Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

STEF
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la STEF » 31 jul 2015, 23:57

nerminh74 je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Bravo momci.Sta da kazem vise..moglo bi se tonu stvari napisat,al ne treba pobjeda je sve rekla.Hocu da se zahvalim dvojici ljudi koji su najzasluzniji za ovaj uspjeh,a to je Harun Mahmutovic koji daje i vise nego sto moze za ove momke i naravno Nihad Selimovic vlasnika Sparsa koji ulaze svoje pare i ovim momcima pruza priliku da ostvare svoje snove.Evo vidjelo se da smo mi talentovana nacija i pored toga da igramo bez cetiri top prospekta od kojih su trojica sigurni nba igraci,koji nazalost igraju za susjedne zemlje.Mogla bi reprezentativna kosarka ako se ovako nastavi zamijenit fudbal na ljestvici najpopularnijih sportova u BIH.Samo nam fali jos jedan dio da se zatvori krug,a to su klubovi koji ce ozbiljnije raditi sa mladima i pruzit im priliku da igraju ozbiljnu kosarku, makar aba ligu.Sad je prilika da se ide na zlato nema vise skromnosti jer vidjeli smo svi da mozemo protiv najboljih igrati i da i mi spadamo u te najbolje.Sretno momci i idemo po zlato.
Harun je generalni sekretar košarkaškog saveza, savjesno je odradio posao za koji je plaćen i okupio košarkaške selekcije, postavio im selektore i poslao na EP i to sve 3 U16-18-20

Ali pravi heroji su oni koji su na parketu izborili ovo polufinale tako de slavite njih
Normalno,samo se kod nas slave ljudi koji rade svoj posao.
Ako je on zasluzan za uspjeh ove selekcije valjda je onda jednako zasluzan i za ono brukanje i ispadanje u B diviziju.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 01 avg 2015, 00:07

Grci su izbacili Francuze 67:59. Tako da je put do medalje bar malo laksi.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 01 avg 2015, 00:57

Rafael30 je napisao/la:Grci su izbacili Francuze 67:59. Tako da je put do medalje bar malo laksi.
Ako prođemo Turke osvajamo zlato!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 01 avg 2015, 00:59

ako sikiras vuce povredu, ne treba vise igrat ovo u gruziji...euro je pred vratima, tu nam treba

polahko ljudiii :) ja sam i broncom prezadovoljan..zapravo uopste polufinalom. ali kad se vec doslo do ovde onda... gajis i neku nadu, makar u broncu

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 01 avg 2015, 01:19

Ko bi rekao da ce Bosna biti najzapadnija ekipa u polufinalu :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 avg 2015, 02:07

Svaka cast ovoj djeci...ponos drzave..uvijek se zamislim i zapitam sta bi bilo da imaju uslove kakve zasluzuju...ali to smo mi...to je Bosna...samo da ne bude da opet pravimo komsijama igrace...bio bih shrvan...a sta reci za tekmu protiv Turske...nekako djeluje da ovi momci mogu sve pa i zlato osvojiti ali sto se mene tice nek se odmah vrate kuci..oni su heroji...eh da se ulaze u njih kako zasluzuju...nista samo glasno razmisljam...SRETNO NAM!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 01 avg 2015, 08:02

Kako smo prvu igrali sa turcima?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 01 avg 2015, 08:04

Momci, ozbilno pitanje: Sta se to prica sa Aticem i njegovim srcem? Da zbog toga nece moc igrat ozbilnu Kosarku...

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 01 avg 2015, 08:09

HAJMO razbit Turke, i vratit im za ono pustanje utakmnice ;), idemo po zlato :bih: :bih: :bih:
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 01 avg 2015, 09:07

Volvic je napisao/la:Momci, ozbilno pitanje: Sta se to prica sa Aticem i njegovim srcem? Da zbog toga nece moc igrat ozbilnu Kosarku...

Nije prvi, a ni posljednji koji igra, a da ima problem sa srcem, ako ga i ima. Sva ta priča počela je nakon njegovih igara za Real još kao posuđen iz Bukvinog KOŠA, i postoje dvije priče: da je bilo sve dogovoreno da on ostane u Realu ali da su ovi na pregledima pronašli problem, koji on "navodno" ima, i o tome se onako pričalo, neko malo više dodavao neko oduzimao, ali čitava ekplozija te priče kroz mahalu je počela nakon njegove avanture u Cedeviti, kako zašto nije ostao, i ponovo su povukli tu kartu "ma ima on problem sa srcem", dok su drugi spominjali papire i njegovo brat bratu čudnu glavu.

Ono što je sigurno i zašto se može reći da on ima problem je glava, možda nije samoživ, egocentrik ali je onako što bi reklo "MALO LUD", vjerovatno se nebi ni probio da je sve ok.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 avg 2015, 09:22

Lotus je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Bravo momci.Sta da kazem vise..moglo bi se tonu stvari napisat,al ne treba pobjeda je sve rekla.Hocu da se zahvalim dvojici ljudi koji su najzasluzniji za ovaj uspjeh,a to je Harun Mahmutovic koji daje i vise nego sto moze za ove momke i naravno Nihad Selimovic vlasnika Sparsa koji ulaze svoje pare i ovim momcima pruza priliku da ostvare svoje snove.Evo vidjelo se da smo mi talentovana nacija i pored toga da igramo bez cetiri top prospekta od kojih su trojica sigurni nba igraci,koji nazalost igraju za susjedne zemlje.Mogla bi reprezentativna kosarka ako se ovako nastavi zamijenit fudbal na ljestvici najpopularnijih sportova u BIH.Samo nam fali jos jedan dio da se zatvori krug,a to su klubovi koji ce ozbiljnije raditi sa mladima i pruzit im priliku da igraju ozbiljnu kosarku, makar aba ligu.Sad je prilika da se ide na zlato nema vise skromnosti jer vidjeli smo svi da mozemo protiv najboljih igrati i da i mi spadamo u te najbolje.Sretno momci i idemo po zlato.
Harun je generalni sekretar košarkaškog saveza, savjesno je odradio posao za koji je plaćen i okupio košarkaške selekcije, postavio im selektore i poslao na EP i to sve 3 U16-18-20

Ali pravi heroji su oni koji su na parketu izborili ovo polufinale tako de slavite njih
Bravo majstore :clap: sta da kazem sve si rekao :urnebes: cudi me samo sto nismo prije isto ovo napravili iako su prosli generalni sekretari isto bili placeni :facepalm:
A možda to nismo napravili jer nije bilo sparsa, koša i nurkica
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 01 avg 2015, 09:28

Polufinale juniora je u 18h, a u koliko je finale kadeta??? hehe ono malo se kurcimo :opaopa: :opaopa:
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Tracy3McGrady » 01 avg 2015, 09:32

nerminh74 je napisao/la:
Lotus je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la: Harun je generalni sekretar košarkaškog saveza, savjesno je odradio posao za koji je plaćen i okupio košarkaške selekcije, postavio im selektore i poslao na EP i to sve 3 U16-18-20

Bravo majstore :clap: sta da kazem sve si rekao :urnebes: cudi me samo sto nismo prije isto ovo napravili iako su prosli generalni sekretari isto bili placeni :facepalm:
A možda to nismo napravili jer nije bilo sparsa, koša i nurkica
Majke mi Nermine ti kao neko dijete jbt. Kontam ajd ti si malo stariji i imaš neko zrelo razmišljanje a ti ne znaš ništa pohvaliti sto je za pohvalu.

Ako je Harun kriv za debakl u20, onda je "kriv" i za uspjeh u18. Naravno je sva njegova krivica, ali je dio te priče. Evo npr. Za u18 kod djevojaka znam koliko je truda uložio da bi pridobiti Gabrielu, sutra ta Gabriela izdominira u nekom polufinalu, normalno da će to biti i zasluga čovjeka koji je njoj išao na noge da bi igrala za BiH.

Ja lično kritiku je kad se treba kritikovati, ali brate treba biti pošten pa ponekad priznati da rade svoj posao vrlo dobro. A to što vi niste u dobrim odnosima to je vaša privatna stvar, ovdje se tiče cijele BiH tako da na te vaše privatne nesuglasice ostavite iza 4 zida.

Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 01 avg 2015, 09:48

Jeste li skontali u kakvoj smo mi grupi bili? 3 od 4 ekipe iz te grupe igraju polufinale :o
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 01 avg 2015, 10:13

I nakon uspjeha kadeta i juniora, na ss naslovna vijest u rubrici "kosarka" je Kalinic u Feneru....

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 01 avg 2015, 10:52

Kumar je napisao/la:I nakon uspjeha kadeta i juniora, na ss naslovna vijest u rubrici "kosarka" je Kalinic u Feneru....
Dobrodos'o u Bosnu pasha.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 01 avg 2015, 11:08

aBd da je danas los dan Korkmaza i da ponovimo partiju slicnu kao protiv Spanije, ja mislim da bi to bilo dovoljno za VELIKO FINALE!

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 01 avg 2015, 11:30

Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 01 avg 2015, 11:34

kim je napisao/la:https://twitter.com/Asia_Hopes/status/6 ... 0558224384

Još jedna naša reprezentacija :kralj:
Mozes misliti kakvi su talenti kad su se za Katar opredijelili da igraju, a i sta im je na prvom mjestu, takvi nam ne trebaju.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AmirBvB, farenhajt, StevieG8 i 27 gostiju.