FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 01 avg 2015, 16:04

Pozdrav raji!
Uspjesno odradih svoj prvi mandat u banovicima,ali sam pratio sve sto ste pisali.
Prazadovoljan tekmom protiv Drine. Oko Delaca,prvo sam se obradovao pa onda opet razocarao,ali mozda je ovako i bolje sada ce se morati dovesti novi golman ali ce biti nas i necemo strahovati da ce morati ici kada nam je najpotrebniji.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 01 avg 2015, 16:19

Da li ce ga dovesti vise il i dalje zjape za Delacem sto ocigledno ispada nemoguca misija . Bezveze izgubljena dva mjeseca, ponavljam dosao Delac ili ne ( sto sad izgleda male sanse si ) nama svakako treba golman jer Ostrakovic po meni nije ni za treceg golmana. Trci golman mora obecavati , on ne obecava .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 01 avg 2015, 16:22

:thumbdown: prelazni rok je koliko ja znam do sutra, fakat mi nije jasno zašto smo se ovoliko zavukli sa dovođenjem golmana, ako je velika cifra za Delača, šta ga više čekamo, pa nije Oliver Kahn, daj ba potpišite nam trečeg golmana, ne možemo rizikovati sa ovom dvojicom sadašnjih, nemojmo da pravimo glupost kada smo ovako jaki :salut:
Mosa RajvoSa

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 01 avg 2015, 16:27

SamoTravnik je napisao/la:Bio sam ja, sreca pa nisam zube zijanio k'o ovaj jedan nas, il' baklju primio. Vas je bilo x puta vise ali opet se nesto desilo, murija smijesna u to vrijeme ali hajd, mladost ludost.. Tad je sa svima problema bilo, osim sa robovima jer se "roba" furala pa se tu nije moglo dirat. :rol: :rol: I sjecam se jos dobre frke sa fukarama ondje kod samog ulaza.. ih gdje tad pamet bila i sad se pitam... sad te nemile scene kad gledam kad se dese zlo mi dolazi.
[youtube][/youtube]
1:12

:mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 01 avg 2015, 16:31

formance je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Bio sam ja, sreca pa nisam zube zijanio k'o ovaj jedan nas, il' baklju primio. Vas je bilo x puta vise ali opet se nesto desilo, murija smijesna u to vrijeme ali hajd, mladost ludost.. Tad je sa svima problema bilo, osim sa robovima jer se "roba" furala pa se tu nije moglo dirat. :rol: :rol: I sjecam se jos dobre frke sa fukarama ondje kod samog ulaza.. ih gdje tad pamet bila i sad se pitam... sad te nemile scene kad gledam kad se dese zlo mi dolazi.
[youtube][/youtube]

To je to..

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 01 avg 2015, 16:47

Mislim da je ovo jedna od najluđih tuča na ovim prostorima. :mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 01 avg 2015, 17:03

ee braco jel bila onaa emisija na bht1 ono pregled kola nisam upratio bio
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 avg 2015, 17:08

bila u nedjelju ,, i bio onaj komentar na suđenje, međutim , pošto smo mi igrali u pone. nismo , logično, bili u tom pregledu, tek je možda u ponedjeljak naš pregled ubačen, sad ne znam je li se tada komentarisalo suđenje...!?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 avg 2015, 17:34

Gledam ovog Subica i kontam kakav bi mi dream team imali kad bi on dosao :tokralju: :tokralju: a i ovaj Becelic im nije los igra momak fino :clap:

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 01 avg 2015, 17:44

Fudbalski klub Sarajevo u saradnji sa BORDO FAN SHOP-om organizuje nagradu igru za svoje članove i vlasnike sezonskih ulaznica za sezonu 2015/16.

Naime, kako biste osvojili jedan od tri nagradna dresa Fudbalskog kluba Sarajevo, vlasnici naših bordo ili bijelih članskih kartica i sezonskih ulaznica trebaju posjetiti BORDO kućicu na “Sarajevo Summer Marketu”, te se slikati u našoj kućici sa istaknutom članskom ili sezonskom karticom na fotografiji.

Fotografije nam šaljite na e-mail [email protected], ili ih objavite na vašim profilima društvenih mreža - facebook, twitter, instagram, koristeći hashtag #JaSamSarajevo.

Sretne dobitnike objavit ćemo 30. augusta, a nagrade će biti uručene posljednjeg dana marketa, 31. augusta. Podsjećamo, Sarajevo Summer Market se održava u periodu od 1. do 31. augusta tekuće godine, a BORDO kućica otvorena je za posjetioce svakim radnim danom i subotom od 10 do 22 sata, a nedjeljom od 12 do 20 sati.

http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/n ... ajevo/2477

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 avg 2015, 17:57

Jel sutra u 17h tekma il 17:30h?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 01 avg 2015, 18:09

Zip je napisao/la:Jel sutra u 17h tekma il 17:30h?

17
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 avg 2015, 18:10

http://www.transfermarkt.de/mladen-bozo ... eler/35892

http://www.transfermarkt.de/vukasin-pol ... ieler/6441

http://www.transfermarkt.de/ivan-kelava ... eler/44227

http://www.transfermarkt.de/boban-bajko ... eler/19693

Svaki bar duplo bolji od Ostrakovica. Ne znam sta je sa Kelavom. Zar nije bilo govora da mu je istekao ugovor ili je produzivao ??
Inace Bozovic u Partizanu i Bajkovic u Zvezdi su bili sasvim solidni golmani kao i Kelava u Dinamu. Ni ovaj Poleksic nije los.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 avg 2015, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 avg 2015, 18:10

HordasOdMalena je napisao/la:

17
(Y)

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 01 avg 2015, 18:12

17:30

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 avg 2015, 18:23

Pitaristok je napisao/la:

17:30
Utakmica je u 17:00.
Samo Saraj'vo.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 01 avg 2015, 18:41

Ajax je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/mladen-bozo ... eler/35892

http://www.transfermarkt.de/vukasin-pol ... ieler/6441

http://www.transfermarkt.de/ivan-kelava ... eler/44227

http://www.transfermarkt.de/boban-bajko ... eler/19693

Svaki bar duplo bolji od Ostrakovica. Ne znam sta je sa Kelavom. Zar nije bilo govora da mu je istekao ugovor ili je produzivao ??
Inace Bozovic u Partizanu i Bajkovic u Zvezdi su bili sasvim solidni golmani kao i Kelava u Dinamu. Ni ovaj Poleksic nije los.
ma može ba bilo koji, mi zapeli za ovoga drama,ne treba nikog moliti, hočeš nečeš, daj nam kojeg bilo sa iskustvom, sad bar pet ekipa u ligi ima boljeg golmana :yawn:
Mosa RajvoSa

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 avg 2015, 19:08

SamoTravnik je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:Hahaha....jos da si bio kad smo se ganjali po onom brdu iza gola...joj koji cirkus a cica neki jjebacu vam mamu zapalite li mi sijeno....eeee....dobra stara vremena

Bio sam ja, sreca pa nisam zube zijanio k'o ovaj jedan nas, il' baklju primio. Vas je bilo x puta vise ali opet se nesto desilo, murija smijesna u to vrijeme ali hajd, mladost ludost.. Tad je sa svima problema bilo, osim sa robovima jer se "roba" furala pa se tu nije moglo dirat. :rol: :rol: I sjecam se jos dobre frke sa fukarama ondje kod samog ulaza.. ih gdje tad pamet bila i sad se pitam... sad te nemile scene kad gledam kad se dese zlo mi dolazi..

Uglavnom sutra se nadam kao i na proslim utakmicama fer i korektno sve.. a za te stolice sto pisete, polomite sve i onako ce se naplatit.. :rol:
btw. Sto se tice hrane, imate sad Bajru i u samom gradu, do KSCa... Ima dobra pita "Kod Seje" blizu Sarene dzamije.. itd itd.. :bih:

A bio sam i ja. Mozda smo se i 'dofatili', a vidis sada normala pricamo na forumu :mrgreen:
A bili su sa Gerilom i 10setak robijasa. I neki trans je bio na onom brdu njihov.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 01 avg 2015, 19:16

AdiFKS je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:Hahaha....jos da si bio kad smo se ganjali po onom brdu iza gola...joj koji cirkus a cica neki jjebacu vam mamu zapalite li mi sijeno....eeee....dobra stara vremena

Bio sam ja, sreca pa nisam zube zijanio k'o ovaj jedan nas, il' baklju primio. Vas je bilo x puta vise ali opet se nesto desilo, murija smijesna u to vrijeme ali hajd, mladost ludost.. Tad je sa svima problema bilo, osim sa robovima jer se "roba" furala pa se tu nije moglo dirat. :rol: :rol: I sjecam se jos dobre frke sa fukarama ondje kod samog ulaza.. ih gdje tad pamet bila i sad se pitam... sad te nemile scene kad gledam kad se dese zlo mi dolazi..

Uglavnom sutra se nadam kao i na proslim utakmicama fer i korektno sve.. a za te stolice sto pisete, polomite sve i onako ce se naplatit.. :rol:
btw. Sto se tice hrane, imate sad Bajru i u samom gradu, do KSCa... Ima dobra pita "Kod Seje" blizu Sarene dzamije.. itd itd.. :bih:

A bio sam i ja. Mozda smo se i 'dofatili', a vidis sada normala pricamo na forumu :mrgreen:
A bili su sa Gerilom i 10setak robijasa. I neki trans je bio na onom brdu njihov.
Sve je moguce al' znas kako se kaze, raste beg raste i pamet... A to sa robijasima je bio "bratski" odnos radi nekih drugih stvar i privatne koristi pojedinaca a sad kako su mladje generacije dosle opet se ne mogu. Dolazili su oni jos par puta na Pirotu navijat za Travnik..

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 01 avg 2015, 19:28

formance je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Čovječe koliko ima od toga. @SamoTravnik, ne mogu da ti nađem post, pa ovdje repliciram. Baklju je primio čini mi se neko od robijaša, a koliko se ja sjećam cijela frka na brdu je i ispala radi njih. S njima smo imali frku i ranije ispred stadiona. Sjećam se da smo rekli da neće biti problem ni s kim iz Travnika, ali da Zeničani neće na tekmu, onda je došao neki tip navijač Travnika, možda ga ti i znaš s onom van dyke bradicom, sav onako bucmast :) i pričao kako su oni njegovi gosti hu, ha, onda je grupa njih došla na ulaz, mi za njima, i likovi nestanu. Poslije skontamo da možemo pored one autoprane kroz nečiju avliju na brdo, ludilo... I da bilo nas je više, ali na brdu, a valjalo je i to osvojiti, pri samom ulasku par policajaca i flaše s brda :) uglavnom što kažeš murija nigdje veze, sjećam se da su tamo iza onih dasaka isprebijali jednog momka ni krivog ni dužnog. Ali ludilo je odakle smo odgledali tekmu. I ja isto gledam na sve sad kad to vidim brate.

Elem, izgleda ništa od forumske podrške sutra, @hilmo - kod fehre razdužuje janje, @obiteljski - izgleda u vlašićku kuću (if I get it right), @head - vapaće kraj stadiona, @mma - zaganjava neku trebu. Dajte da se malo organizujemo, ja već treći put navijam :D

Šalu na stranu. Da ukratko iskomentarišem Drinu, nisam baš prezadovoljan, barem ne koliko to rezultat kazuje. Na suđenje se moram požalit jer nas je lik kasapio na samom početku i samo je loša Drina (koja ni s igračem više ne može ništa Zrinjskom) kumovala visokoj pobjedi. U obrani smo stajali daleko, i ne zamjeram toliko zadnjoj liniji koliko sredini, koja je dosta propusna, mora se to stisnuti, nadam se da ćemo sutra disciplinovanije i jače odraditi meč, jer nam i protivnik tako nalaže. Puzigaća jednostavno više nije igrač za ovo. To je otprilike to.

PS http://www.konak-travnik.com/ Kolači izgledaju primamljivo, a ima se i za najest, ko gladan dođe :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google [Bot], Hajdeee, riki46, ronaldo99 i 58 gostiju.