FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Mora Pep ostati i sljedece sezone, fali mu jos ovaj trofej u Njemackoj, plus CL. 
Iskreno se nadam igri sa trojicom nazad, i dvojicom u napadu -_- Meni se ovo ne svidja..smatram da smo ovo prevazisli, i hocu novi sistem
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Iskreno se nadam igri sa trojicom nazad, i dvojicom u napadu -_- Meni se ovo ne svidja..smatram da smo ovo prevazisli, i hocu novi sistem

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Guardiola i njegove idiotske izmjene, levat Bendtner nas pokopa u finišu.Stavlja Alonsa da puca penal iako je fulao i prošle godine yebo mu on sve po spisku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta, stvarno steta sto se nije uzeo ovaj trofej koji je ocito Pepu mnogo vazan a i igracima je stalo do istog no eto sta je tu je.
Mozda ih ovo naljuti pa navale na ostale trofeje.
Sezona je pocela, jos uvijek se nije uslo u optimalnu formu ali se i u takvom slucaju igralo dosta dobro.
Nekolicina igraca ce morati jos vise raditi a takodjer ce se morati popraviti ta realizacija jer da smo veceras bili na nivou u mrezi Vukova bi se nasle najmanje tri lopte.
Costa je odlican igrac, pravo osvjezenje, prava zamjrna za Riberya.
Vidal takodjer, pravi rutiner, bice on uz Thiaga uzdanica veznog reda.
Idemo dalje, super cup cemo ganjati naredne godine.
Mozda ih ovo naljuti pa navale na ostale trofeje.

Sezona je pocela, jos uvijek se nije uslo u optimalnu formu ali se i u takvom slucaju igralo dosta dobro.
Nekolicina igraca ce morati jos vise raditi a takodjer ce se morati popraviti ta realizacija jer da smo veceras bili na nivou u mrezi Vukova bi se nasle najmanje tri lopte.
Costa je odlican igrac, pravo osvjezenje, prava zamjrna za Riberya.
Vidal takodjer, pravi rutiner, bice on uz Thiaga uzdanica veznog reda.
Idemo dalje, super cup cemo ganjati naredne godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ovaj Xabi nadam se neće više pocinjati utakmice i bravo peponji na izmjenama 

Ustani kad spominjes njegovo imeSaurman je napisao/la:levat Bendtner

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- Nerminovic
- Kontakt:
Boateng opet ispao amater, umjesto da se nadje ispred Bendtnera ovaj se krije iza njega cijelo vrijeme pa bilo koji igrac bi ono zabio kad nisi agresivan i kad nemas mozga
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne znam što su ga i dovodili, bolje da je osto švajn a otišo xabi..Bayern@heart je napisao/la:Ovaj Xabi nadam se neće više pocinjati utakmice i bravo peponji na izmjenama
I ja se nadam da neće počinjat tekme, al dabogda.. Najlošiji je!
On nije za prve postave i to djete malo vidi, griješi tu pep.. što jes jes
-
- Kontakt:
Sta uradi lik od onakve masinerije od prije 2 godine, strasno.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- BavaracZenica
- Kontakt:
Mislio sam da cemo ovo uzeti ali sta je tu je, bitna je Liga prvaka da igramo na ostalim frontovima da se borimo, a Pepa istrpit jos ovu sezonu i vozdrica 

FC Bayern !!!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
Boateng je kriv, ne Pep.
Pogledajte taj gol Bendtnera jos jednom, covjek mu ga poklonio...sad sto Alonso ne zna penal zabiti to je vec druga stvar ali ovaj amater Boateng je danas prodao Super Kup.
Pogledajte taj gol Bendtnera jos jednom, covjek mu ga poklonio...sad sto Alonso ne zna penal zabiti to je vec druga stvar ali ovaj amater Boateng je danas prodao Super Kup.
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 01 avg 2015, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
BackSpace United
BackSpace United
Zar nije Alaba bio na Lordu ?
- Nerminovic
- Kontakt:
Alaba je bio na De BrujnaRajaz je napisao/la:Zar nije Alaba bio na Lordu ?
BackSpace United
BackSpace United
Omerbavarac je napisao/la: Mozda ih ovo naljuti pa navale na ostale trofeje.![]()

Omer merhamitis

Efe, doki, počinjemo sa ligom. Hajmo ih iznenaditi.

Šećke palamudisa nema, Klaritos nešto sitno brašno seje

Vom Jäger zum Gejagten
Nisam gledao tekmu. Ne znam kako smo igrali, ako može neko objektivno da napiše gledajući samo igru a ne dal igrač zaslužuje da igra i kakvu je formaciju izbacio Pep? Hvala. Interesuje me i početni sastav i formacija, igra Vidala?. Hvala.
Pročitao sam nekoliko komentara i vidim da Boateng opet kiksa (ako jeste, dok ne pogledam video) kako vrijeme ide pretvara se u kiksera par ekselans. Onaj ko može Alonsa kriviti za ovu fulu taj ne govori objektivno, ili je pod emocijama ili nema pojma. Čovjek je opucao školski i sve je na mjestu samo što je golman fenomenalno odbranio.
Pročitao sam nekoliko komentara i vidim da Boateng opet kiksa (ako jeste, dok ne pogledam video) kako vrijeme ide pretvara se u kiksera par ekselans. Onaj ko može Alonsa kriviti za ovu fulu taj ne govori objektivno, ili je pod emocijama ili nema pojma. Čovjek je opucao školski i sve je na mjestu samo što je golman fenomenalno odbranio.
O pozdrav, Gero. Živ si....geronimo je napisao/la:
![]()
![]()
Omer merhamitis![]()

Jašta je Omer pravi merhamitis, vidim pokušava naći neke argumente pro Pep, ali ga vrtlog nosi. Tone, a čupa se....

A čekaj zar liga nije tek 15.08.?geronimo je napisao/la: Efe, doki, počinjemo sa ligom. Hajmo ih iznenaditi.![]()
Pa prošle sezone smo bili solidni četvrti, ali naravno da može puno bolje, valja izborit promociju (jest da nam je to jednom i uspjelo, ali smo se brzo spustili....nismo valjda Fahrstuhlmannschaft

Ma tu sam negdje kraj magistrale, tačnije eto negdje sam bio kraj obale ili ti na obali. Ma bilo me svuda...Nećemo sad detalje....geronimo je napisao/la: Šećke palamudisa nema, Klaritos nešto sitno brašno sejeeffe maestrale nest'o sa magistrale a ostali se...(trude).

A što se utakmice tiče, mora se reći da je pobjeda Wolfsburga zaslužena, iako i da smo mi slavili bilo bi opet zasluženo. Obje ekipe imale svoje prilike, a u drugom poluvremenu se eto činilo da imamo sve pod kontrolom. Onda ga zakuca Lord i mora se priznati efektno. A onda je zakucao penal i neka su onda pobijedili. Bendtner sada BuLi daje taj svoj šmek i nije to tako loše. Treba i protivnika nekad pohvaliti i diviti se i njegovim potezima. Sve u svemu bila je ovo interesantna utakmica, s dosta tempa prilika. Za ovakvu jednu utakmicu pred početak sezone je to već bilo na visokom nivou. I vidi se da su Vukovi ozbiljna ekipa (to pokazuju i njihovi zadnji uspjesi, nakon kupa, uzeše i Superkup).
Ono što je pozitivno je to što smo igrali s 4 pozada, što je Lahm bio na beku, kao i Alaba i nekako je sve ok bilo posloženo. Može se kritikovati trener i stojim iza izrečenog u zadnje vrijeme, ali nije ovaj večeras poraz neka njegova krivica. Igrala nam je ekipa i direktnije, išla je ipak okomitije, nego što je to prije slučaj bio. Douglas Costa odličan, bit će pravo pojačanje. Vidal večeras nije puno igrao, ali u njega ne sumnjam jer zna se da je svjetska klasa a vidi se da već gori.
I odmah se neki naložili Boatenga napadati. On je tu kasnio kod gola, ali to nije nikakav klasični i ogromni kiks. Mogao se ovaj napad i prije spriječiti. A ako bi strogo gledali onda je svaki gol koji se primi, neka greška, nekog našeg igrača. Akcija Wolfsburga je bila sjajna, sve bilo precizno, brzo, efikasno. Gol se mogao spriječiti, onoliko koliko se i svaki drugi može spriječiti....

A ono što mi se najmanje sviđa je to što nam penali postaju neka vrsta DRAME. Do finala dahoam, penali nam skoro nikada nisu bili neka boljka. Pa se onda sve to prebrodilo, sjetimo se samo sjajno izvedenih penala protiv Leverkusena u kupu prošle sezone. Ali rundu poslije dolazi taj očaj od penala protiv Dortmunda. Večeras je bilo i ok sve, osim tog šuta Alonsa. On bi trebao od penala odmoriti, a generalno ekipa treba po pitanju izvođenja penala da opet oslobodi glavu, skoncetriše se i u bitnim utakmicama to rješava u svoju korist. Treba tu prestat sa zajebancijom.
U nastavku sezone, može ovakva formacija, može nekad i malo modifikovana, ali mnogi igrači imaju još Lufta prema gore. Posebno jedan Thiago, pa i njih još par.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Gledao sam full penale. Ono što mi je upalo u oči je da je njihov golman znao skoro svaki šut gdje ide a naš (Neuer, najbolji na svijetu) nije potrefio stranu osim u zadnjem šutu što hoće reći oni su vježbali i pripremali se za ovaj scenario dok mi nismo ni pomislili na penale još s tim da se Neuer ponašao kao svirač sa harmonikom na leđima i s rukama u džepovima.
-
- Kontakt:
Loše smo igrali objektivno, Vučići bili bolji i samo sreća i Neuer su spasili Bayu da ranije ne primi gol. Još uvijek ne mogu da vjerujem da je De Bruyne ono promašiomuamerc je napisao/la:Nisam gledao tekmu. Ne znam kako smo igrali, ako može neko objektivno da napiše gledajući samo igru a ne dal igrač zaslužuje da igra i kakvu je formaciju izbacio Pep? Hvala. Interesuje me i početni sastav i formacija, igra Vidala?. Hvala.

U početnoj postavi su igrali Lewandowski, Muller, Costa, Robben, Alcantara, Alonso, Lahm, Alaba, Benatia, Boateng i Neuer. Početna formacija je bila 4-1-4-1 gdje su Lahm i Alaba igrali desnog odnosno lijevog beka. Međutim formacija se mijenjala kroz utakmicu i igralo se sa tri otpozadi sa Alabom Boatengom i Benatiom. Vidal ništa posebno ali se nije ni očekivalo da igra nešto dobro u prvoj utakmici ono malo minuta što je dobio. Uspio je samo žuti zaraditi. Eto nadam se da sam barem malo pomogao.
Iskreno nisam očekivao da izgubimo od Wolfsburga, a pogotovo nisam očekivao onako blijedu igru. Ne treba sada govoriti da je ovo nebitan trofej i lagati sami sebe, to su dječije priče. Gubimo taj trofej već nekoliko godina zaredom i stvarno je sramota da jedan Bendtner daje golove Bayernu i rješava pitanje pobjednika.
Kod primljenog gola su krivi i Alaba i Boateng. Prvi je kriv što je pustio De Bruynea da centrira a drugi već po starom dobrom običaju nonšalantno reaguje i omogućava protivniku da zabije gol.
Treba spomenuti i trenerskog maga i njegove izmjene. Izbacuje Lewandowskog a uvodi Rafinhu, Alcantaru mijenja Vidalom i Mullera Gotzeom. Alonso pak koji je najviše zaslužio da bude zamjenjen igra čitavu utakmicu i to na jedan katastrofalan način. Rode koji je mnogo bolji od njega sjedi na klupi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
@bundesliga, hvala.
Nekako mi se na prvu čini ovo neka formacija i igra koju je Pep planirao da koristi tokom sezone. Još vjerujem i s promjenom da umjesto Alonsa igra Vidal i Javi nekad umjesto nekog CB-ova. Moralo je biti bagova jer ovo je prva instalacija neke nove igre i postavke i takođe vjerujem da će se vremenom nadograditi i usavršiti.
Koleta svi hvale, impresionira momak, svaka čast. Nek onaj njemački Messi s klupe pogleda kako se izgara, bori, želi (ne kmeči a ni blizu nije imao preporuke ni talenat kao nj.m.) i kao takvom će doći rezultati i nagrade u vidu igranja u prvom timu.
Nekako mi se na prvu čini ovo neka formacija i igra koju je Pep planirao da koristi tokom sezone. Još vjerujem i s promjenom da umjesto Alonsa igra Vidal i Javi nekad umjesto nekog CB-ova. Moralo je biti bagova jer ovo je prva instalacija neke nove igre i postavke i takođe vjerujem da će se vremenom nadograditi i usavršiti.
Koleta svi hvale, impresionira momak, svaka čast. Nek onaj njemački Messi s klupe pogleda kako se izgara, bori, želi (ne kmeči a ni blizu nije imao preporuke ni talenat kao nj.m.) i kao takvom će doći rezultati i nagrade u vidu igranja u prvom timu.
Ovo s 3 otpozadi je bilo samo u zadnjem dijelu utakmice. S 4 pozada smo igrali 2/3 utakmice.Bundesliga je napisao/la:
Loše smo igrali objektivno, Vučići bili bolji i samo sreća i Neuer su spasili Bayu da ranije ne primi gol. Još uvijek ne mogu da vjerujem da je De Bruyne ono promašio![]()
U početnoj postavi su igrali Lewandowski, Muller, Costa, Robben, Alcantara, Alonso, Lahm, Alaba, Benatia, Boateng i Neuer. Početna formacija je bila 4-1-4-1 gdje su Lahm i Alaba igrali desnog odnosno lijevog beka. Međutim formacija se mijenjala kroz utakmicu i igralo se sa tri otpozadi sa Alabom Boatengom i Benatiom. Vidal ništa posebno ali se nije ni očekivalo da igra nešto dobro u prvoj utakmici ono malo minuta što je dobio. Uspio je samo žuti zaraditi. Eto nadam se da sam barem malo pomogao.
A Vidal je naravno premalo igrao za pravu ocjenu, ali vidjelo se da je odmah našpanovan, željan igre i odmah je bio uključen. Penal je izveo sigurno, kako to i najbolje zna....

A za ovaj prvi dio, ne mogu se skroz složiti da je igra bila loša. U prvih 15-20 minuta nam je ekipa bila super jaka, stvorila šanse i pravila sjajan presing. Poslije toga se Wolfsburg oslobađa pritiska i dolazi do tih šansi, jedna Perišićeva glavom te ona velika De Bruynea kada je već prošao Neuera i fulio prazan gol. Bio je tu i opasan šut Vierinhe.
U našoj jakoj fazi na početku bila je prečka Boatenga i još 2-3 šanse i stalni pritisak naše ekipe (kao što i rekoh).
Pa od ovakvog Wolfsburga uvijek možeš očekivati da eventualno izgubimo. Iako je Bayern protiv sviju favorit u BuLi. Samo često se zavaravamo, da je Bayern toliko jak, i to za više klasa od drugih bundesligaša pa da ih olako treba pošamarati. Kada pogledaš prvu postavu Wolfsburga i ono što im je sjedilo na klupi, onda se vidi da je to jako ozbiljna ekipa.Bundesliga je napisao/la: Iskreno nisam očekivao da izgubimo od Wolfsburga, a pogotovo nisam očekivao onako blijedu igru. Ne treba sada govoriti da je ovo nebitan trofej i lagati sami sebe, to su dječije priče. Gubimo taj trofej već nekoliko godina zaredom i stvarno je sramota da jedan Bendtner daje golove Bayernu i rješava pitanje pobjednika.
S tim što ovo ne opravdava poraz, Bayern treba uvijek ići na pobjedu, ali se protivnici moraju itekako poštovati. Nas je uljuljkala ta dominacija u BuLi, ali mi o prošloj sezoni i na domaćoj sceni ne možemo govoriti o totalnoj dominaiciji, jer mnogi zaboravljaju da Bayern nije osvojio kup i da je čak i u polufinalu ispao....

Kod primljenog gola su krivi i Alaba i Boateng. Prvi je kriv što je pustio De Bruynea da centrira a drugi već po starom dobrom običaju nonšalantno reaguje i omogućava protivniku da zabije gol.
To uvođenje Rafinhe mi je bilo nejasno. Sada ne zbog toga što ja kao neki smatram Rafinhu krampom, daleko od toga, ali u ovom slučaju je ta izmjena bila čudna. Iako Lewa večeras nije briljirao.Bundesliga je napisao/la: Treba spomenuti i trenerskog maga i njegove izmjene. Izbacuje Lewandowskog a uvodi Rafinhu, Alcantaru mijenja Vidalom i Mullera Gotzeom. Alonso pak koji je najviše zaslužio da bude zamjenjen igra čitavu utakmicu i to na jedan katastrofalan način. Rode koji je mnogo bolji od njega sjedi na klupi.
A Pep nikako da nauči, da izvođenje Mullera prije vremena znači i 99 % poraz. A mislim da je sličnu izmjenu napravio već najmanje 3 x i da mu se svaki put obila o glavu...

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.