Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Kakvu samo razliku pravi Musa, vanserijiski igrac
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
HT: 50-39
Neznam jeli jedna repka na ovom festivalu prosla bez primljenih pedesetak poena na poluvremenu od strane nasih kadeta haha...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
HT 50-39

Ne igra Sikiraš, broj 15 je Mirković i on liči na Sikiraša, pa si ga vjerovatno zamijenio.Tracy3McGrady je napisao/la:Campara se bgm ne šali, juče 30 dana 12 poena za minut (ko McGrady). Plus Sikiras i Musa. Pa fakat odlična repka. Pa Sikiras igra a onaj danas piše da je upitan i za evropsko?
- LARSSONCHE
- Kontakt:

Sastavi za današnji meč
ajmo braco slovenci
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Evo ga sad glupi rukomet
- sigurnoable
- Kontakt:
Kakva samo dominacija u ovom uzrastu. Daj Boze da ne bude povreda Musa, Campara, Sikiras i Lazar mogu biti strasni igraci!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Fakat mi isti Njegos ali ni meni nije bilo jasno odakle mu broj 15, ali kontam da je sve naopako pa i ovo.armin je napisao/la:Ne igra Sikiraš, broj 15 je Mirković i on liči na Sikiraša, pa si ga vjerovatno zamijenio.Tracy3McGrady je napisao/la:Campara se bgm ne šali, juče 30 dana 12 poena za minut (ko McGrady). Plus Sikiras i Musa. Pa fakat odlična repka. Pa Sikiras igra a onaj danas piše da je upitan i za evropsko?
Pa sta bi tek bilo da igra i Njegos

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Žensko finale ubise Cehinje belgijanke 33-8
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar Musi nije 16. godina? 
Čampara ih ubi, 4 trice za redom. Ali debili ne prenose, hebo ih rukomet i džudo.

Čampara ih ubi, 4 trice za redom. Ali debili ne prenose, hebo ih rukomet i džudo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
mislim da Ameri ne igraju EP, dijete.Otelo je napisao/la:Ameri hoce da ukinu kosarku, strah ih da cemo im prekinuti dominaciju na SP i EP
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Jeste 16, ali vidis ovdje je greska za sve.Unofficialpage je napisao/la:Zar Musi nije 16. godina?
Samo da bude igrao na EP i imamo se čemu nadati.Tracy3McGrady je napisao/la:Fakat mi isti Njegos ali ni meni nije bilo jasno odakle mu broj 15, ali kontam da je sve naopako pa i ovo.armin je napisao/la:Ne igra Sikiraš, broj 15 je Mirković i on liči na Sikiraša, pa si ga vjerovatno zamijenio.Tracy3McGrady je napisao/la:Campara se bgm ne šali, juče 30 dana 12 poena za minut (ko McGrady). Plus Sikiras i Musa. Pa fakat odlična repka. Pa Sikiras igra a onaj danas piše da je upitan i za evropsko?
Pa sta bi tek bilo da igra i Njegos![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Koliko se ove djecurlije pojavilo ovdje... Ko smo im mi da iskljucivo nas uvijek prenose?! Sad je poluvrijeme, vidite da rezultat miruje. Nece valjda prenosit nase zagrijavanje, a ovamo rukomet ima?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
je l' prestižan ovaj turnir gdje smo u finalu
Pocelo drugo
Da kojim slučajem naši igraju finale ovog rukometa oni bi prenosili košarku -.-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.