FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 01 avg 2015, 17:34

ChWilla je napisao/la:zarada je sad 630k, a sa plej ofom bi bila 870. povjerioci bi izgubili kontrolu...
Da upravu si mi smo od 1 kola krenuli .

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 01 avg 2015, 17:34

plavanacija je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Sta mislite kad bi nam se bas sve poklopilo prolaz u plaj off i zarada 630 000 e, ulaznice i tv prava 1 m km, prodaja dzeke 800 000 e , prodaja nekog naseg igraca 800 000 e, generalni sponzor 300 000 ..... :o , bilo bi puno para ne bi ih mogli kontrolisat mozda je bolje da dolaze postepeno :lol:
plus pare od sehica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lol: :lol:
Generalni sponzor turci, znace se u sljedecih mjesec dana 400 000km godisnje :)
ovo je za janjetaa :mrgreen: :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 01 avg 2015, 17:34

Svaka čast klubu za cijene karata za standard, iste ko protiv madjara, ne gule nas ko neki drugi sto rade a iskreno i sam sam ocekivo 10/15/20 al ipak uprava ponovo sjajan potez radi :bow: :bow:

http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... rda/15861/

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 01 avg 2015, 17:42

EmirTM87 je napisao/la: Pa jbm mu misa sto ste vi bolje od nas, vazda vama daj sve besplatno a nas ko jbe :lol: :lol:

Salim se, vjerovatno bi bila puno veca posjeta da spuste po marku-dvije na svakoj tribini i eto nek vama daju besplatno :)
:lol:
Zato što mi trpimo da nas ljudi gledaju ko ludjakinje kad skontaju koliko volimo Želju. :angel:

Ne kažem ja da nama treba biti uvijek besplatno i da uvijek treba biti popust za članove, al' nekad treba, treba pogoditi pravi trenutak i za to. A sad je bio mislim, kad je u toku sva ta promocija, a realno i dosta troškova za navijače, te evropske utakmice, te članske, dresovi, majice...
Treba graditi taj odnos sa navijačima, članovima, pokazati koliko je bitno to članstvo, ali i da ima neke koristi od toga. To uvažavanje i poštovanje članova je odlika velikih organizacija, velikih klubova.

Cijene protiv Standarda :thumbup:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 avg 2015, 17:42

A sve se nema :mrgreen:

Samo da mi je naći FACE za mob :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 01 avg 2015, 17:42

Generalni sponzor turci, znace se u sljedecih mjesec dana 400 000km godisnje :)[/quote]

ovo je za janjetaa :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Znas turke, dok se ne potpise ja ne vjerujem, ali mislim da ce se zavrsiti (turkish ziraat bank) giganti su ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 avg 2015, 17:44

ChWilla je napisao/la:zarada je sad 630k, a sa plej ofom bi bila 870. povjerioci bi izgubili kontrolu...
treba kupiti Tanov udio i poslat ih u picku materinu :wave:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 avg 2015, 17:44

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 01 avg 2015, 17:45

Da tzb se vuče ihihi... Imam cak i insajdera kod njih, ali ništa
Jači od ratova, režima i partija. 1921

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 01 avg 2015, 17:46

bistrikboy je napisao/la:
treba kupiti Tanov udio i poslat ih u picku materinu :wave:
sad to upravo ženi govorim :urnebes: :urnebes: :urnebes:

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 01 avg 2015, 17:46

pa ljudi rade zgradu pa kada zavrse mozda hoce tamo da se potpise ko zna

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 01 avg 2015, 17:50

Razlog zasto se forsira besplatna karta za zene je zato sto skoro iskljucivo (cast izuzecima) dolaze sa momcima (na njihov nagovor) i oni placaju kartu za njih. Razumijem upotpunosti taj sistem (besplatne karte za zensku publiku) i podrzavam ga u nasim uslovima kada samo derbi i proslava titule mogu napuniti Grbavicu i to su utakmice zajedno sa evropom gdje bi trebale i djevojke da placaju ulaznice. Sve ostale utakmice, pa cak i finale kupa, trebaju da budu besplatne za zene uz pokaz clanske kartice kao i za djecu ispod 12 godina. Jednostavno ce to povecati dolazaka zena na stadion ali i muske publike jer ce im biti manji trosak kada bi dolazili sa svojom djevojkom, kcerkom ili zenom.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 01 avg 2015, 17:54

To sam zaboravila napisati, sigurno bi došli neki koji nisu planirali ići na utakmicu, poveli bi ženu/djevojku/sestru i tako bi klub opet bio na dobitku. Normalno, glupo bi bilo na derbiju npr. da bude besplatan ulaz za žene. Ali mogu se izdvojiti bar 4 utakmice godišnje.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 01 avg 2015, 18:00

bistrikboy je napisao/la: treba kupiti Tanov udio i poslat ih u picku materinu :wave:
Hahahhaahahaha genijalno :tokralju:

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 01 avg 2015, 18:01

samoplavo je napisao/la:Ma opet marketing fula, ali moderno je očito imati samo jedno mišljenje, a kritika (osnovana) nema mjesta.
Ja imam i člansku i godišnju, onaj ko neće na taj način, ko ima člansku, trebalo ga je bar nagradit sa bilo kakvim popustom.

I znam da je bilo svađe oko cijene karata za Ferencvaroš, neko je o tome već pisao. A one besplatne karte za one što su išli za Mađarsku i Belgiju su nešto najmanje što se može uraditi. Ali što je simpatično, ti koji idu su većinom malo boljeg materijalnog stanja, zagriženi Željovci, kojima ne treba džabe karta i koji bi je platili koliko god da je. Da ne bude da kritikujem to, nipošto, veoma me raduje da postoji kakav takav sluh, ali kad pogledaš realno, tako je.
Dosta je momaka u komentarima na tu vijest nudilo svoje besplatne karte nekom ko ne može platiti.
Marketing treba biti takav da se širi naša baza aktivnih navijača i da budimo te uspavane Željovce.
sin mi je bio u mariboru, plzenu, budimpesti i sada u belgiji (za belgiju je cak isao na produzeni boravak, u aranzmanu sa rajom, spavali noc prije i poslije tekme u holandiji, tek danas, oko 13,00 sati se vratio u sarajevo). o domacim utakmicama i gostovanjima po BiH da i ne govorim. maribor i plzen sam mu ja finansirao, ovogodisnja dva gostovanja je sam platio. drago mi je sto se novac, koji sam ulagao u njega, usadjujuci ljubav prema Zelji, opravdava na pravi nacin, odnosno, sin je nastavio gdje sam ja stao. nazalost, zbog godina i radnih obaveza, ja nisam vise u mogucnosti sve to propratiti na nacim kako bih zelio i volio, ali i dalje Zelju volim kao samog sebe i posvecujem mu se koliko god mogu. medjutim, nisu svi u mogucnosti sebi priustiti dolazak na domacu tekmu, a kamoli neka evropska gostovanja i mi takve ljude trebamo ispostovati maksimalno. ne smijemo se zatvarati u neki nas "odvojeni" krug i baljezgati "ja sa ovo, ja sam ono". za sebe ponavljam, iz objektivnih okolnosti, nisam vise u mogucnosti biti na svakoj domacoj tekmi, a gostovanje ne pamtim kada sam odradio. i sta sad? treba me neko ovdje okarakterisati kao simpatizera ili derbi navijaca? zahebite tu pricu. pruzite i dajte koliko mozete, bez omalovazavanja onih koji daju manje, JER NISU U MOGUCNOSTI, iz bilo kakvih razloga
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 avg 2015, 18:07

Bjezi komsijaaa eto i vodeeee :D
@bistrikboy :urnebes: :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 01 avg 2015, 18:09

210+220+230k€ + TV prava sva tri kola + Karte za ulaz sva tri kola + 115ke od Kvese + Dzeko 800kE + mozda generalni + mozda pare od Sehe. :thumbup:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 01 avg 2015, 18:12

AsharaK je napisao/la:210+220+230k€ + TV prava sva tri kola + Karte za ulaz sva tri kola + 115ke od Kvese + Dzeko 800kE + mozda generalni + mozda pare od Sehe. :thumbup:
slika :beba: :beba: :cool:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 avg 2015, 18:12

Finansije stabilne, otplata dugova ce biti laksa kao i ostali troskovi kluba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 01 avg 2015, 18:18

AsharaK je napisao/la:210+220+230k€ + TV prava sva tri kola + Karte za ulaz sva tri kola + 115ke od Kvese + Dzeko 800kE + mozda generalni + mozda pare od Sehe. :thumbup:
+clanske, + navijacki rekviziti(dresovi) itd itd

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.