Vidim da je jučer prodana članska kartica broj 1500.
Može to bolje. 164.000 prati Željinu FB stranicu. Neka je od toga samo 10 % istinskih navijača i pratilaca - eto ga 16.000 članova. Ljudi su lijeni po svijetu, ebiga treba isprintati onaj formular te skenirati uplatnicu i poslati na mail. Eh, tu sad ima jedna stvar. Nije problem nikakav onih 13-14 eura uključujući i poštarinu, sve i jedan željovac u dijaspori će izdvojit toliko. Nego transfer stoji više nego što će Željo dobiti na kraju, ebote ispade da više volim banku nego Želju. Ovih dana će mi lik dole uplatit to na račun kluba a onda će mi klub poslati člansku (volio bih broj 1921).
Kontao sam da iskoristim nekako Transferwise i da prebacim pare ali BiH nije u krugu tih država gdje rade transfere tako da nije moglo.
Uglavnom, treba to samo malo bolje razglasiti, ne znam da li su Ina i Danko to spominjali pred ove susrete prošle i da li uopšte imaju pravo spominjati ali pred uzvrat sa Standardom bi valjalo onako usput da se pomene ako već niste član imate priliku učlaniti se na tu i tu web adresu. Ogroman broj ljudi prati FACE TV kad su evropske tekme u pitanju. I kao što neko reče kada bi se pred stadionom ili još na nekoliko mjesta mogle kupiti članske mislim da bi se prodao solidan broj. Ja vjerujem da kad bi prošli Standard da bi se mogao dostići i broj od pet cifara. Što domaćih što iz dijaspore.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla