Neko je pisao da se od tv prava zaradi 130 000 e.kenan_tm87 je napisao/la:Ova likusa se u 90% postova samo zali...![]()
Prenos tekme u cetvrtak na Face-u. Da li cemo sta zaraditi na ovim belgijancima? Kontam da oni i nisu bas zainteresovani za ovu utakmicu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Ja vjerujem da dosta od vas na forumu dolazi bar na sve domace utakmice,pa tako bih zamolio gospodu koja ne dolazi,nek dodju sutra.Bitni su nam bodovi jako,znamo kako su oni neugodni,a i da im damo podrsku pred cetvrtak,pred najvazniji i najtezi mec sezone.Oni su to zasluzili,i mnogo vise,a jedini nacin na koji im se bar malo mozemo oduzit,da se sutra svi pojavimo na prvoj domacoj utakmici ove sezone.Nedjelja,dobar termin,niko ne radi,a sta ces kuci radit u ta doba?Hajd pokazite se koliki ste Željovci i ddodjite 

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Stavis me na ignore listu ako je takokenan_tm87 je napisao/la:Ova likusa se u 90% postova samo zali...![]()
Prenos tekme u cetvrtak na Face-u. Da li cemo sta zaraditi na ovim belgijancima? Kontam da oni i nisu bas zainteresovani za ovu utakmicu.

Ova likusa ima 98% utakmica domacih Željinih koje je pregledala, uclanila se dva puta (prvi put i sad), nema propustene Euro tekme..i dobo bi mi došlo snizenje za clanove ,jer nemam na hrpi 45 km za godisnju jer sam zavrsna godina faxa i nemam primanja..i da nisam iz Sarajeva..tako da zaobidji me i imam pravo reci kritiku

Željeznicar za život cijeli !
Mislim da mogu, pošto će se i godišnje sutra prodavati od 10 do 17 satiTeaM87 je napisao/la:Mogu li se sutra uzeti clanske ?

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
-
- Kontakt:
I da se nadovezem,Subic vrijedi tih para,to je sigurno,on ce biti zvjer,samo za nase uvjete je cijena nerealna,njemu se smjesi internacionalna karijera.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
dati pola miliona odštetu, a plate svih igrača za cijelu godinu jedno milion. ne ide.
zar su i milion?ChWilla je napisao/la:dati pola miliona odštetu, a plate svih igrača za cijelu godinu jedno milion. ne ide.

kako gredić reče, ranije bilo 80-85k sad 20k manje
sumnjam da se od onog zadnjeg intervijua nešto drastično u platama promjenilo jer je budžet rasterećen odlaskom pretplaćenih "zvijezdica" a onda opet opterećen ovim novajlijama
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
evo kaže na stranici 1618 članova do 13:45 danas...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Smiri se, manje kukaj... Koga boli briga gdje si bila, koliko ideš, šta gledaš, da li studiraš, da li radiš, imaš li primanja, da li si iz Visokog i sl.likusa je napisao/la:Stavis me na ignore listu ako je takokenan_tm87 je napisao/la:Ova likusa se u 90% postova samo zali...![]()
Prenos tekme u cetvrtak na Face-u. Da li cemo sta zaraditi na ovim belgijancima? Kontam da oni i nisu bas zainteresovani za ovu utakmicu.![]()
Ova likusa ima 98% utakmica domacih Željinih koje je pregledala, uclanila se dva puta (prvi put i sad), nema propustene Euro tekme..i dobo bi mi došlo snizenje za clanove ,jer nemam na hrpi 45 km za godisnju jer sam zavrsna godina faxa i nemam primanja..i da nisam iz Sarajeva..tako da zaobidji me i imam pravo reci kritiku
@terabajt, zaradi se ali kad plaćaju neku zanimljivu tekmu, za koju postoji interes tamo, cisto sumnjam da cemo mi dobiti i pola tih para.
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 01 avg 2015, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
- corleone87
- Kontakt:
Challenge status: 1618/2000
(mjereno u 13:45 h)
(mjereno u 13:45 h)

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nemoj tako. Treba razumjeti i nju, a i svaka dobronamjerna kritika je OK. Koja je svrha clanskih karti ako clanovi kluba nece imati neke beneficije u odnosu na neclanove?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
e još kad ipe-tu ili nekom ko oko toga zna baratati, nebi bilo teško da izreže one nejzanimljivije detalje i napravi neki video od 4-5 minuta...to bi bilo extravedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo i 1080p verzija.
kad već nema onog 1921.tv izvještaja

Mojne gatibo na likusu! Popust 1KM je simbolicno uvijek bio za clanove kluba i mislim da tu praksu treba nastaviti. I da, nemaju svi pare na kamari da uzmz godisnju, ili cak i clansku u ovoj žiži kad je svi uzimaju....bit ce, kako ko moze brate.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- corleone87
- Kontakt:
Ja koliko sam skontao @ipe i radi te snimke na 1921salle86 je napisao/la:e još kad ipe-tu ili nekom ko oko toga zna baratati, nebi bilo teško da izreže one nejzanimljivije detalje i napravi neki video od 4-5 minuta...to bi bilo extravedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo i 1080p verzija.
kad već nema onog 1921.tv izvještaja

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Nemoj mi na Plave dame,to su djevojke za ženidbe,svaka druga će mislitti da sam lud 

radi
ali kad već nemaju svoj video da ovaj obrade ako ništa
- corleone87
- Kontakt:
Ma bice polahkosalle86 je napisao/la:radi

Ma najlakse je napadati, a ne znas drugu stranu price... Kada bilo sta kazem,kazem sa pokricem ..Ja ne znam placa li jos gdje zenska osoba ulaz osim u nas (imam par jaranica bordo cini mi se sa clanskom ulaze), no nije bitno volim platiti,jer znam da Željo ima koristi od toga..ali napdati me sto sam primjetila da nema popusta kao prosle godine je
@kenan_tm87, mada nece me doticati sta pricas dok ne postavis clansku i godisnju za min. zadnje 3 sezone...

@kenan_tm87, mada nece me doticati sta pricas dok ne postavis clansku i godisnju za min. zadnje 3 sezone...
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.