FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozel mi neko privatno odgovoriti..
kojim danima i u koliko sati su treningi od prve ekipe + u19 & u17
poslo sam im mail al nisam dobio odgovor, nazalost.
hvala unaprijedz
kojim danima i u koliko sati su treningi od prve ekipe + u19 & u17
poslo sam im mail al nisam dobio odgovor, nazalost.
hvala unaprijedz
Bandovic se vratio iz Irana, htjeli da mu finasije smanje za 50%.
Ma mozete vi protiv Merlina pricati sta hocete, treba dovesti 70k ljudi na stadion.
Nit je Dino kriv, nit su klubovi krivi, kriva je drzava i vlas jer ne daju i ne zele da omoguce gradnju mofernijeg stadiona.
Uostalom, kad budemo imali nas stadion 100%, onda nam se nece ovako nesto desavati.
Danas se gleda samo profit i gdje ce se vise zaraditi, tako da nzm sto vas cudi to sto je Merlin opet pjevao na Kosevu, kad su od toga svi profitirali, samo ne jadni travnjak na stadionu.
Nit je Dino kriv, nit su klubovi krivi, kriva je drzava i vlas jer ne daju i ne zele da omoguce gradnju mofernijeg stadiona.
Uostalom, kad budemo imali nas stadion 100%, onda nam se nece ovako nesto desavati.
Danas se gleda samo profit i gdje ce se vise zaraditi, tako da nzm sto vas cudi to sto je Merlin opet pjevao na Kosevu, kad su od toga svi profitirali, samo ne jadni travnjak na stadionu.
Za navijače FK Sarajevo, koji će sutra doći u Travnik da bodre voljeni Klub, namijenjena je čitava natkrivena tribina stadiona "Pirota", a cijena ulaznica iznosi 10KM.
Pucaju cijenu karti, ko da svi lezimo na prama jbte
Pucaju cijenu karti, ko da svi lezimo na prama jbte

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Cijela natkrivena tribina nama sutra
Bravo uprava, halal vam bilo za 1. kolo u Travniku. Spremajte se braćo da zagrmi ko u Gradačcu, Vitezu, Banovićima...
SVI U TRAVNIK!

SVI U TRAVNIK!
1946
Samo da ne bude opet šuplja i da ne bude onih penzionera na mjestima koja će biti namjenjena nama.
Normalno da je 10 KM s obzirom na broj polomljenih stolica protiv Drine.
Vozdra raja , da ne bi sad citao po sata nije me bilo dva dana ,informacija u vezi Delaca mi treba . Hoce li bii na golu protiv Travnika ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
99 posto nece kako je krenulo.paulus je napisao/la:Vozdra raja , da ne bi sad citao po sata nije me bilo dva dana ,informacija u vezi Delaca mi treba . Hoce li bii na golu protiv Travnika ?

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A i pucale ko ledenice.Steph je napisao/la:Normalno da je 10 KM s obzirom na broj polomljenih stolica protiv Drine.

Možda cener i zbog lopti hehe..
Majko draga , pa sad gledam sva ona prica , objave po forumima a jos se ne zna ni hocel doc. Ibrakovic je stvarno trebao nac golmana prije pa Delac ako dodje dodje bonus , svakako ce opet otici a nama ostaje kvalitetniji golman. Ostrakovic moze u malom fudbalu branit. Na poziciji golmana smo mozda u borbi za opstanak.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma samo da sutra ne izgubimo sa 4-5 razlike ko zna mozda za to trece mjesto bude gol razlika odlucivala 
Nekako sam bio siguran u tu duplu bronzanu krunu al kako se ovo zakompliciralo oko Delboya neki me strah fata pu pu pu gluho bilo

Nekako sam bio siguran u tu duplu bronzanu krunu al kako se ovo zakompliciralo oko Delboya neki me strah fata pu pu pu gluho bilo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Rikardo je napisao/la:Bandovic se vratio iz Irana, htjeli da mu finasije smanje za 50%.

MOLIM ADMINISTRACIJU DA NAM UKLONI ULJEZA SA TEME! VRIJEME BI BILO VISE! HVALA
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- trunks1946
- Kontakt:
Nosi ga u svoj klub uljeze jedanRikardo je napisao/la:Bandovic se vratio iz Irana, htjeli da mu finasije smanje za 50%.

orde del male
Promijenio čovjek klub za koji navija. 

- trunks1946
- Kontakt:
Mozda fakat preso na IslamSteph je napisao/la:Promijenio čovjek klub za koji navija.

orde del male
- SamoTravnik
- Kontakt:
Bio sam ja, sreca pa nisam zube zijanio k'o ovaj jedan nas, il' baklju primio. Vas je bilo x puta vise ali opet se nesto desilo, murija smijesna u to vrijeme ali hajd, mladost ludost.. Tad je sa svima problema bilo, osim sa robovima jer se "roba" furala pa se tu nije moglo dirat.AVNOJ je napisao/la:Hahaha....jos da si bio kad smo se ganjali po onom brdu iza gola...joj koji cirkus a cica neki jjebacu vam mamu zapalite li mi sijeno....eeee....dobra stara vremena
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Uglavnom sutra se nadam kao i na proslim utakmicama fer i korektno sve.. a za te stolice sto pisete, polomite sve i onako ce se naplatit..

btw. Sto se tice hrane, imate sad Bajru i u samom gradu, do KSCa... Ima dobra pita "Kod Seje" blizu Sarene dzamije.. itd itd..

Ma nema smisla, 10 puta sam ukazivao na ovog lika, a od administracije niko da ga rijesi vise..trunks1946 je napisao/la:Mozda fakat preso na IslamSteph je napisao/la:Promijenio čovjek klub za koji navija.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kakvog Travnika 99% da ne dolazi uopšte, zakomplikovalo semma_hz je napisao/la:99 posto nece kako je krenulo.paulus je napisao/la:Vozdra raja , da ne bi sad citao po sata nije me bilo dva dana ,informacija u vezi Delaca mi treba . Hoce li bii na golu protiv Travnika ?

Mosa RajvoSa
Nesto kontam, situacija takva da smo na Hasetu odigrali 0-0 potiv Lecha, u Poznanu 93. minuta, rezultat 1-1, Radovac vraca loptu do Ostrog, ovaj se zbuni, tamo vamo, i primi go' ko ovaj lik...breskva je napisao/la:Kad bi nama Peco branio sutra kao što je protiv Širokog, to bi bilo extra.
Pogledajte ga na 0:15 -

Ne bi se taj vratio u Sarajevo, potpis'o bi ugovor sa Gornik Zabrze poslije utakmice.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mnon46, muhamedhulk i 43 gosta.