FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 01 avg 2015, 13:42

Logicno da podrzavam jer ako trener kojeg je uprava izabrala i toliko platila misli da je to prava odluka ko sam ja da se istoj protivim?

Krenimo redom: Lahm je igrac kakvog Pep nije imao u sredini, dakle igrac sa prefinjenom tehnikom i niskim tezistem kao i sa mekocom kada je lopta u nogama. Thiago je planiran za tu ulogu ali su njegove povrede sve poremetile.
Znas i sam da je Pep na sva zvona dizao Lahma i pricao kako nikad u zivotu nije radio sa inteligentnijim igracem, dakle pokusao ga je instalirati u svoje zamisli kao jednog od glavnih pokretaca igre i igraca koji ce povecati posjed a i sam Lahm je izjavio da mu se svidja igranje u sredini.

Rafinha je bek koji bi u svakoj Bundesligaskoj ekipi imao mjesto iako sam i ja misljenja da bi on trebao biti zamjena za Lahma no brojne povrede su ucinile da se Pep okrene alternativama a Rafinha je svoju priliku iskoristio zato i igra toliko koliko igra.
Ocito je da kada necije povjerenje ispostujes, taj ce te gotiviti do kraja zivota, tako je u svemu.

Alaba nikad nije igrao stopera, vec jednu vrstu libera i u najvecem slucaju veznog igraca gdje nas je prije one povrede u prijateljskoj sa BiH sve redom odusevljavao.

Gotze je po vokaciji playmaker, cistokrvna desetka ali ako pogledamo sta je sve igrao u Dortmundu te ako sagledamo cinjenicu da Bayern ne igra sa klasicnom desetkom dolazimo do zakljucka da on mora igrati krilne pozicije ili u najgorem slucaju po njega na poziciji 8.

Koga ce ubaciti umjesto Mullera? Gotze je sa klupe vjerovatno prvi izbor za zamjenu ako govorimo o napadackim pozicijama ili eto krilnim ako se vec drzimo te teze.
U ekipi nismo imali adekvatne igrace za Mullera jer su izuzev Gotzea prosle sezone u vecini slucajeva ostali igraci bili povrijedjeni.

PS: vidjecemo sta nas veceras ocekuje, vjerovatno ce to biti malo povoljnije po kriticare s obzirom da sad imamo dosta igraca na raspolaganju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 avg 2015, 13:49

Moje predvidjanje sastava za nocas:
Manu - Alaba, Benatia, Boa - Thiago, Xabi, Lahm - Bernat, Müller, Costa - Lewa

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 01 avg 2015, 14:24

Citam na Bayernovoj stranicu, Pep kaze: Jedini desnu bek koga imam je Rafinha. :x

I kao ponekad bi Lahm tu mogao uskociti.
Mia San Mia

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 01 avg 2015, 15:15

"Trener u omladinskom pogonu Bayern Munchena, Stephan Beckenbauer, preminuo je nakon duge i teške bolesti, potvrđeno je njemačkim medijima sa Allianz Arene.
Stephan je sin daleko poznatijeg Franza Beckenbauera, čija karijera i nije bila toliko blistava, a radio je kao trener u U 17 selekciji Bavaraca.
Stephan je preminuo u 46. godini života, a iza sebe je ostavio ženu i troje djece."

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 01 avg 2015, 15:22

Oooj jeste se raspisali, nisam stigao odg, iako je bilo zrelih rasprava u koje bih mogao uskociti.

Dodat cu jednu stvar, ja nisam anti Pep nastrojen niti anti bilo ko, ali me nervira tvrdoglavost i ocigledno tjeranje prilagodjavanja komplet ekipe Pepu.
Nek osvoji LP, zaboravit cu svaku ruznu rijec, povuci cu je. Nek je osvoji sa Neuerom u spicu, Lahmom na golu i Gotzeom na beku. Nek osvoji kako hoce, ali dvije sezone se vrse neki eksperimenti koji propadaju.
Igraci nam ne postaju mladji, a prave zamjene za Lahma, Robbena, Ribery-a nema odnosno nisu dostupne.
k
Medjutim, vjerujem kako je i Pep svjestan da je ovo poslednja sansa koju ima, ne sto se tice Bayerna, zaboli ga ona stvar, uzima masnu lovu, nego radi sebe. Radi svoje reputacije, dosao si u klub koji je bio najbolji u tom trenutku, nisi uspio osvojiti LP. Mislim da ce dati sve od sebe, te da ce u kljucnim utakmicama Lahm biti na beku, a Javi i ostali ako ih zaobidju povrede takodjer igrati na svojim prirodnim pozicijama.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

Klare

Post Postao/la Klare » 01 avg 2015, 17:33

Bez ikakvog pretjerivanja evo treću godinu zaredom u sezonu ulazimo sa najjačim i najširim izborom igrača u Evropi.

Sa tim se jedino neće složiti navijači Barce, jer je njima Pep prodao maglu na naš račun.

Daleko, daleko najbolji golman na svijetu, daleko najbolji bekovi, najbolji stoperski par, sredina terena sa Javijem i Vidalom, xabijem i Tijagom(nek svako sam prosudi), najbolji tandem krila u fudbalskoj hiostoriji, u napadu Lewa TOP 5 napadača trenutno, da ne pominjemo Milera...

Nama više pojačanja nisu potrebna, jedino ako bi se mislilo na budućnost, Draxler je tu prvi pik, trenutno dosta problema sa povredama, ali ukoliko dobije njegu kao Roben nema sumnje da će to biti među najboljim igračima na svijetu.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 01 avg 2015, 18:45

Klare je napisao/la:Bez ikakvog pretjerivanja evo treću godinu zaredom u sezonu ulazimo sa najjačim i najširim izborom igrača u Evropi.

Sa tim se jedino neće složiti navijači Barce, jer je njima Pep prodao maglu na naš račun.

Daleko, daleko najbolji golman na svijetu, daleko najbolji bekovi, najbolji stoperski par, sredina terena sa Javijem i Vidalom, xabijem i Tijagom(nek svako sam prosudi), najbolji tandem krila u fudbalskoj hiostoriji, u napadu Lewa TOP 5 napadača trenutno, da ne pominjemo Milera...
Laž

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 avg 2015, 18:51

Ma nemaš ti @Klare pojma, kad kantica kaže da nije tako, onda fakat nije tako, čudo nije stavio neku sliku (nemoj Bgt) koja to dokazuje.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 01 avg 2015, 18:52

Centre forward je napisao/la:Ma nemaš ti @Klare pojma
Upravo to

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 avg 2015, 18:55

Vjerujem da ima apsolvenata psihologije na forumu koji su ozbiljno razmotrili da im budeš tema za završni (diplomski rad). Čovjek fino naglasio (ko se neće složit') al' portir foruma aka kantica se odmah oglasio i ponudio svoje cijenjeno mišljenje. :njanjanja:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 01 avg 2015, 19:01

Centre forward je napisao/la:Vjerujem da ima apsolvenata psihologije na forumu koji su ozbiljno razmotrili da im budeš tema za završni (diplomski rad). Čovjek fino naglasio (ko se neće složit') al' portir foruma aka kantica se odmah oglasio i ponudio svoje cijenjeno mišljenje. :njanjanja:
Mogao bi i deda malo do psihologa :kava
slika

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 01 avg 2015, 19:03

Kaze najbolji par krila u historiji, najbolji stoperski tandem(??) bekovski (?) to za vezni red i lewu stoji ovo ostalo ultrasubjektivno

Sent from my ST26i using Tapatalk

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 avg 2015, 19:09

Pitam se ko to ima bolje bekove od Alabe i Lahma?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 avg 2015, 19:13

ima dosta stvari koje su napisane krajnje subjektivno ali cinjenica je da je Bayern top 3 tim (uz Barcu i Real) i da od 3 pomenuta kluba ima najsiru klupu
sad kako ce ko rangirati ova 3 kluba je licna stvar
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 01 avg 2015, 19:27

BAYERN XI: Neuer - Lahm, Boateng, Benatia, Alaba - Alonso - Robben, Thiago, Müller, Costa - Lewandowski
KLUPA: Ulreich - Rafinha, Bernat, Götze, Rode, Vidal, Kimmich

Ovo će biti cijepanje vukova :D

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 01 avg 2015, 19:33

Ibizevic je napisao/la:BAYERN XI: Neuer - Lahm, Boateng, Benatia, Alaba - Alonso - Robben, Thiago, Müller, Costa - Lewandowski
još fale Dante, Batstuber, Javi Martinez, Ribery

Kakav samo roster imamo :o :o

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 avg 2015, 19:52

Ibizevic je napisao/la:BAYERN XI: Neuer - Lahm, Boateng, Benatia, Alaba - Alonso - Robben, Thiago, Müller, Costa - Lewandowski
samo da ne bude sa 3 nazad , a Lahma gurne u sredinu

---------lewa muller----
-costa-------------robben
------thiago---lahm-----
---------alonso---------
alaba---benatia---boateng
----------neuer ----------
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 avg 2015, 19:54

Nadam se da ovo za Robbena u prvih jedanaest nije tačno, može se samo povrijediti bezveze.
Evo sada gledam na Bayernovoj oficijelnoj Facebook stranici i ovo je tačno, daj Bože da se ne povrijedi :pray:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 01 avg 2015, 19:59

Valjda Robben prođe bez povrede ...

Ko prenosi utakmicu od ovih balkanskih ? SK ili Arena ili niko?

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 avg 2015, 20:00

prenos na Eurosport 2
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.