalitetu slike utakmicu a da ne sjecka, nego da mi bude HD a svakih 30sec se pojavljuje buffering."JoseMourinho" je napisao/la: Skini acestream i imaš temu za streamove na forumu i tamo su pravi HD kanali, ja sam PC na plazmu prikopcavo i gledo NBA TV HD bolju sliku nisam gledo u životu
ako već nisi, otvori kućište i prebriši prašinu koja se nakupila na ventilatoru cpu coolera, za brisanje možeš koristiti ako imaš neki kist za boje, malu četkicu, možeš i štapiće za uši u krajnjem slučaju, bilo šta što će odlijepiti prašinu (pošto vjerovatno nemaš neke naprednije alate)... ne znam kakav ti protok zraka ima kućište?Greivis je napisao/la:Intel Core i5 4460 @ 3.20GHzviKK je napisao/la:koji procesor u pitanju?Greivis je napisao/la:Kako da smanjim temperaturu procesora? Kad sam uzeo komp vrtila se oko 30 stepeni, sada 50-60.
E jbg sporo je to al ima par kanala koje možeš sigurno gledat, jbg vidi dole ispod koliko pišeanell je napisao/la:Brzina mi je 5Mbps i ace stream mi ne radi dobro, dok na sopcastu ovi do 1500kbps rade super, samo sto njih ima malo za utakmice EPLJoseMourinho je napisao/la:Ma nemoguće da ti toliki vuffering zna se desit jednom od 50 slučajeva, jedino da ti internet brzina nije slaba jer treba 5+ Mbps zavisno od kanala do kanala"anell" je napisao/la: Ja više volim gledati na malo lošijem kvalitetu slike utakmicu a da ne sjecka, nego da mi bude HD a svakih 30sec se pojavljuje buffering.
Ma ne bi ja da otvaram kuciste i petljam oko toga.viKK je napisao/la:ako već nisi, otvori kućište i prebriši prašinu koja se nakupila na ventilatoru cpu coolera, za brisanje možeš koristiti ako imaš neki kist za boje, malu četkicu, možeš i štapiće za uši u krajnjem slučaju, bilo šta što će odlijepiti prašinu (pošto vjerovatno nemaš neke naprednije alate)... ne znam kakav ti protok zraka ima kućište?
ovo ti može pomoći kratkoročno, ako možeš promijeni termalnu pastu na procesoru.. krajnje što možeš uraditi je kupiti neki cooler master hladnjak (ja sam nalazio jako dobrih u radnjama za 50-70KM) i temperatura će ti uvijek biti 20-30 stepeni pri normalnom radu
ne znam odakle si, pogledaj na stranicama bilo koje prodavnice računalne opreme, ima i na piku kod ovih prodavača, recimo ovo je super proizvod: http://www.olx.ba/artikal/18320088/cpu- ... r-212-evo/Greivis je napisao/la:Ma ne bi ja da otvaram kuciste i petljam oko toga.viKK je napisao/la:ako već nisi, otvori kućište i prebriši prašinu koja se nakupila na ventilatoru cpu coolera, za brisanje možeš koristiti ako imaš neki kist za boje, malu četkicu, možeš i štapiće za uši u krajnjem slučaju, bilo šta što će odlijepiti prašinu (pošto vjerovatno nemaš neke naprednije alate)... ne znam kakav ti protok zraka ima kućište?
ovo ti može pomoći kratkoročno, ako možeš promijeni termalnu pastu na procesoru.. krajnje što možeš uraditi je kupiti neki cooler master hladnjak (ja sam nalazio jako dobrih u radnjama za 50-70KM) i temperatura će ti uvijek biti 20-30 stepeni pri normalnom radu
Imas li link za te hladnjake?
Pogledaj ovdje, veliki je izbor ali zavisi koliki ti je buđet i kojeg proizvođaca zelis.Ramsey16 je napisao/la:Mislio kupiti neku grafu od 2 gige i 4 gige rama DDR3, koliko bi me to kostalo?
Pare nisu problem para nema, ma samo da me sluzi godinu dviije pa koja god je marka.Elegant je napisao/la:Pogledaj ovdje, veliki je izbor ali zavisi koliki ti je buđet i kojeg proizvođaca zelis.Ramsey16 je napisao/la:Mislio kupiti neku grafu od 2 gige i 4 gige rama DDR3, koliko bi me to kostalo?
bolje je pitanje koliko si spreman potrositi i za sta koristis kompRamsey16 je napisao/la:Mislio kupiti neku grafu od 2 gige i 4 gige rama DDR3, koliko bi me to kostalo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.