yebo vas viberne_znam_ko_sam je napisao/la: Mogu reci da sam ja zadovoljan iako me jedna jedina aplikacija nervira a to je Viber.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
yebo vas viberne_znam_ko_sam je napisao/la: Mogu reci da sam ja zadovoljan iako me jedna jedina aplikacija nervira a to je Viber.
App radi odlično samo što imaš bruku ovih različitih verzija androida koji mogu praviti neke sitne probleme ali daleko od toga da ima "krupnih" problema kao na wp! A i to je samo zato što se developeru vibera očito ne optimizuje app za manje popularan wp odnosno to vrijeme će radije potrošiti na dodatnu optimizaciju za iOS i android! WhatsApp je bolji trenutno, mada je viber popularniji kod nas tako da će i ta tranzicija teže ići, pogotovu kod starije raje i kod onih kojima je mrsko navikavati se na novo!semir01 je napisao/la:yebo vas viberne_znam_ko_sam je napisao/la: Mogu reci da sam ja zadovoljan iako me jedna jedina aplikacija nervira a to je Viber.koristite Whatsapp sve perfektno radi
a imas korisnika i andorida kojima ne radi viber kako treba....
Koji ? Ako je ovaj obicni, bezveze telefon, samo za najosnovnije stvari...DANTES je napisao/la:ja sam sad uzeo ZTE Blade.... mišljenje?
zato sto imaju kvad kor procesor, 3 gige ram memorije, ful hade displey, a cijena haman dzabaEld0rado je napisao/la:sto kupujete te lijeve marke, ne valjaju i sutra kad ih budete zeljeli mijenjati nece vam niko uzeti to u zamjenu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kakvih krupnih problema kao na wp?BordoArmy88 je napisao/la:App radi odlično samo što imaš bruku ovih različitih verzija androida koji mogu praviti neke sitne probleme ali daleko od toga da ima "krupnih" problema kao na wp! A i to je samo zato što se developeru vibera očito ne optimizuje app za manje popularan wp odnosno to vrijeme će radije potrošiti na dodatnu optimizaciju za iOS i android! WhatsApp je bolji trenutno, mada je viber popularniji kod nas tako da će i ta tranzicija teže ići, pogotovu kod starije raje i kod onih kojima je mrsko navikavati se na novo!semir01 je napisao/la:yebo vas viberne_znam_ko_sam je napisao/la: Mogu reci da sam ja zadovoljan iako me jedna jedina aplikacija nervira a to je Viber.koristite Whatsapp sve perfektno radi
a imas korisnika i andorida kojima ne radi viber kako treba....
kako misliš obični?anonimni je napisao/la:Koji ? Ako je ovaj obicni, bezveze telefon, samo za najosnovnije stvari...DANTES je napisao/la:ja sam sad uzeo ZTE Blade.... mišljenje?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Oni ko Samsung cini mi se furaju od 1 do 6, uglavnom obični bi bio prvi što je izašao blade=1 i on je bzvz jer je bas star cak 5 godina ne vjerujem da si to uzo, dok ovaj zadnji blade 6 je po specifikacijama zvijerDANTES je napisao/la:kako misliš obični?anonimni je napisao/la:Koji ? Ako je ovaj obicni, bezveze telefon, samo za najosnovnije stvari...DANTES je napisao/la:ja sam sad uzeo ZTE Blade.... mišljenje?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ako ne mozes prekinut samo zakljucaj ekran i ponovo otkljucaj tokom poziva i onda radi.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ja sam lumiu 1020 ponajvise zbog kamere kupio. Naravno, ne mozes birati pa uz nju dobijes WP (kao sto uz zenu dobijes punicu).
Mogu reci da sam ja zadovoljan iako me jedna jedina aplikacija nervira a to je Viber. Tako cesto zna biti da nikako obavijesti o pozivu ili poruci ne dobijem, da npr. imam otvoren poziv, odmaknem telefon od uha i nikako mi vise ne prikazuje taj poziv (ne mogu prekinuti ne mogu nista) iako je poziv jos uvijek otvoren.
Meni je licno dosta bolji zbog stabilnosti neg' android (zena ima Xperia Z2 compact pa cesto vidim koliko joj crasha, kamera se ugasi - ne okine sliku itd.).
Ja imam P8 i zadovoljan sam. Ne znam sta ce biti kasnije, sad za sad radi odlicno a imam ga tek dvije sedmice.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Hajmo ovako brza pomoc mi je potrebna:
LG G3 - 1 KM
Galaxy A5 - 1 KM
Galaxy A7 - 1 KM
Xperia T3 - 1 KM
Huawei P8 - 1 KM
Koji od ovih je najbolj izbor? Radi se o korisniku koji uglavnom telefon koristi za citanje vijesti na netu, whats app, viber, facebook.. Znaci nista posebno.
Ako te služi dobro - ostavi ali ako šteka onda vraćaj na KitKat jer je dokazano manje zahtjevan nego Lollipop koji ždere RAM samo tako. Negdje sam pročitao kako je Lollipop samo za telefone i tablete sa minimum 3GB RAM memorije, mada može i na slabije telefone ali je rizik tu da zauzme previše RAM-a i napravi probleme u vidu štekanja, reseta uređaja itd.cala je napisao/la:Uzeo sam Nexus 4, instaliran mu Lollipop. Isplati li se peglati pa vracati na Kitkat ili da ostavim?
treci je napisao/la:mali off topic, jel neko narucivao navigaciju postiji li neka povjerljiva trgovina za narucit to, tipa ovog sto se uzimaju mobiteli u univerzalnom, kam connectingu itd
za microsd microsoft je ogranicio mislim na minimalno class 6, sve ispod toga ce ti slabije raditi i imaces problema kao taj sto imas recimoRiNo je napisao/la:Prije sam imao problema sa Viberom na WP jer su stalno stizale obavijesti za vec procitane poruke.
Sad je Viber ok, ali FB poludio. Za vecinu poruka uopste ne javi. Ili dok se dopisujem pocnu iskakati obavijesti za vec procitane poruke.
Ali do sad su me najvise nazivcirale kamere. Kad snimam vise od 30 sekundi, mobitel blokira, i video se ne sacuva. Nadam se da je to zbog jeftine sd kartice koju mi je jedan arap skupo prodaoTakodjer na selfieima ima jedna horizontalna crna linija, koja izblijedi kad se slika sacuva, ali opet je vidljiva kad se zagledas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.