Kad je kraj prelaznog roka?ChWilla je napisao/la:hajde k'o boga te molim...pile87 je napisao/la:Hoce hoceChWilla je napisao/la:ma da ovaj džeko hoće biti...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
pile87 je napisao/la:Hoce hoceChWilla je napisao/la:ma da ovaj džeko hoće biti...

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
nemam pojma.
ESPN kaže dogovoreno za 23 miliona...
ESPN kaže dogovoreno za 23 miliona...
Edin Dzeko's move to Roma has edged closer after the Italian club agreed a fee with Manchester City for the striker, **** have told ESPN FC.
- champions1921
Tamam da napravimo pola zapada 

Ako ovako nastave pare dolaziti, ne trebaju nam ni investitori ni Koldzo sami cemo napravit stadion da valja 

Vec smo ove god zaradili oko milion eura od evrope i prodaje kvese 

http://balkans.aljazeera.net/blog/zeljo ... h-u-evropi
Vraćajući se neki dan sa posla, svratio sam u piljaru kod stadiona i kupio lubenicu. Nahvali mi onaj prodavač baš najveću, brat-bratu 14 kila. I vidim gužva oko stadiona. Pitam nekog momka šta se dešava, kaže mi: „Prodaju se članske karte.“
Tako ja uprtim onu gromadu od lubenice i čekam najmanje pola sata na +40, da dođem na red da kupim člansku kartu.
Znam da je mojih 20 maraka (10 eura) ništa, ali to je najmanje što mogu učiniti za voljeni klub iako sam se jedva živ vratio kući.
I bez obzira šta će se desiti u četvrtak u revanšu, znam sigurno da će biti puno Koševo i znam da će momci ostaviti srce na terenu.
Jer - Željo je klub koji se voli, za Želju se ne navija.
P.S. Ima BiH visokog predstavnika. Ali ima i još višeg predstavnika u evropskim takmičenjima!
Vraćajući se neki dan sa posla, svratio sam u piljaru kod stadiona i kupio lubenicu. Nahvali mi onaj prodavač baš najveću, brat-bratu 14 kila. I vidim gužva oko stadiona. Pitam nekog momka šta se dešava, kaže mi: „Prodaju se članske karte.“
Tako ja uprtim onu gromadu od lubenice i čekam najmanje pola sata na +40, da dođem na red da kupim člansku kartu.
Znam da je mojih 20 maraka (10 eura) ništa, ali to je najmanje što mogu učiniti za voljeni klub iako sam se jedva živ vratio kući.
I bez obzira šta će se desiti u četvrtak u revanšu, znam sigurno da će biti puno Koševo i znam da će momci ostaviti srce na terenu.
Jer - Željo je klub koji se voli, za Želju se ne navija.
P.S. Ima BiH visokog predstavnika. Ali ima i još višeg predstavnika u evropskim takmičenjima!

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Cijene ulaznica za revanš susret trećeg pretkola Evropske lige između Željezničara i Standard de Liegea će iznostiti za južnu tribinu 7 KM, istočnu tribinu 10 KM, zapadnu tribinu 15 KM te tribinu zapad galerija 20 KM.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ma za cijene se moglo i ocekivati da ce biti iste kao i protiv Ferencvarosa, ne znam zasto bi bile drukcije. Sto se mene tice isao bih pa i da su 3 puta skuplje 

nek' nisu povećali. nema nikakvog izgovora sad što se tiče cijena, imajući u vidu protivnika i fazu takmičenja.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Sad ako ne bude 25.000 nikad neće....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Da se ja nešto pitam 95% novca koji bi dobili od transfera Džeke bih usmjerio na vracanje dugova..
http://prntscr.com/7zm8z4
Amar Osim

Amar Osim

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
...ChWilla je napisao/la:nek' nisu povećali. nema nikakvog izgovora sad što se tiče cijena, imajući u vidu protivnika i fazu takmičenja.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 01 avg 2015, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
tako će i biti bez obzira što se ti ne pitašŽeljooooo je napisao/la:Da se ja nešto pitam 95% novca koji bi dobili od transfera Džeke bih usmjerio na vracanje dugova..
Amar Osim![]()
![]()

ali preteći će i da se nešto potroši.
Što se tiče ovih karti ja to gledam sa dva aspekta: navijačko-ljudskog i poslovno-marketinškog.
Kao navijaču i čovjeku ne volim da vidim kad neko kuka zbog popusta od marku-dvije, nešto kontam, kome toliko znači ta marka ili dvije=definitivno mu nije do tekme i ima većih problema. Ali nije moje opet da osuđujem, sto ljudi-sto čudi.
A taj poslovno-marketinški aspekt, nekako gledam kako bi klub ustvari trebao, treba simboličan popust dati da navijači članovi vide da ih klub poštuje. Npr meni koji ima godišnju je puno draže vidjeti da klub daje popust iako nema to nikakve veze sa mnom. Ne zato što će taj neko uštediti 1-2 KM, već što vidim dobar odnos sa navijačima i ne vidim glad za parama.
Taj odnos "navijač-klub" vam je ko kad su moji starci išli na more i stari se cjenkao za cijenu. I ovaj ga dalmatinac uhvatio "zezat": "Ajde vi Bosanci, i par eura vam znači, šta vam to znači?". I moj stari mu ko iz topa rekao: "Eto, znači tebi ne znači, spusti onda." Ovaj se nasmijao i spustio cijenu.
Odnos kluba prema navijačima treba biti "primamljivački", nismo mi Barcelona, Dortmund i Bayern da se ljudi tuku ko će uzeti kartu. Gdje god im se može šta "progledati" treba se progledati.
Treba malo razmisliti "tuđom" glavom, ne broji svako koliko je Željo zaradio, te ne želi svako "toliko" pomoći klubu. Ljudi gledaju kako gdje uštediti i to je to. Takve također trebamo na stadionu. Nismo svi isti!
Evo vidim objavljene cijene za Standard, SVAKA ČAST KLUBU!
Kao navijaču i čovjeku ne volim da vidim kad neko kuka zbog popusta od marku-dvije, nešto kontam, kome toliko znači ta marka ili dvije=definitivno mu nije do tekme i ima većih problema. Ali nije moje opet da osuđujem, sto ljudi-sto čudi.
A taj poslovno-marketinški aspekt, nekako gledam kako bi klub ustvari trebao, treba simboličan popust dati da navijači članovi vide da ih klub poštuje. Npr meni koji ima godišnju je puno draže vidjeti da klub daje popust iako nema to nikakve veze sa mnom. Ne zato što će taj neko uštediti 1-2 KM, već što vidim dobar odnos sa navijačima i ne vidim glad za parama.
Taj odnos "navijač-klub" vam je ko kad su moji starci išli na more i stari se cjenkao za cijenu. I ovaj ga dalmatinac uhvatio "zezat": "Ajde vi Bosanci, i par eura vam znači, šta vam to znači?". I moj stari mu ko iz topa rekao: "Eto, znači tebi ne znači, spusti onda." Ovaj se nasmijao i spustio cijenu.
Odnos kluba prema navijačima treba biti "primamljivački", nismo mi Barcelona, Dortmund i Bayern da se ljudi tuku ko će uzeti kartu. Gdje god im se može šta "progledati" treba se progledati.
Treba malo razmisliti "tuđom" glavom, ne broji svako koliko je Željo zaradio, te ne želi svako "toliko" pomoći klubu. Ljudi gledaju kako gdje uštediti i to je to. Takve također trebamo na stadionu. Nismo svi isti!
Evo vidim objavljene cijene za Standard, SVAKA ČAST KLUBU!
- bistrikboy
- Kontakt:
Sa sansom da zaradimo jos 200k eura ako prođemo dalje.Ako se Edin proda mi smo samo od europe i njegove prodaje pokrili SVE troskove,a bice nesto i viskaterabajt je napisao/la:Vec smo ove god zaradili oko milion eura od evrope i prodaje kvese

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Play off donosi 230 000 e, + tv prava , + ulaznice oko milion se zaradi samo od play offabistrikboy je napisao/la:Sa sansom da zaradimo jos 200k eura ako prođemo dalje.Ako se Edin proda mi smo samo od europe i njegove prodaje pokrili SVE troskove,a bice nesto i viskaterabajt je napisao/la:Vec smo ove god zaradili oko milion eura od evrope i prodaje kveseSutra se nadam pobjedi uz ozbiljan pristup i sto manje gresaka.Ocekujem dobru posjetu zasluzili su momci!Obraduj nas Željo!

Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 01 avg 2015, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.