FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
25 god dolazim na Grbavicu i znam kako disu navijaci Želje tako da mi to i nije palo na pamet
bht sport u 15 do 11
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Trener Sarajeva u narednom kolu u Lukavici čuva neke igrače za derbi

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Stas kad smo sila, skonto frajer da mu je trica na HadisonuŽeljovac je napisao/la:Trener Sarajeva u narednom kolu u Lukavici čuva neke igrače za derbi![]()
![]()

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
- plavimomak
- Kontakt:
Velika pobjeda Želje u Banja Luci
Danas, 20:03, H. Ljevo
Ko će biti novi prvak BiH u konkurenciji košarkašica biće poznato u posljednjem kolu u Sarajevu gdje će se sastati Željezničar i Jedinstvo, baš kao i u finalu Kupa... hahahha aBd ovo da pise i u srijedu
))))))))))))))))
Danas, 20:03, H. Ljevo
Ko će biti novi prvak BiH u konkurenciji košarkašica biće poznato u posljednjem kolu u Sarajevu gdje će se sastati Željezničar i Jedinstvo, baš kao i u finalu Kupa... hahahha aBd ovo da pise i u srijedu

U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
mislim da bi trebali da sad protiv olimpika napunimo Grbavicu neki 10 - 12 hiljada ljudi jer ovi iz Olimpika nisu navikli da igraju pred toliko gledatelja pa ih rasturit
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Varesanovic odmara igrace protiv Slavije i sprema ih za derbi... Jednom gnjida - uvijek gnjida 

- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ma njima je cijepanje kako god okrenes... Poderacemo ih ko poziv za vojsku...sasatm87 je napisao/la:mislim da bi trebali da sad protiv olimpika napunimo Grbavicu neki 10 - 12 hiljada ljudi jer ovi iz Olimpika nisu navikli da igraju pred toliko gledatelja pa ih rasturit

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
to bi trebao biti prosjek, bez obzira ko je protivnik, jer ovi igraci to zasluzuju...sasatm87 je napisao/la:mislim da bi trebali da sad protiv olimpika napunimo Grbavicu neki 10 - 12 hiljada ljudi jer ovi iz Olimpika nisu navikli da igraju pred toliko gledatelja pa ih rasturit
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Vidio od GlavasaManijakk je napisao/la:Varesanovic odmara igrace protiv Slavije i sprema ih za derbi... Jednom gnjida - uvijek gnjida

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
pustite covjeka strah ga debakla imajte malo razumijevanjaManijakk je napisao/la:Varesanovic odmara igrace protiv Slavije i sprema ih za derbi... Jednom gnjida - uvijek gnjida

AMAR OSIM!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:

evo par zanimljivih slikica slikanu jucer NAJLJEPSI SATDION U BiH

Seyo nadam se da su dobre slikice

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
OdlicneC.Ronaldo_9 je napisao/la:Seyo nadam se da su dobre slikice

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
veeeeeliki interviju sa alihodzicem na **** da ne stavljam
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Zna li netko onako iz glave
kako ste prolazili zadnjih godina na Kosevu?!
Realno gledajuci ako budete igrali svoju igru i kako znate minimalno bod vam ne gine,a ja vam od srce zelim sva tri!
Bio bi red da pobjedite za nas,em vam dali bod iz mostara em vas pustili u kupu,vi nama pobjedite sarajevo i kvit smo!

Realno gledajuci ako budete igrali svoju igru i kako znate minimalno bod vam ne gine,a ja vam od srce zelim sva tri!

Bio bi red da pobjedite za nas,em vam dali bod iz mostara em vas pustili u kupu,vi nama pobjedite sarajevo i kvit smo!

HSK Zrinjski Mostar
tri od zadnja 4 derbija na hadisonu smo igrali 0-0, a jedan izgubili 1-2 u sezoni 2006/2007, kada je bila ona velika bakljada manijaka...Babilon je napisao/la:Zna li netko onako iz glavekako ste prolazili zadnjih godina na Kosevu?!
Realno gledajuci ako budete igrali svoju igru i kako znate minimalno bod vam ne gine,a ja vam od srce zelim sva tri!![]()
zadnju pobjedu kao "gost" smo slavili u sezoni 2004/2005 kada je kajtaz zabio za 0-1
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
Pretjera ga i tiBabilon je napisao/la:Zna li netko onako iz glavekako ste prolazili zadnjih godina na Kosevu?!
Realno gledajuci ako budete igrali svoju igru i kako znate minimalno bod vam ne gine,a ja vam od srce zelim sva tri!![]()

Trenutno korisnika/ca: Balorda, drzgemboadislic, Sarun i 49 gostiju.